Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Pk Alberto Russel/Jaroslaw Alexej-re/ra

Kasem Zhulati

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

-Narquise Nash-

Panaszra tett moderátor neve:

-Alberto Russel / Jaroslaw Alexej-

Panasz oka:

-OOC stílus-

Bizonyíték (videó, kép, log):

-[2022-01-12 21:17:44] [Output] : [OOC]Alberto Russel: (( akkor miért kell sírni tesó? ))

[2022-01-12 21:19:29] [Output] : [OOC]Jaroslaw Alexej: (( még is többet ért el mint te ))

[2022-01-12 21:18:19] [Output] : [OOC]Alberto Russel: (( ki vagy hogy neked kell megfelelni? 😄 ))

[2022-01-12 21:19:00] [Output] : [OOC]Alberto Russel: (( hát figyi, én legalább nem itt élem az életem mint te :/ ))

[2022-01-12 21:17:44] [Output] : [OOC]Alberto Russel: (( akkor miért kell sírni tesó? ))-

• Like 6
  • Haha 3

Sziasztok, Én annyit szólnék hozzá hogy szerintem ez nem minősül ooc stílusnak/minősítésnek, másrészt annak lenne értelme ha az egész OOC beszélgetést elküldenéd nem  pedig csak pár-pár mondatot vennél ki az adott incidensből mivel ha az egészet beküldenéd akkor lehetne látni hogy mit mire írtunk. :)  

• Zavaros 1
  • Szomorú 1

• Szuperadmin
5 órája , Jaroslaw Alexej said:

mond már el ebbe mi az OOC stílus! 

Ez a stílus valóban nem megengedett. Látszik, hogy lekezelően beszéltetek a másik féllel, nem csak akkor vét valaki OOC stílust, ha van  csúnyaszó a mondatába.

Edited by Terciusz
  • Like 3

9 perce, Elias Konsta said:

Sziasztok, Én annyit szólnék hozzá hogy szerintem ez nem minősül ooc stílusnak/minősítésnek, másrészt annak lenne értelme ha az egész OOC beszélgetést elküldenéd nem  pedig csak pár-pár mondatot vennél ki az adott incidensből mivel ha az egészet beküldenéd akkor lehetne látni hogy mit mire írtunk. :)  

Egy Ic történés miatt írta ezt, de nem kell tovább bonyolítani  a dolgokat, Terci eldönti.

Edited by Kaylon Graves

• Szuperadmin

Ahogy látom ti se külditek be azt, amit ők írtak, így döntést hozok.
Alberto Russel 75 perc adminjail OOC stílus indokkal.
Jaroslaw Alexej 75 perc adminjail OOC stílus indokkal.

UI: Ha ők is olyat írtak, akkor nyissatok egy PK-t rájuk.
Z/H

• Like 1
  • Köszi 2
  • Haha 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.