Jump to content

normie cash@lilreggae jelenkezése adminisztrátornak

Ajánlott bejegyzések

tbDLOtF.png

Nos csuma!Elhatároztam a mai este ,hogy jelentkezni fogok adminisztrátornak ,mivel megláttam hogy egy régi ismerősöm is jelentkezett így én is kedvet kaptam!Igen-igen látható volt hogy beadtam egy frakció pályázatot is ,amit el is fogadott a tisztelt vezetőség.Sokan gondoljak azt hogy nekem nehezen fog menni a két dolog egyszerre(Persze ha sikerül) ,de erre van egy tanúm aki tudja bizonyítani a terhelhetőségemet mégpedig az TreePy.

FtWjVYt.png

Sziasztok.A nevem Dániel becenevem pedig lupY ,vagy lilreggae.Jelenleg van 3 éve hogy Multi Theft Auto köreiben játszom.Volt egy 3 hónapos kihagyásom ami márciustól június elejéig tartott ,de visszatértem.Sokat vagyok aktív manapság.Sok szerveren töltöttem már be az adminisztrátor szerepet amelyekből egyet s párat felsorolok.

-Double MTA[v1] ~ Adminisztrátor [2]

-Seven MTA[v1-v2](90-100player) ~ Adminisztrátor [4]

-Grand MTA[v3](100-110player) ~ Adminisztrátor [5]

QsVLkl5.png

Szeva.Becsületesen nevem Normie 'Y' Cash.Los Santosban születtem 1999-ben.Júliusban töltöttem be a 20. életévemet.Illegális témákban vagyok jelen tehát bármilyen legális dolog szóba is jön én ott hagylak egy szó nélkül.Faterom Yeezy Cash akit a departman sittre vágott emiatt egyedül maradtam ,mivel anyámat az orosz maffia gyilkolta meg.Egyedül kell vezetnem tovább a GYC-t ami nem egy könnyű feladat lesz ennyi idősen ,de fel kel fogni hogy ez van.Hobbiból néha kijárok kosarazni a pályára egy két arccal btw nincs olyan sok időm a sok ügyfél ellátása miatt ,mivel hát a drog nem termelődik magától.Rám is hajt a departman de szinte nulla az amit tudnak a kilétemről.Különben is ha kapnának rólam információt a young cashek kiderítenék azt aki kiadta az információkat és elbánnának vele.Egyáltalán nem lehet itt szórakozni.Habár nem egy büntetlen elő életű ember vagyok de fel kell fogni senki nem tökéletes főleg nem egy olyan srác akit az utca nevelt.

CFQbpYj.png

Admin teendője a kérdés nélküli szolgálat teljesítése.A játékosokat kisegíteni ,bármiben amit kilehet.Aktivizálni magunkat a szerveren.A kiírt kritériumoknak megfelelni illetve eleget tenni.Ha esetleg roleplayen belül való segítségre szorul az illető akkor tudni kell rendelkezésére állni.Két játékos közt kitört vita leállítása és a panaszok rendezése.Szabályszegő játékosok kiszűrése.

AwVqDVi.png

A szerverről még nem voltam se kickelve,se bannolva.Illetve adminjailban se voltam.

xuqsk7U.png

VRiQgNV.png

Naponta minimum 7 óra de lehet az 10-12 is ,csak ez edzésrendtől függ.

PCdddl5.png

Szerintem roppant fontos egy adminisztrátori csapatnál az összetartás és a csapatmunka.Ennél a feladatnál szinte elengedhetetlen a csapatmunka.Szükséges a jó kommunikációs képesség és a jó légkör.Közös erővel már jobban illetve gyorsabban halad a munka.

CPc0mDo.png

+Pozitív.

~Magas aktivitással rendelkezem

~Segítőkész vagyok

~Jól kijövök mindenkivel

~Terhelhető vagy egy bizonyos határig

-Negatív.

~Ha ideges vagyok akkor mindenkivel trágárul beszélek

~Néhány esetben komolytalan vagyok

~Nagyon kihoznak a sodromból képes vagyok lelépni egyből és 3-4 napig nem jövök fel

DstvL44.png

Mivel terhelhető vagyok és bármikor lehet rám számítani.Aktív vagyok a szerveren és a kitett kritériumoknak általában eleget teszek.Tapasztalt vagyok adminisztrátori pozíció terén ,így helyt tudnék állni a csapatban.Jól kijövök az emberekkel tehát ha valami probléma lenne akkor úgy ismerjenek és úgy merjenek hívni hogy nem egy bunkó vagyok.

pbKE3N4.png

Köszönöm szépen ,ha elolvastad és szántál rám legalább egy kicsi időt is.Minden kritikát illetve véleményt meghallgatok és ha úgy gondolom változtatok a dolgokon.További szép napot ,sziasztok.

Edited by normie cash @lilreggae
*.*

• GameAdmin 5

A formázás számomra nagyon kreatív és valószínűleg volt vele munka, tetszik.

Az elején nekem kicsit flegmának indult ez az egész, illetve mint említetted frakciópályázatodat már elfogadták. Szerintem mind a kettő nem fog beleférni, mivel az egyik a másik rovására menne, szóval mindenképp gondolkozz el azon, hogy mit választanál ha esetleg választás elé kerülnél.

Ezen kívül a lapod tartalma a helyén van! Esetleg arra térnék ki, hogy negatív tulajdonságaidnál eléggé durva tulajdonságokat írtál magadról, pontosan nem tértél ki arra, hogy ezek milyen gyakoriak, de azért szerintem 8-10 óra dutyzás után valószínűleg biztos, hogy ideges leszel és senki sem örülne annak, hogyha az említett negatív tulajdonságok egyike is megtörténne. 

• Like 1

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.