Jump to content

David O Brian/A Fekete Sereg pályázat

Ajánlott bejegyzések

RAsmQsQ.png

A Fekete Sereg

magyar zászló | hvg.hu

OOC Önéletrajz :

Dávid a becsületes nevem és 17 éves vagyok, hamarosan 18 leszek. Jelenleg Hajdú-Bihar Megyében tanulok Debrecenben Gépi Forgácsolónak. Egy Debrecenhez közeli kis faluban lakok a szüleimmel és a fiú tesómmal. Az iskolai tanulás mellett kötelező gyakorlatomat a Debreceni Schaeffler csapágy gyárban töltöm régen FAG volt a neve. Szeretek kosarazni meg focizni. Az általános iskolában játszottam a suli csapatában mint center. Szeretek focizni is de ott nem játszok csapatban hanem haverokkal meg 20-30 felnőttel szoktunk össze gyűlni és barátásgosan játszani. Nyáron ez szinte minden napos dolog számomra. Futni csak úgy nem szeretek és nem is bírok sokat, de mikor egy meccsen a labda után kell menni ott megállás nincsen. Amennyiben év végén (májusban) le tudom rakni a szakmunkás vizsgát el kezdek dolgozni és mellette érettségit szerezni. Illetve el szeretnék kezdeni egy kicsit komolyabb sportot is ami vagy az MMA lesz vagy az Amerikai foci szintén csak Debrecenben

IC Önéletrajz:

leader: Magyar Sándor

Magyar Sándör született 1980. július. 4. Debrecenben. Magyar hamar belecsöppent a bűn világába. Az edelényi kötődésű Magyar Sándor 2002. július 15-én kedvezménnyel szabadult utolsó, négy és fél éves börtönbüntetéséből, amit 2000 februárjában szabott ki rá a Bíróság mint különös visszaesőre, zsarolás, önbíráskodás és kábítószerrel való visszaélés bűntettének elkövetéséért. Ezután folytatta a bizniszeit amik félbe maradtak és kezdett bele újakba is. Mikor elég pénze volt már, hogy egy ideig nyugodtan éljen felszívódott és el ment amerikába. Szinte semmi képesítése nem volt így mikor elfogyott a pénze hívta a régi csapatát és vissza ment Magyarországra és előröl kezdte a bűnözést. Jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen annyit tudnak róla, hogy még mindig űzi az ipart. 

UCP:

https://imgur.com/a/yli54Ft

Játszott perceim száma:

26000+

Mióta RP-zel?

9,5 hónapja

Céljaim a frakcióval

A frakcióval minél több RP-t szeretnék csinálni frakciókkal akár és frakción belül is. Ugyebár lennének rablások, üzletek, tárgyalások a többi frakcióval. Frakción belül lennének olyan dolgok, hogy szalonna sütés RP, grillezés ,csapatos horgászat. Ha anyagilag úgy állna a frakció akkor még IC rendezvényeket tartanánk mindenkinek. Nem a legnagyobb tervek tudom. De komoly RP-ket szeretnék tartani és egy nagyon erős és jó csapatot létre hozni. 

Miért engem válasszatok?

Úgy gondolom, hogy ha nem is olyan régen de itt vagyok a szerveren. Ez volt az első szerver ahol játszottam és ha ki is hagytam egy kis időt már megszoktam a dolgokat. Úgy gondolom, hogy lassan 18 évesen tudok érett döntéseket hozni és el vezetni egy frakciót. A tagokkal nem lennék mindig türelmes mivel komoly RP-nél nem tűröm a funolást vagy komolytalanságot. Aki bármilyen szabályt is megsértene legyen az szerver vagy frakció szabály az hibapontot kapna. 3 vagy 5 hibapont után mehetne neki a CK. 

Milyen tapasztalataid vannak vezetőség terén?

Sok szerveren voltam frakciók Leadere és AL-leader is. Ahányszor voltam már annyi idő alatt meg tanultam, hogy egy leader legyen sokszor nyugodt de közben vas marokkal vezesse a csapatot. Sok tapasztalatom van illegális téren nagyobb szerveren is voltam maffiába. Pont nem leader vagy al-leader  de attól függetlenül láttam hogy kell vezetni egy csapatot. Itt sajnos még frakció leader és alleader sosem voltam. Úgy gondoltam pont itt az ideje ennek is,hogy ki próbáljam magam ezen a szerveren is. Szerintem ha lesznek tagok össze tudnám őket tartani és tudnám őket irányítani.

