Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Dazhawn Moss UB kérelem.

keantay

Ajánlott bejegyzések

IC/InGame neved:

< Dazhawn Moss >

A ban időpontja:

< 2021-05-05 >

A ban oka:

< Szerverszidás#Kany >

A ban időtartama:

< Örök. >

Admin neve, aki bannolt:

< Terciusz >

Miért szeretnéd az unbant?

< Hogy őszinte legyek, nem is történt igazából tényleges szerverszidás SZERINTEM. Egy vita hevében odaírtam a szerver szó elé mellé még egy szavat, és ezért kaptam tulajdonképpen mindenhonnét IS kitiltást, de aki kicsit is végignézte annak az előzményeit, az rájöhetett arra hogy ez a dolog nem ,,mélyről''-jött, nem is értettem amúgy, komolyan csak idegességemben írtam igazából, UB-t pedig azért nem kértem akkor, mert nem voltam hajlandó már energiát fektetni az egészbe, elegem volt az egészből picit. Aki végignézte a munkásságomat itt a fórumon az előtt, szerintem teljesen levehető volt hogy a szerverre RPzni jártam fel, és építeni probáltam ezt a közösséget. Aki ezt nem hajlandó elhinni, kérdezze végig azokat az embereket akik velem voltak és vannak még a mai napig is, és akikkel rengeteget rpztem. Eltelt azóta már több mint fél év is, igazából csak meghallottam hogy történt egy globál ub, és ennek keretében mondtam akkor hogy talán megérne egy próbát visszanézni ide.   >

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.