Koszoskaaa Létrehozva: Január 21, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 21, 2022 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Habara Pisti > Mikor születtél? < 2006,08,12 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (5 óra FIxen.?) < Válaszod > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Természetesen.Mint Illegálban Mint Legálban voltam már.Az összes frakciót ki próbáltam már.> Miért ezt a frakciót választottad? < Mert IRL Rendészetet tanulok és sok RP és élmény van ebben. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen> Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Habara Pisti vagyok egy 15 éves Cibakházi lakos.Jelenleg 9.-es vagyok Féléve tanulok rendszeresen jogot,de ezelőtt is érdekelt a téma és foglalkoztam vele amit éppen Édesapukám tanított.Ő jelenleg Főtőrzsőrmester Kutyás SZolgálat a K9-nél tartózkodik.Érdeklődési köröm a Focizás,úszás,hülyéskedés,kutyázás/kiképzés,és a legfontosabb a barátkozás.De emellett szeretnék megtanulni Szervert fejleszteni is s SZámítógépeket rakok össze és telepítek apró pénzért. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < > IC Rész Jelentkező neve: < Denim D Hiddleson. > Jelentkező születési helye, ideje: < San FIerro 1999.08.12 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Genius Byron > Jelentkező apjának neve: < Denim D Hiddleston. > Előző munkahelye(i): < Fém Feldolgózo,Jármű Szállító,buszsofőr > Rendelkezel jogosítvánnyal? < természetesen B kategória és D Kategóriás jogosítvánnyal. > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Egy újj barátság és egy újj családra teszünk szert.Én vagy akárki belép az egy újj család tag lesz.Mindent megbeszélünk egymással,és az eggyütt működés az nem maradhat el.EMellett lehet Mulatni,Hülyéskedni de ha Meló van oda kell tenni magad határozottan és figyelmesen. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) <file:///C:/Users/Habara%20Istv%C3%A1n/Downloads/denim_d_hiddleston_cv_20220121190156.pdf> ((Ezt nyisd meg)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 22, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 22, 2022 IC TGF megvolt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések