Vang Lee Létrehozva: Január 18, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 18, 2022 14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Dániel > Mikor születtél? < 04/19/2007 > Mondj pár szót az aktivitásodról! Az elmúlt 1 hónapban nem voltam aktív a szerveren mert ahogy el vették Triad maffiá-t el ment a kedvem és szeretnék újra aktív lenni a rendőrség színeiben (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < 2-3 órát > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Voltam a Triádban,HL-en voltam az albán frakcióban és voltam LSTS-es is. > Miért ezt a frakciót választottad? < Ebben a frakcióban játszik 2 barátom és szeretnék velük eggyütt rp-zni > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Hobbim a foci,edzés Rendvédelem szakban akarok dolgozni azon belül pedig biztonsági őr ként.Szeretem magam új dolgok-ban.Szeretem a színes rp-ket.Meg probálok mindent dara nélkül el intézni.Voltam már barátom szerverén PD-ben és 90% ment.A next gaming-ra kb 1 Éve találtam rá.Meg fogott a szerver dizánja.Eddig csak 20+ emberekel rp-ztem és szeretek is tőlem idősebb emberekel rp-zni.> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/nf5IBiH https://imgur.com/sLgFgIp > IC Rész Jelentkező neve: < Ganton Konor > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos Medical Center 04/16/2002 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Lisa Frankan > Jelentkező apjának neve: < Ganton Kristofer > Előző munkahelye(i): < Árú szálító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együttműködés olyan folyamat, amelyben két vagy több személy vagy szervezet dolgozik együtt a közös célok elérésének érdekében – például kreatív szellemi jellegű erőfeszítés tudás megosztásával, tanulással és a közös megegyezés fejlődésével. A legtöbb együttműködés igényel vezetést, de a vezetés formája lehet közösségi egy decentralizált és egyenlőségre törekvő csoporton belül.Csapatok könnyebben juthatnak erőforrásokhoz, vívhatnak ki elismerést és díjazást a versenytársakkal szemben. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) <Ganton Konor vagyok 20 éves.Fitt fiatal ember maga biztos,és terhelhető.Los Santosban élek.Egyke vagyok aminek őrülök is.Jelenleg van egy BMW M5 E60-om Rendész szakot végeztem egyetemel.Én egy fél szegény család-ból származom.Szertettek a tanárjaim és a diák társaim is.A barátaim már a rendvédelem színeiben járják a várost. > Spoiler Spoiler Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 18, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 18, 2022 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: A minta alapján töltsd ki máskor. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések