Pjotr Motka Létrehozva: Január 2, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 2, 2022 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Hanna Brownson Panaszra tett játékos IC neve George Filberg Panasz oka: MG-vel való kirúgás Bizonyíték (videó, kép, log): https://pastebin.com/LzqMeep2 Szerintem, mint játékos VS játékos, jogomban állt volna elkérni azt a log file-t amiben benne van, hogy ő le RP-zte, azt hogy előveszi a kamerát, és lefotóz vele, majd kinyomtatja a képet, és berakja a borítékba ahonnan a kirúgás percében kivette és lerakta az aztalra IC. Nem azzal van bajom, hogy kirúgott (Az sem volt igazásgos telyes mértékben) hanem hogy milyen módon, és nem egy tapasztalatlan LSAMV Leader rúgott ki IC, OOC (DC KÉP) információ felhasználásával, hanem egy ex SA. Legalább Irta volna azt OOC, hogy láttame a DC-t s ki fog rugni, hanem MG-t bele vitte az IC kirúgásba. Köszönöm! UI: Szeretném ha a Tulaj bírálná el ezt a PK-t ha lehetséges Edited Január 2, 2022 by Hanna Brownson 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 2, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 2, 2022 Hali, akkor bírálom én. @Daniel válaszát várom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Január 3, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2022 24 óra elteltével sincs választ. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Január 3, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2022 Szia ! - LSAMV egyik leadere mindig is én voltam, szóval nem mint "SA" rúgtalak ki, holott már régóta nem is vagyok SA, hanem sima játékos. Nem is kellene már a kettőt összekötni. - Adminnak van csak joga játékosoktól logot elkérni, te ezt nem teheted meg, míg nem vagy olyan pozícióban. - Mint leader jogomban van álá tudnom, hogy mégis a szerelőim hogyan dolgoznak, és IC sok panasz jutott rád ezért lettél mellesleg kirúgva, nem pedig ami képet RP-ztem neked(az már csak a hab a tortán volt, egyben teljesen lényegtelen volt már a helyzeteden csak mellékletnek szántam). - A bíráló nem emelte ki külön, hogy mennyi időt kapok a válaszra. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 3, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2022 A panaszkönyv MG miatt íródott, azzal kapcsolatban nem reagáltál semmit. Tehát van RP előzmény a képpel kapcsolatban és log vagy nincs? 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Január 3, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2022 Ennyi RP van csak róla. [2022-01-02 14:37:20] [Input] : me Jobb kezével leveszi a polcról a készült képet [2022-01-02 14:37:20] [Output] : ***George Filberg Jobb kezével leveszi a polcról a készült képet [2022-01-02 14:37:23] [Input] : do Jobb kezében [2022-01-02 14:37:23] [Output] : * Jobb kezében * ((George Filberg)) [2022-01-02 14:37:39] [Input] : me Jobb kezével lerakja az asztalra, majd rámutat [2022-01-02 14:37:40] [Output] : ***George Filberg Jobb kezével lerakja az asztalra, majd rámutat [2022-01-02 14:38:10] [Output] : George Filberg mondja: A kamerán lekaptam ezt a képet.. [2022-01-02 14:38:16] [Output] : George Filberg mondja: Nem volt valami jó látni. [2022-01-02 14:38:20] [Output] : George Filberg mondja: Nézzed csak meg. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Január 3, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 3, 2022 Igen, ez eddig telyesen jogos, hogy szépen illően le RP-zted hogy leveszed a polcrol lerakod az aztalra stb, viszont ha már IC ottvolt a polcon, akkor az hogy kerül oda? Ha még az angyalka tette volna oda is le kellett volna RPzned hogy odarakta az angyalka, ezt eltekintve azt az RP-t hiányoltam ahol megcsináltad a képet, kinyomtattad (mivel egy nyomtatott képet tettèl az aztalra, nem egy telefonbol mutatott képet) Lényeg a lényeg, hol maradt az az RP ahol megcsinálod a képet és kinyomtatod? (Ha nem lenne érhető amit mondok itt van egy kis példa) (/Me előveszi a fényképező gépet. /Do kezében. /Me lefényképezi Hanna-t, amit csinál. /Do *katt* (fényképkészítés szimulácio). /Me bedugja a gépbe a fényképezőgépet, kiválassza az adott képet majd kinyomtatja a nyomtató segítségével. /Do kinyomtatva. /Me megfogja a kinyomtatott képet majd belerakja a többi akta közé. /Do a fénykép a többi akta között. ) Ez az az RP amit hiányoltam tőled, ezis csak egy gyors lebutított általam írt verziója, leszedted a képet DCről, amit mellesleg nem is te hanem egy másik játékos csinált, kivágtad hogy csak én legyek rajta, feltöltötted a netre és elküldted a képet 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Január 4, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 4, 2022 A térfigyelő kamerára gondoltam, és ugye az irodába van egy TV ami a kamerát közvetíti. 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Január 4, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 4, 2022 Akkor is, oda is kéne egy Rp Sorozat ami azt csinálja hogy kinyomtatod a tv-n levő képet s azt rakod a polcra, amit később levettél s elém raktál az aztalra. [2022-01-02 14:38:10] [Output] : George Filberg mondja: A kamerán lekaptam ezt a képet.. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 4, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 4, 2022 Sziasztok! Tehát Danielre MG miatt írtál panaszt, az, hogy el lettél bocsájtva a frakcióból az lényegtelen a pk. tekintetében, hiszen annyi panasz érkezett rád, hogy ez mindenképp megtörtént volna. Az adminchat sokszor nem állt másból, minthogy te dutyban telepen kívül vagy, és nem vontatás céljából. Az MG-t Daniel tisztázta, az meg már teljesen szőrszál hasogatás, hogy van-e RP-je arról, hogy kinyomtatta és felrakja a polcra a képet, az RP kimenetelét egyáltalán nem befolyásolja ebben az esetben, és nem is egy olyan RP ügyről van szó, ami ennyire részletes RP-t kívánna. Tehát ez maximum hanyag RP/RP elhagyás. Ezért Danielt 20 perc adminjailben részesítem, hanyag RP indokkal. 3 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések