weedy Létrehozva: Január 10, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 10, 2022 Panasztevő játékos IC neve: -Drett Burns- Panaszra tett játékos IC neve -Richard Hopkings- Panasz oka: -Nonrps fegyverelővétel,nonrp, nonrps kocsilopás,fun. ooc szidás- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/a/zSSknIu + log ( ***Richard Hopkings elővett egy fegyvert (Baseball ütő) a kocsilopásról sajnos nem sikerült képet készíteni viszont terciusz szeme láttára, hozta vissza..- 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: Január 10, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 10, 2022 Ennyit én is a PK-hoz tudok fűzni, mivel ic-occ keverés. [2022-01-10 18:37:25] [Output] : Richard Hopkings mondja: Te is le ütöted --- Drett shieldjet. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 10, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 10, 2022 Sziasztok! Ezt a PK-t én fogom bírálni, várom Richard válaszát 24 órán belül, ha nem érkezik válasz, abban az esetben a meglévő bizonyítékok alapján bírálok 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Felix Vincenzo Hozzászólva: Január 11, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 11, 2022 A kocsi lopás meg a fegyver elő vétel Non RP volt azt be ismerem de OOC szívás nem volt!! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 11, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 11, 2022 (módosított) Elég érdekes, hogy amint kicrasheltem azalatt elkezdted ütögetni, és szidni IC chaten, pedig még adminügy lett volna, csak kifagytam. Döntésem a következő. 150 perces adminjailt osztok NonRp-s fegyverelővétel, NonRP-s kocsilopás, [Adminügyről ha kicrashel az admin nem kezdesz el Ic szidkozódni, verekedni] indokkal. Z/H Edited Január 11, 2022 by Terciusz 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések