Jump to content

Borislaw Slawa PK-ja Ryder-re

Matteo D Marcello

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

Borislaw Slawa

Panaszra tett adminisztrátor neve:

Ryder

Panasz oka:

Helytelen admin ügy bírálat, illetve indokolatlan jail osztása OOC minősítés indokkal amiben valójában semmiféle OOC minősítés nem történt. Illetve indokolatlan OOC stílussal való megvádolás. Illetve egy önbíráskodás mivel a haveri köre szent és sérthetetlen, ezmiatt helytelen AÜ bírálások. Illetve nem tudom, hogy most Pirus vagy PD-s mert holitt hol ott van, de akkor ha PD-s akkor saját frakció ügy intézése.

Bizonyíték (videó, kép, log):

(( [OOC]Borislaw Slawa: (( hát mindegy is nálatok úgy sincs RP csak a mg és társai :'D ))

[2022-01-16 14:51:46] [Output] : [OOC]Ryder: (( Ezt okvetlen le kellett írnod ? ))

[2022-01-16 14:52:02] [Output] : [OOC]Ryder: (( Sem a kutyád nem vagyok, sem senkid. De moderáld a stílusodat. ))
[2022-01-16 14:52:16] [Output] : [OOC]Ryder: (( Van mit csiszolni rajta. Inkább köszönhetnéd, hogy még az FK-d megvan. ))

Edited by Borislaw Slawa
  • Like 2
  • Haha 6

Szia ! 

Köszönöm, hogy raktál egy PK-t, amit jogtalannak éreztél. Legalább átbírjuk beszélni felül vizsgálva az ügyet, normális körülmények között, és nem flegma stílusba fogsz itt válaszolni. Mint itt: [2022-01-16 14:45:23] [Input]  : a [OOC]Borislaw Slawa: (( lökjed a jailed. ))

Nem ez volt az első, hogy lekezelően, lenézően, flegmán és had ne kelljen tovább sorolnom, hogy milyen stílusba válaszoltál egy adminügyközben és igen. Elvárom a tiszteletet mindenkitől, mikor megadom másnak én is. Szerinten nem volt olyan ügy ahol részese voltál, és nem vizsgáltam felül rendesen az ügyet. A jelenlegi ügynél is bizonyíték hiányában, sajnos tényleg nem tudtam nektek segíteni. 

Sajátügy intézésére nem tudok mit mondani. Mivel nincs közöm a rendvédelemhez.

Az FK-t meg tudtommal szigorított körülményel kaptátok meg, ezért írtam, hogy óvatosan, hogy gyűjtöd az AJ-kat, mert egy Leadernek nem nagyon kéne egy DB AJ-t sem szereznie. Különösképpen tekintve, hogy szigorítottan van oda adva.

Mindezek mellet kérdezném én, hogy kapcsolódik az én baráti köröm az Adminügyhöz ?

Edited by Ryder
  • Like 5

Nem tudom, hogy gondolod, hogy azután amit a discordon le nyomtál milyen hozzá állást vársz tőlünk feléd?!  Ami rááadásul köztudott, és a társaságom is tudja, és szerintem te is, hogy te felénk elég különös és kinéző hozzáálással intézed a leendő ügyeket, és mindent is megteszel azügy érdekében, hogy minket el üldözz a szerverről. Ami tökéletes példája ennek, hogy olyan dolgokra is elég komoly jail-t osztasz aminek semmi köze nem volt a OOC szidásnak/stílusnak amit te megállapítottál. Majd mindezek után beraktál jailbe és rám gotozol, hogy önbíráskodj OOC-n, hogy ezt meg azt köszönjünk neked, ez nem egy adminhoz méltó viselkedés. Illetve ha nincs közöd a saját ügyhöz való kérdésre, megértem de akkor máskor ne menj IDG PD-be mert ez sem valami szabályos.. Mivel PD-n kívül más nem lehet egy frakciónál többen. 

Edited by Borislaw Slawa
  • Zavaros 1

• Tulajdonos

Hali,

a PK-t én fogom bírálni.

Most nekem a leírtakból nem derül ki az, hogy:

-Milyen adminügy és miért lett helytelenül bírálva

-"Illetve egy önbíráskodás mivel a haveri köre szent és sérthetetlen, ezmiatt helytelen AÜ bírálások. Illetve nem tudom, hogy most Pirus vagy PD-s mert holitt hol ott van, de akkor ha PD-s akkor saját frakció ügy intézése."

És ezt sem értem, hogy mire alapozod. Valami logok nem ártanának, vagy normálisan leírni a történteket...

(( [OOC]Borislaw Slawa: (( hát mindegy is nálatok úgy sincs RP csak a mg és társai :'D ))

Ez neked/nektek mi, ha nem OOC stílus/minősítés?

Illetve jöhetnek a további logok Rydertől és tőletek is, gyanítom nem csak erre kaptál AJ-t, bár önmagában ez is megérdemel.

A saját fraki ügy intézése pedig nincs tiltva, sose volt, csak szimplán nem ajánlott a panaszkönyvek elkerülése végett..

Szerk.: Honnan szedted/szedtétek, hogy benn van pd-ben, mikor nincs?

Edited by Peter Hicks
  • Like 4

https://pastebin.com/Kj5HEyQU

Egy lövöldözésből indult, ahol elkaptak utánna bevittek majd említettem, hogy Frissen bekerültek Thomas-ék a PD-ben majd fegyvertelen civilt szednek ki (ami nem RP-s fegyvertelen civillel szemben) majd küldtek egy Videóból kivágott képet ahol nem reálisan a fedélzetire hivatkozva MG gyanúsan ki azonosítottak (mivel az autó orra nem a heli felé néz, így indokolatlan volt a beazonosítás) mivel a fedélzeti kamera a autó orrát veszi. Majd ezután felhívták a szerverre Ryder-t ahol ő a fent említett cuccra OOC minősítést állapít meg, ennyi erővel akkor én is tudok megállapítani XY dolgot. A helytelen AÜ bírálat onnan jött, hogy Thomasék felhívták Ryder-t, hogy védje meg őket és jailt kapjak. Nos ez meg is történt majd jött önbíráskodni. Hogy honnan veszem, hogy PD-s? Tegnap este volt egy BANK rablásunk és ő is a PD-ben volt.

Szerk: unknown.png

Feltehetően Stewie Freeman néven volt a PD-ben, mivel miután meghalt, egyből dutyzott Ryder.

Edited by Borislaw Slawa

Értem mostmár a hozzá állásod. De akkor nézd végig és gondold át, hogy hányszor engedtelek el titeket egy figyelmeztetéssel. Tegnap a bankon egyikőtöknél duplakaliber. ATMR-nél, 2helyen is FGH-n fúrtatok. Azt is elnéztem ami. Szóval ezt a kivételezést szerintem engedjétek el. Hozzá szeretném tenni, hogy nem Thomasék hívtak fel. Az IDG PD-t még ti kértétek, hogy legyen bent bárki csak bírjatok akciót csinálni. Igaz nem ez alkalommal, de szerintem nem volt kifogásotok a tegnapi ellenére sem, akció közben. Hozzá tenném, hogy még a végén nektek kedvező bírálás történt.

De Peter kérései szerint további logok: Mikor megkérdeztem, hogy mit szerettél volna ezzel a bizonyos mondatoddal elérni

Még meg is erősítetted, hogy minősítettél.:

[2022-01-16 14:33:14] [Output] : [OOC]Ryder: (( [OOC]Borislaw Slawa: (( hát mindegy is nálatok úgy sincs RP csak a mg és társai :'D )) ))
[2022-01-16 14:33:26] [Output] : [OOC]Ryder: (( Miért, mire értetted, és mi a célod ezzel. ))
[2022-01-16 14:33:28] [Output] : [OOC]Borislaw Slawa: (( igen és ezzel mi a baj? ))
[2022-01-16 14:33:30] [Output] : [OOC]Borislaw Slawa: (( semmi. ))
[2022-01-16 14:33:38] [Output] : [OOC]Borislaw Slawa: (( semmi ez a igazság. ))

Még a végén számon kérsz, hogy ebben mi a minősítés. :

[2022-01-16 14:35:33] [Output] : [OOC]Borislaw Slawa: (( ebbe mi a minősítés? ))
[2022-01-16 14:35:35] [Output] : [OOC]Borislaw Slawa: (( hallgatom. ))
[2022-01-16 14:35:38] [Output] : [OOC]Borislaw Slawa: (( részletezd ))

[2022-01-16 14:35:59] [Output] : [OOC]Ryder: (( Szószerint le írtad, hogy nem bírnak RP-zni, csak MG-znek. )) 

Felmerült az is, hogy TS3-ra menjünk fel és beszéljük meg az ügyet, de mivel nem jött fel a két fél, így nem mentem fel én sem.: 

[2022-01-16 14:36:00] [Output] : [OOC]Thomas Cartwright: (( Vagy mondom gyere ts, és minden kérdésedre választ kapsz. ))
[2022-01-16 14:36:23] [Output] : [OOC]Ryder: (( Nekem a ts3-is megfelel. Ha mind kettő félnek megfelel, akkor ott is megbeszélhetjük,. ))

Fel is merült, hogy a PD részéről MG történt. De különböző féle verziókat kaptam, de semmi bizonyítékot.:

[2022-01-16 14:40:52] [Output] : [OOC]Ryder: (( De akkor most részletesen mond el mi volt az MG. Átbeszéltük miért lettek felvéve. ))
[2022-01-16 14:40:58] [Output] : [OOC]Chris Cartwright: (( Szerintem ebben az ügyben már nem igazán van értelme mit beszélni ))
[2022-01-16 14:41:03] [Output] : [OOC]Borislaw Slawa: (( lehet, hogy nincs igazam, de most egyből miért volt tűzparancs ránk? ))
[2022-01-16 14:41:08] [Output] : [OOC]Thomas Cartwright: (( Nem egyből ))
[2022-01-16 14:41:09] [Output] : [OOC]Chris Cartwright: (( Tények vannak és magyarázat pedig nem érkezik Borislaw felöl ))
[2022-01-16 14:41:09] [Output] : [OOC]Ryder: (( Vagy miben követtek el hibát Cartwright-ék ? ))
[2022-01-16 14:41:11] [Output] : [OOC]Thomas Cartwright: (( Ismét elmagyarázom ))
[2022-01-16 14:41:13] [Output] : [OOC]Chris Cartwright: (( felől* ))
[2022-01-16 14:41:17] [Output] : [OOC]Thomas Cartwright: (( Tehát ))
[2022-01-16 14:41:29] [Output] : [OOC]Thomas Cartwright: (( A te frakciótársaid elkezdtek ránk lőne. ))
[2022-01-16 14:41:30] [Output] : [OOC]Borislaw Slawa: (( azzal, PL hogy egyből darálták a népet ))
[2022-01-16 14:41:31] [Output] : [OOC]Thomas Cartwright: (( *i ))
[2022-01-16 14:41:38] [Output] : [OOC]Ryder: (( Én értettem Thomas. Borislawot várom. ))
[2022-01-16 14:41:41] [Output] : [OOC]Borislaw Slawa: (( holott IC senki nem vett fegyvert még elő ))
[2022-01-16 14:41:57] [Output] : [OOC]Ryder: (( Erről van a két félnek bármiféle bizonyítéka ? ))

Itt nem kaptam semmi féle bizonyítékot.

De továbbra is próbálkoztam, hátha valaki bír nyújtani erről bizonyítékot.:

[2022-01-16 14:44:43] [Output] : [OOC]Ryder: (( Csak várom még a borislawot, hogy még szeretne valamit még fűzni vagy valami bizonyítékot ))
[2022-01-16 14:44:45] [Output] : [OOC]Ryder: (( fűzni. ))
[2022-01-16 14:44:51] [Output] : [OOC]Borislaw Slawa: (( lökjed a jailed. ))

Itt úgy éreztem, hogy felesleges tovább húzni mindenki idejét.

Edited by Ryder
  • Like 4

• Tulajdonos

Nos akkor:

"Helytelen admin ügy bírálat, illetve indokolatlan jail osztása OOC minősítés indokkal amiben valójában semmiféle OOC minősítés nem történt. "

Ryder teljesen korrekten állt az adminügyhöz, megkérdezte mindkét felet a történtekről, bizonyítékokat nem kapott. TS-re sem mentetek fel megbeszélni. Ez nem helytelen adminügy bírálat, hanem 1.: nem adtatok bizonyítékot, 2.: ts-re se mentetek fel megbeszélni, akkor mit panaszkodtok, hogyha ennyire nem voltatok képesek?

Indokolatlan OOC minősítés jail osztás: én egyáltalán nem azt látom, hogy ez indokolatlan, te magad is bemásoltad a nyilvánvalót.

"Illetve indokolatlan OOC stílussal való megvádolás": ugyanezt tudom rá mondani, hogy teljesen indokolt volt. 

"Illetve egy önbíráskodás mivel a haveri köre szent és sérthetetlen, ezmiatt helytelen AÜ bírálások. Illetve nem tudom, hogy most Pirus vagy PD-s mert holitt hol ott van, de akkor ha PD-s akkor saját frakció ügy intézése."

Nem tudom azt sem, hogy milyen haveri körre gondolsz, mert ha Thomasékra, akkor véleményem szerint el vagy tévedve. Az ilyesféle megnyilvánulásokat, alaptalan vádaskodásokat pedig nagyon gyorsan el kéne engedni. 

Ha pedig Ti megkéritek, hogy legyen már egy PD-s, akkor nehogy még emiatt panaszkodjatok, hogy beállt, hogy tudjatok mit csinálni... Ez nevetséges. 

@Ryder részéről az alábbit viszont én sem tudom hová tenni, az ilyesféle megnyilvánulás valóban nem helyénvaló:

Idézet

Inkább köszönhetnéd, hogy még az FK-d megvan. 

Abban valóban igaza van, hogy komoly feltételekkel kaptátok meg a frakciót, amihez eddig nem sikerült tartani magatokat...

---

Továbbiakban pedig az ilyesfajta OOC stílust és OOC minősítéseket mellőzzétek, ezt megmondtam akkor is, mikor megkaptátok a frakciót. Ez nem erre a szerverre való, főleg nem frakciótagként, adjátok meg más játékosoknak a tiszteletet OOC.

A szerverről pedig senki nem akar téged/titeket elüldözni, egyszerűen NEM megengedhető az a stílus, amit ti megengedtek magatoknak. 

És ez vonatkozik a bizonyítékok nélküli vádaskodásra is, vagy ha már valamivel megvádoltok valakit egy adminügy közben, indokoljátok és bizonyítsátok be valahogy, ha ez nem sikerül, akkor meg ne az admint szidjátok... 

• Like 6

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.