A Fekete Sereg története:

Mafia: Trilogy News

A Fekete Sereg a 2000-es elején kezdődött. Ez a szervezet örömlányok futtatására szakosodott, prostituáltakat közvetített külföldi bárokba, szórakozóhelyeket működtetett, őrző-védő feladatokat vállalt, továbbá tisztes jutalék ellenében tartozások, vélt és valóságos követelések behajtását vállalta. Sok bűncselekményt követtek el viszont még az ügyben eljáró nyomozók és ügyészek sem tudják pontosan, hogy hány bűncselekményt követtek el valójában ez az a szervezet aminek mivel nem volt neve az alvilág adott neki. Így lett ez a "Fekete sereg" az alvilági közökben. Embereit csak becenevek alapján ismerték például: Medve, Kettes, Jézus, Béka, Csipkeverő, Betonfej. Ha egyszer velük kezd ki valaki azt kikészítik, megölik vagy el üldözik a városból. Nem adják fel sosem még akkor sem ha kilátástalan a helyzet.

Szervezet felépítés:

< Biztonsági őr >

Ez az a személy aki a beavatási időt tölti a szórakozó helyen amit a maffia üzemeltet

< Biztonsági szakember >

Ez az az ember aki már be van avatva. Innen vagy valami nagyon nagy dolgot kell tenni, hogy fentebb lépjen vagy be szervezni maga alá 1 embert akiben nagyon megbízik

< Verő ember >

Ez az ember az akiben már meg lehet bízni. Ha valakik nekünk állnak ők a fő "katonák". Nekik kell a legbátrabbnak lenni mivel ők mennek egy akcióban vagy akármi lövöldözésben elől.

< Jobb kéz >

A főnök minden utasítását továbbítja az embereknek. Ahogy ő is adhat ki. Konkrétan ő az Alleader

< Főnök >

A Főnök aki vezeti minden akciót és adja meg mindenkinek a feladatokat. 

Szervezetbe való belépés/jelentkezés:

A szervezetben IC-n történő hirdetést követően mint pl:  Szórakozóhelyünkre biztonsági őrt keresünk! ha itt jelentkezel IC akkor egy alapos IC beszélgetés után várni fogunk téged egy Discord meghallgatáson ahol majd mesélned kell magadról, bemutatni az eddigi RP tudásodat, tapasztalataidat. Majd ha ezek mind sikerültek akkor egy gyors vezetőségi megbeszélés után tájékoztatást adunk a eredményedről.

Kilépés vagy CK

Nos ebből a maffiából is csak egy út vezet kifelé méghozzá a CK! Ez úgy történik, hogy el mondjuk neked IC, hogy ha volt valami hibád akkor a miatt ha nem akkor leépítések miatti kirúgás lesz és egy el hagyatott helyre el viszünk be kötött szemmel és fejbe lövünk majd ott hagyunk. Azután nevet és skint kell váltanod ugyebár 

Elvárások a leendő/bekerült tagoktól:

- Minden tagnak kötelezően ismernie kell a szerver és a fórum szabályzatot!

- Frakció jármű/ingatlan kulcsok mindenki IC-n kapja meg, ha kiérdemelte

- Mindenféle akciórol elő RP kötelező!

- Leader nélkül tilos a magán akció és a szervezetet érintő akciók is!

- Kötelező 1 hónapot maradni vagy különben 300 perces Adminjailt kap az ember FK jump miatt vagy 500 ezret fizet.

- Legyen működő mikrofonja, discordja és legyen aktív a szerveren illetve discordon is!

Kért autók:

- 2 BMW M5 E60 -

1ec216-36.jpg

- 1 Ferrari F355 -

Ferrari F355 Targa for GTA San Andreas

- 1 Ford Raptor -

Ford Ranger Raptor - Ford Ivanics márkakereskedés és szerviz

- 1 Audi RS 4 -

3051638_ff83a727c8c997f2a02f9560b3f58232

Készítette: 

02kjaGv.png

Kopperfild#2549

Kedves olvasó! Ha nem értenéd miért más a nevem a pályázási lapban az IC önéletrajznál és a címnél. Az azért van mert csak ha megkapom a pályázatot akkor kaphatok magyar nevet a szervern. 

• Like 2
  • Haha 1

Szia!
Szóval.

-Nekem az elnevezés elég bugyután hangzik, illetve a rangokkal is így állok.
-Kétlem hogy Amerikába kijön egy magyar maffia, és meghódítja az országot. 

-A TGF nekem elég monoton, szerintem változtass rajta.
-Ami még szemet szúrt hogy az egyik kép, ha jól látom orosz Mafiás, persze lehet tévedek. 
A formázása szép lett, egyedi! 
-Lehet hogy csak nállam, de a "fekete sereg" számomra, a régi  időkbe nyúl vissza ahol kardokkal írtották egymást a téren, nem egy Magyar Maffiát ami Amerikában tevékenykedik.
UCP-nél lefényképezted a fontosabb adataid is, gondolom szólok..
Ha ezen változtatsz, talán támogatni tudom,  egyenlőre tartózkodom!

• Like 1

• Főadmin

Szia! A lap nagyon szépen kidolgozott, esztétikus lett. Viszont található pár dolog, amit javítanod kéne. 

1. Rangok: Legyél kicsit kreatívabb, elég rosszak. Olyan, hogy jobb kéz, meg hogy főnök nincs. A verő ember se a legjobb.
  2. Igényelt járművek: Egy magyar maffiának Ferrarit, meg Raptort?  Gondold át a jelenleg kért kocsikat. Inkább helyettük: Mercik, BMW 750, Lada, BMW M5 F10, Audi A8 stb.., de semmi képpen ne Ferrariba, meg Raptorba gondolkodj.

Ha ezeket javítod, én támogatom! Sok sikert hozzá!

• Like 1

2 perce, Matthew Ruiz said:

Szia!
Szóval.

-Nekem az elnevezés elég bugyután hangzik, illetve a rangokkal is így állok.
-Kétlem hogy Amerikába kijön egy magyar maffia, és meghódítja az országot. 

-A TGF nekem elég monoton, szerintem változtass rajta.
-Ami még szemet szúrt hogy az egyik kép, ha jól látom orosz Mafiás, persze lehet tévedek. 
A formázása szép lett, egyedi! 
-Lehet hogy csak nállam, de a "fekete sereg" számomra, a régi  időkbe nyúl vissza ahol kardokkal írtották egymást a téren, nem egy Magyar Maffiát ami Amerikában tevékenykedik.
UCP-nél lefényképezted a fontosabb adataid is, gondolom szólok..
Ha ezen változtatsz, talán támogatni tudom,  egyenlőre tartózkodom!

Hello. Én sem azért írtam mert egy magyar maffia megfogja hódítani Amerikát. Az orosz képre meg annyit mondanék,hogy be ismerem magyart nem találtam. A Fekete Sereg elnevezést az alvilágban kapták. A maffia valós eredetű és 2002-ben szabadult a való életben is a "főnök". A rangokkal is utólag már egyet értek és igazad van. Köszi szépen,hogy le írtad.

4 perce, Engi said:

Szia! A lap nagyon szépen kidolgozott, esztétikus lett. Viszont található pár dolog, amit javítanod kéne. 

1. Rangok: Legyél kicsit kreatívabb, elég rosszak. Olyan, hogy jobb kéz, meg hogy főnök nincs. A verő ember se a legjobb.
  2. Igényelt járművek: Egy magyar maffiának Ferrarit, meg Raptort?  Gondold át a jelenleg kért kocsikat. Inkább helyettük: Mercik, BMW 750, Lada, BMW M5 F10, Audi A8 stb.., de semmi képpen ne Ferrariba, meg Raptorba gondolkodj.

Ha ezeket javítod, én támogatom! Sok sikert hozzá!

Szia. Rendben van. Javítani fogom az összes hibát és köszi szépen. 

2 perce, Matthew Ruiz said:

Update:
A "főnök"  és a fraki történetet megtaláltam google-on, amit lényegtelennek tartottál azt kitörölted, de szóról szóra benne van minden. Ide linkeket nem küldözgetek, akinek kell privátban elküldöm.

Mivel egy alapból nem fiktív frakcióról van szó nyilván a neten néztem utánna. Én is tudom,hogy fent van. De ha valami valós maffiáról van szó gondolom én,hogy utánna nézek és a valóságnak megfelelően írom meg a pályázatot.

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.