Marciboss Létrehozva: Január 21, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 21, 2022 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Olcsák Marcell > Mikor születtél? < 2007. 02 .05 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < naponta 6 vagy annál több órát > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < más szerveren voltam pd-s> Miért ezt a frakciót választottad? < ez áll hozzám nagyon közel, illetve szeretek csapatban dolgozni > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Marci a nevem Egerben élek jelenleg még általánosban tanulok. Nagyon érdekelnek az autók, de leginkább motorsport áll hozzám nagyon közel. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/pcdz1JO > IC Rész Jelentkező neve: < Jessica White > Jelentkező születési helye, ideje: < 1988. 06. 01.> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Emma Williams > Jelentkező apjának neve: < James White > Előző munkahelye(i): < buszofőr-sofőr > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen> Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < az együtt működésnek nagyon fontos szerepe van hisz ezzel mindent megtudunk könnyÍteni. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < A nevem Jessica White, 1988.06.01-én születtem Los Santosban Anyja Neve: Emma William Apja neve: James White Végzetségeim: 8általános, egyetem, Rendőrségi akadémia. átlagos családból származom.> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 22, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 22, 2022 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Rövid lap. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések