Jump to content

Mongols M.C Frakció pályázat.


Matthew Ruiz

Ajánlott bejegyzések

image.png
MONGOLS M.C

-Frakció pályázat-


OOC RÉSZ:

(Mesélj magadról)

Szóval. Tóth Bencének hívnak. Jelenleg 14 éves vagyok, és ez év 11.ik hó 1-én töltöm a 15.ik életévem.
Egy átlagos kamasz vagyok. Néha a szabadban vagyok, és érdekelnek a különféle állatok. Az iskolában 4-5ös tanuló vagyok, ez változó.
Kiemelkedő eredményeket értem már el matematikában, és biológiában. Általánosan én egy bent ülő, egyedüli típus vagyok. Az online térben sokkal jobban feltudom találni magam, mint Real Life. Sokat játszom különféle videójátékokkal, és a modellezést is elkezdtem tanulni, de az iskola mellett nincs rá sok időm. Van egy macskám, és kettő darab kutyám. Mikor időm engedi foglalkozom velük is. A tavalyi év óta rengeteget fejlődtem, és kinőtem azt a rossz indulatú kisgyerek énem. Teljesen máshogy látom már a világot, és a benne lévő embereket. A szerveren is jócskán más lett a hozzá állásom, és ez alatt a röpke pár hónap alatt mióta újra felengedtetek a szerverre, rengeteg barátot ismertem meg, sok RP-t szültem, és szültek nekem. A vagyonom is gyarapítottam. 


(Mióta RP-zel)
Már 2022-van. 2nap múlva lesz hogy két éve regisztráltam a szerverre. Ekkor kezdtem el RP-zni, és ekkor tanultam meg a dolgokat. Rengeteg embernek köszönhetek dolgokat, amikből rengeteget tanultam. Közöttük: Terciusznak, Szabeznak, Enginek, Rydernek.
 

(Milyen frakciókban voltál)
Sokszor megjártam már a Rendvédelmet. Az Országos Mentő Szolgálatban is megálltam a helyem körülbelül kétszer. Taxi-ban egyszer volt alkalmam részt venni huzamosabb ideig, Terciusz vezetése alatt. Legelső frakcióm, a Triád maffia volt, több kihagyással összesen háromszor lehetett engem látni a frakcióban. Ezt követően kerültem be a Bears OF Finland motoros M.C-be, ahol mai napig meglehet találni. Ezután volt egy kisebb pályafutásom az MS-ben is. Onnan kerültem vissza ide a Bears OF Finalnd M.C-be ahol mára alleader lettem.
 

(Csatolj UCP képet a jail-ek és bannokról)
image.png
image.png
image.png
Az Adminsegéd lapomban leírtam a dolgokat, és valóban nem vagyok rájuk büszke, sőt szégyenlem is hogy ennyi jail-al és bannal kell játszanom a szerveren, egy ban kivételével az összeset jogosnak érzem.
 

(Miért lennél jó leadernek)
Régóta játszom különféle szervereken. Sok tapasztalatom van már leaderség terén, mivel több helyen is szerepeltem már ilyen posztban.
A Bears OF Finland alleader alatti pályafutásom alatt is rengeteg tapasztalatot szereztem, hogy is kéne elvezetni egy M.C-t. 
Ezt sajnos nem lehet túl ragozni, ezt élesben kell látni, viszont ennyire sok M.C-zés után szerintem megtudnám állni a helyem egy ilyen klub vezetője ként.

 

(Kiket hoznál a frakcióba)
Egyenlőre csak én lennék, maximum 2 embert tudnék hozni, de ez még két esélyes, ezért nem írom le inkább a nevüket ha lehetséges.
 

(Célok a frakcióval)
Sok RP szálat kialakítani, természetesen igényesen. Frakción belül, és kívül egyaránt. Fontosnak tartom hogy nyissak más frakciók felé RP terén, és ilyen alapon vezetném a MONGOLS M.C-t is! A Bears of Finland-el szeretnék első sorban szálakat kialakítani, mert az a frakció állna az enyémmel szemben.
 2-MG-1488-3.jpg

IC RÉSZ:

(Karakter történeted)

Név: Casimiro Edgar
Casimiro Edgar a 70-es években született. Szülei egy kisebb M.C-nél voltak tagok. Kiskorától fogva, a rosszra tanították szülei is. Nagyon érdekelte a motorozás, már fiatal korában rászokott a cigarettára. Sok bűnt követett el kiskorában, de komolyabb ügye nem volt a rendőrséggel. Egyszer került előzetesbe, de 2.500$ váltság díjért kiszabadulhatott. A 80-as évek végén a szülei eltávoztak, egy rendőrséggel való lövöldözésbe torkolló konfliktusban. 
Ekkora már volt motorja, és saját Colort készített magának, ami gyatrára sikeredett, de mindennél fontosabb volt neki. Sok fejtörés után a Colorra a "Mongols" felirat került rá. A 80-as évek végére, kévés de annál erősebb tagokat szervezett maga köré, az akkor fiatal felnőtt Edgar. Rengeteg bűncselekmény fűződött a nevükhöz, és mai napig fűződik is. 
Egy kapcsolata volt, és a nőt Elizabett-nek hívták. Egy boltrablás közben, vesztette életét agyvérzésben. Megfogadta, soha többé nem lesz barátnője. Sokak téveszméjével szemben, mai napig aktívak és fellelhetőek Edgar-ék Los Santos utcáin. A mai modern dolgokhoz igazodtak, és nagyon bejön nekik a modernizáció. 


 

(Frakcióról)

Taglétszám: 1500

Kicsi, de szívós – leginkább így jellemezhetnénk a Mongolokat, persze mindkét jelző relatív. Az 1500 fős tagság az igazi nagyok mellett nem számít soknak, ugyanakkor ennek több mint fele Kalifornia déli részén összpontosul, ráadásul komoly segítségük van a latino utcai bandák között. Így fordulhatott elő, hogy a nyolcvanas években képesek voltak az állam déli részén átvenni (és megtartani) a hatalmat a Hells Angelstől.

Nevük ellenére a Mongolok nagy része hispán vagy indián származású, a klubot is akkor hozták létre, amikor az alapítókat éppen származásuk miatt nem vette be tagjai közé a Hells Angels

A mongolok Los Santosban chaptert alapítottak, hogy a helyi motorosok is csatlakozzanak hozzájuk, ezzel növelve a klub létszámát. Főbb céljuk a helyieknek, hogy a fegyver hálózatot kiépítsék a klub számára. A klubon belül demokrácia uralkodik. A tagok a nagyobb kérdéseket az asztalnál, a klubházban vitatják meg. 

(Rangok)
President -
A President, elnök, a klub feje. Minden chapternek van elnöke, viszont az összes chaptert összefogó President, az az anyachapter-t vezető elnök. Feladatai a következők:

    Church-gyűléseket tart

    Szavazásokat, választásokat tart és szervezi valakinek a kinevezését egy pozícióra.

   Vezeti a klubját a chapter összes tagjával együtt.

    A klub esetleges tranzakcióiba való beleegyezés, amiket a klubtagok kérvényeznek felé.

Vice President -
Hasonló a President-hez, lényegében az ő jobb keze. Amennyiben a President visszavonul, a legtöbb esetben ő fogja átvenni a helyét és amennyiben a President nem elérhető, akkor ellátja az elnöki feladatköröket.

Sergeant at Arms -
A Sergeant at Arms az egyik legfontosabb kiosztás, ő felel a biztonságért, továbbá a következő feladatait látja el:

    Ő ellenőrzi és karbantartja a különböző biztonsági berendezéseket, mint pl. a biztonsági kamerákat.

    A raktáron lévő összes fegyvert egy listába foglalja és minden heti church-gyűlésen jelentést tesz a klubház és a klub biztonságáról.

    A Presidentek egyikének (lásd lejjebb) egy bizalmas tanácsadójaként viselkedik.

    Egy kis csapatot vezet az Enforcer-ekből, akik segíteni fogják őt.

    Ő az a személy, aki az elnöke mellett, vagy a közelében tartózkodik a legtöbb esetben és odafigyel a biztonságára, mindenáron megvédi, védelmezi őt.

Enforcer -
Az Enforcer-ek a Sergeant at Arms(lásd lejjebb) keze alá dolgoznak. Ők a klub védelmezői, teljesítik az SGT at Arms által közvetített kérelmeket a President felől.

Az Enforcer-ek feladatai:

    Segít a Sergeant at Arms-nak a klubház biztonsági hibákra való felkészítésében, felmérésében.

    Segít biztonsági rendszert felállítani a klubházban. (pl.: biztonsági kamerák telepítése)

    Ugyan az egész klub segítségére számítani lehet esetleges háborúban, csatáknál, amikor a klubnak egy egész hadsereget ki kell neveznie, viszont mindig az Enforcerek a fő harci erők.

    Védelemmel kapcsolatos feladatok elvégzése akkor is, amikor a Sergeant at Arms nem elérhető.

Prospect -
A prospectek lényegében a klubtagságra jelölt emberek. Nem titkoltan ez a legnehezebb időszaka a klubtaggá válásnak. A prospect feladata, hogy haladéktalanul teljesítse a klubtagok kéréseit, ő végzi el a piszkos melót. Leginkább a klubtagok rengeteget szívatják, ugratják a prospecteket, így ezeket is tűrnie kell a leendő motorosnak.

A prospect már hordhat egy úgy nevezett “cut”-ot, amin már korlátozottan pár felvarrót is tarthat, mint például a PROSPECT, MC patchek, a klub teljes colorját, 1% és egyéb felvarrókat nem hordhatnak.

Egyes MC-kben a prospecteknek kineveznek a klubon belül egy “szponzort”, aki folyton segíti a klubtaggá válásban, tartja benne a lelket. Ezért 
ahhoz, hogy prospect legyél legyél kedves és próbálj meg annyi klubtagot megismerni, amennyit csak tudsz, hogy utána biztosan olyan ember lehessen a szponzorod, aki szeretne is veled foglalkozni. 
(TGF menete)
A tagfelvétel menete roppant egyszerű. Hozzánk IC kellene közeledni, és minél többet motoroznál velünk, iszogatnál, annál közelebb kerülnél a klub külső részéhez, ha elég potenciát látnánk benned, adnánk egy kezdő Colort, ami még nem tartalmaz nagyobb emblémákat, sem az 1%-os feliratot. Ha a vezetőség úgy érzi, egy komoly és határozott RP keretein belül, történne meg a beavatás, ahol megkapnád a klub tagoknak járó Colort.
(Soha nem történne hirdetésen keresztüli tagfelvétel, nagyon régi módi és nem túl valóságszerű, az egyetlen ennek mondható dolog az a motoros túrákon keresztüli ismertség megszerzése.)

(FK jármű amiket igényelnél. Max. 5db)
3db Harley Davidson Knucklehead
image.png
2db Burrito
image.png

(Mapolásról link és képek)
Ha elfogadják a frakciót a mappolást és a skineket privát üzenet formájában fogom elküldeni az illetékesnek.

 

(Végszó)
Sajnálom hogy sok helyen netről összeszedett információk lelhetők a frakcióval kapcsolatban. De mivel IRL létező klubról van szó, így nem szívesen variáltam rajta/hoztam fel saját elképzelés alapján. A rangok is ugyan azok minden klubnál, nyílván itt kevesebb van, kis szerver és fölösleges lenne több. De remélem elnyerte a vezetőség tetszését, és a sok tervet megvalósíthatom ami a fejemben van! :)
mentes.png

 


 


 

Edited by Matthew Ruiz
 • Like 4
 • Köszi 1
 • Zavaros 1
Link to comment
Share on other sites

Szia!

Rettentő kétes múltal rendelkezel, de ennek ellenére szerintem bőven megtudtad mutatni hogy az csak a múlt. Az én frakciómban vagy jelenleg is, nem véletlenül jutottál fel abba a bizonyos rangba. Szerintem tudnád hozni a frakcióddal azt a szintet, ami az elvárt itt a szerveren. Arról nem is beszélve hogy mennyi közös RP szálat lehetne kialakítani. Tudod mi hogyan megy, stb...

A lapod formázása nagyon szép, igényes. Ahogy a leírások is, mint az OOC, mint az IC részek. Mivel te olyan alleader voltál/vagy nálam, hogy önállóan is tudod kezelni a dolgokat, és nem megy semmi rovására szerintem ha 100%-ban vezetnél egy frakciót, akkor sem okozna nagy problémát neked. 

 

Nyílván vannak kétes felszólalásaid, viszonylag gyakran. De szerintem ha érzed a súlyát, meg azt hogy lenne mit vesztened ezeket le tudnád vetkőzni magadról.

 

Véleményem szerint egy esélyt mindenképpen megérdemelsz, de ezt nem én fogom eldönteni. Teljes mellszélességgel TÁMOGATOM ennek a pályázatnak az elfogadását! Sok sikert!

 • Like 1
 • Köszi 2
Link to comment
Share on other sites

Szia, tisztában vagyok, hogy sokat foglalkoztál a lapoddal, és nagyon szép, igényes lett, tetszik, ahogy kifejezted magad. Valóban megváltoztál, ezzel én tisztában vagyok, viszont mint tudjuk az adminsegéd jelentkezésed sem fogadták el, és lelett írva, hogy várj egy kicsit még. Nem tudom, hogy Szabeznak, vagy az én támogatásomnak köszönhetően mennyire fog változni a fentiek hozzád való állása, de én kifejezetten Támogatom, és tényleg sokat fejlődtél RP ügyileg és emberileg is. Megérdemeled az FK-t. 

 • Like 2
 • Köszi 1
Link to comment
Share on other sites

Szia kedves Traktor! 
A lapod szépen kidolgozott, esztétikus. A jailek és bannok száma valóban sok, de én is tapasztaltam, hogy az utolsó UB-d óta, most előszőr tényleg láthatóan megkomolyodtál. Szerintem mindenki tudja rólam, hogy én legálos vagyok, és nem szeretek illegálkodni, de az illegálból, mindig is az MC-khez húzott leginkább a szívem, ezért örülnék, ha lenne még egy a szerveren. Ami viszont ellene szól, hogy a szerveren jelenleg túl sok illegális frakció található, és nem vagyok benne közel sem biztos, hogy a vezetőség erre való tekintettel ezt elfogadja, bár remélem, hogy igen. Mindenesetre ezt a lapot én most támogatom. Sok sikert hozzá!

 • Like 2
 • Köszi 1
Link to comment
Share on other sites

 • Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
×
×
 • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.