Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Dewane Dawe jelentkezési lap az ORFK-hoz

Carll0320

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< László Károly>
Mikor születtél?
< 2008>
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< hétköznap 3-2 órát mert nekem suliban még demhétvégente 4-5 órát >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< TEK,NAV,NNI,BVI >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Mert még rendőr nem voltam de tudom hogy képes vagyok erre is. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Természetesen igen >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< László Károly a nevem de a becenevem Karcsi. 13 és fél éves vagyok.Sokat szoktam sportolni és tanulni meg gépezni.

Szeretek sokat ki mozdulni a friss levegőre de mellette szeretek játszani a gépen meg a szabadban haverokkal focizni meg kosarazni.A hobbim nagyon kosárlabda mert apukám is azt spotolt gyerek korában és úgy gondoltam hogy én is elkezdem sportolni.>

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

< Sajnos azt nem tudom hogy kell de tudom bizonyítani hogy nincsen.  >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Dewane Dawe >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< 1989.03.20>
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Dewane Lilla>
 Jelentkező apjának neve:
< Dewane Jashon>
 Előző munkahelye(i):

<  Futár>

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< igen rendelkezem. >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
<Ha sokkal jobb a csapat munka és egy jó közösségben vagyok akkor minden könnyebben fog menni.Meg egy jó csapat munkáért le kell tenni valamit az asztalra.De ha én gyorsan be illeszkedek szerintem hamar megszokott a környezetemet illetve csapapttársaimat meg feletteseimet.>
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< A nevem Dewane Dawe Los Santosban születtem jelenleg 20 éves vagyok.Nagyon ismerem a várost.Azért szeretnék én rendőr lenni mert szerintem én erre születtem nekem ez a hivatásom.Már láttam is a weboldalon hogy lehet jelentkezni én vettem a bátorságot és még írtam ezt a lapot. Remélem gyorsan be tudok illeszkedni és jó közösségi alkotni feletteseim iránt. Sok barátom van a városban.A kedvenc sport kocsi márkám a Subaru.Remélem sikerülni fog ez a lap jelenleg ennyit tudtam írni magamról.

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.