Jump to content

William Macualay jelentkezése a rendőrségre

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Németh Balázs >
Mikor születtél?
< 2007. Julius. 26 >
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< Igazából most vagyok 8-adik osztályban és eléggé kell figyelnem a sulira de ha vakácio van vagy hétvége akkor 3-4 max 5 orát tudok eltölteni, máskor 2-3 orát >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen itt voltam Taxitársaságban valamint  OMSZ-ben csak onnan kirugtak mert akkor még nem volt sok eszem. Más szervereken rengeteg frakcióban voltam mint példáúl: OMSZ, ORFK, TEK, NAV, HV, NNI de persze mind külön szerveren >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Mivel rengeteg tapasztalatom van és nagyon tetszik, rendesen tudnék játszani és komolyan tudnám venni, valamint szeretnék egy rendes közösségbe tartózkodni és még dolgokat tanulni . >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen, rendelkezem >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< Balázsnak hivnak, 14 éves vagyok és Erdélyben élek. Hobbim a biciklizés és a zenekészités, valamint imádok elhagyatott helyeket felfedezni. Nem vagyok a legjobb tanuló a suliban viszont értelmesnek tartom magam és ha kell komoly tudok lenni. Meghalgatom az embereket, nem vagyok türelmetlen és kimondom az őszinte véleményem az emberek felé és nem szeretek hazudni. Ha valami hibát követek el azt igyekszem kijavitani és bevallom ha én tettem, kicsit szégyenlős is vagyok de ez nem  hátráltat meg sok dologtól. Ha valakinek problémája van azzal képes vagyok akár orákat beszélni hogy jobban érezze magát és hogy tudjak segiteni valamint ha problémám van valakivel akkor azt elszoktam mondani. KB 1 és fél éve játszok MTA-n és kb 1 éve RP-zek kissebb-nagyobb kihagyásokkal. Az utobbi időben kicsit a NextGamingtól elhidegültem mivel régebb amikor OMSZ-be voltam elkövettem egy hibát és jail-t kaptam. Ezért nem akartam egy ideig jelentkezni ide mert gondoltam ugyse vesznek fel de most ugy gondoltam hogy megprobálom, viszont mostmár tényleg értelmes és komoly vagyok, és ezt szeretném bebizonyitani >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

https://imgur.com/a/LIJmCHH >

IC Rész

Jelentkező neve:
< William Macualay >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Las Venturas 1995. 07. 25 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Maria Macualay >
 Jelentkező apjának neve:
< Dave Macualay >
 Előző munkahelye(i):

< OMSZ, taxitársaság>

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen, rendelkezem >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Az együttműködés nagyon sokat számit a kollegák között mivel annak van a legnagyobb szerepe. Ha nincs együttműködés akkor összebomlik minden és mindenből vita és hiba keletkezhet. Én azt gondolom ha felvesznek akkor igyekszem mindig és mindenhól együttműködni mert igy lehet a legjobb csapat de ha nincs akkor a legrosszabb, ha esetleg valaki nem müködik együtt valakivel azzal érdemes elbeszélni hogy megértse de ha ugy se érti meg akkor el kell távolitani hogy ne rontsa a rontható dolgokat >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< William Macualay Las Venturasban született 1995-ben. A két szülőjével valamint egy idősebb fiu testvérével élt 2005-ig amikor leégett a házuk és a kettő szülője meghalt a tüzben. Ezután 10 évesen nevelőszülőkhöz került és eléggé nehéz körülmények között élt mivel verték őt. 2011-ben elszökött és elkezdett olcsón dolgozni össze vissza hogy tudjon bérelni egy apartmant a környéken. Ezután 2017-ben elment Los Santosban és a taxitársaságnál kezdett dolgozni majd vett egy apartmant. Majd 2018-ban az OMSZ-nél dolgozott 2 évet és onnan eljött. Az apja rendőr volt és nagyon sok dolgot tanitott neki a rendőrségről és ő ezt nagyon szerette. Elhatározta William Macualay hogy elkezd tanulni rendőrnek és jelentkezik az állományba mivel ugy gondolja hogy megálja a helyét ott és tudna rendesen dolgozni valamint attól hogy kissebb korában rossz körülmények között élt, tisztelettudo és szótfogadó ember lett belölle igy eltudja magát kébzelni az állományba. reménykedve hogy felveszik 2 évet tanult minden nap amit tudott és leadta a jelentkezését

Amit tudni kell William Macualay-ról még hogy tisztelettudó, szótfogadó, szeret őszintén beszélni és ha kell komoly tud lenni. Szeretne rendet tartani a városban és egy új közösséget megismerni. Érett, és tud rendesen higgadtan gondolkodni. >

Edited by William Macualay
Fogalmazási probléma
  • Like 2

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.