Jump to content

Ganton Konor jelentkezése a PD-be.

Vang Lee

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Dániel >
Mikor születtél?
< 04/19/2007 >
Mondj pár szót az aktivitásodról!
Az elmúlt 1 hónapban nem voltam aktív a szerveren mert ahogy el vették Triad maffiá-t el ment a kedvem és szeretnék újra aktív lenni a rendőrség színeiben
(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< 2-3 órát >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Voltam a Triádban,HL-en voltam az albán frakcióban és voltam LSTS-es is. >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Ebben a frakcióban játszik 2 barátom és szeretnék velük eggyütt rp-zni >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< Hobbim a foci,edzés Rendvédelem szakban akarok dolgozni azon belül pedig biztonsági őr ként.Szeretem magam új dolgok-ban.Szeretem a színes rp-ket.Meg probálok mindent dara nélkül el intézni.Voltam már barátom szerverén PD-ben és 90% ment.A next gaming-ra kb 1 Éve találtam rá.Meg fogott a szerver dizánja.Eddig csak 20+ emberekel rp-ztem és szeretek is tőlem idősebb emberekel rp-zni.>

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

< https://imgur.com/nf5IBiH https://imgur.com/sLgFgIp >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Ganton Konor >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos Medical Center 04/16/2002 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Lisa Frankan >
 Jelentkező apjának neve:
< Ganton Kristofer >
 Előző munkahelye(i):

< Árú szálító >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< igen >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Az együttműködés olyan folyamat, amelyben két vagy több személy vagy szervezet dolgozik együtt a közös célok elérésének érdekében – például kreatív szellemi jellegű erőfeszítés tudás megosztásával, tanulással és a közös megegyezés fejlődésével. A legtöbb együttműködés igényel vezetést, de a vezetés formája lehet közösségi egy decentralizált és egyenlőségre törekvő csoporton belül.Csapatok könnyebben juthatnak erőforrásokhoz, vívhatnak ki elismerést és díjazást a versenytársakkal szemben. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
<Ganton Konor vagyok 20 éves.Fitt fiatal ember maga biztos,és terhelhető.Los Santosban élek.Egyke vagyok aminek őrülök is.Jelenleg van egy BMW M5 E60-om Rendész szakot végeztem egyetemel.Én egy fél szegény család-ból származom.Szertettek a tanárjaim és a diák társaim is.A barátaim már a rendvédelem színeiben járják a várost. >

Spoiler
Spoiler

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.