Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Eladó Limitált BMW M5 e60.

Matthew Ruiz

Ajánlott bejegyzések

U6KEDuX.png

Eladó gépjármű 

Jármű márkája és típusa: BMW M5 e60

Jármű ára: ajánlatra vár.

Jármű felszereltsége: 

• Motor: verseny
  • Váltó: verseny
  • Turbó: verseny
  • ECU: verseny
  • Fék: verseny
  • Kerék: verseny

Jármű extra tulajdonságai: nincs

Elérhetőségek: -

Megjegyzés, egyebek:  a jármű csak a nekem megfelelő áron fog elkelni.

Képek a járműről: Szerintem mindenki tudja hogy néz ki -

Tisztelt értékesitő! 

Egy jármű modelt "szar" minőség jelzővel illetni, csak mert magának esetleg nem jön be, nem tartom helyén valónak. Én igen is megvagyok elégedve a modellel. Nem kérem döntésének felül vizsgálatát, de kérem ne használjon ilyen kifejezéseket egy adott jármű modellre, akkor se, ha nem magäbak való példány. 

Tisztelettel: Hans Müller r. Altábornagy 

Edited by Engi
  • Haha 2

Irányár 800.000$? Rendben, akkor nézzük. 
Jármű bolti ára: 800.000$
Használt jármű esetén 50%-os árveszteség. -> 400.000$
Tuningoknak köszönhetően -> +50.000$
Eddig összesen : 450.000$
Mivel azonban nincs semmilyen fénykép, melyeken megtekinthetjük a jármű állapotát és kinézetét (optikailag értendő), ez továbbra is az értékéből ront. A jármű papírjairól nem adott ki információt, szóval feltételezhető, hogy nincsenek is papírjai, különben a megjegyzés rovatban ott lenne. Ez eddig összesen ismételten 50%-ot ront a jelenlegi áron, azaz 225.000$.  A járműben semmilyen extra felszereltség, teljesen fapados, ez tovább rontja az értékét, ez összeségében -25.000$. ---> 200.000$-nál járunk.
Elérhetőség sincs, szóval az is lehet, hogy ez egy álhírdetés, ennek kockázata tovább rontja a jármű értékét 50%-al. Azaz 100.000$-t ér a jármű, amennyiben 800.000$-ról inditjuk el az alkudozást, és a hibákért való levonásokat.

• Haha 2

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.