Jump to content

Terciuszra PK

Koszoskaaa

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

-Denim D Hidedleston-

Panaszra tett adminisztrátor neve:

-Terciusz-

Panasz oka:

-MG,és idnoktalan FK Jump jail osztása.-

Bizonyíték (videó, kép, log):

-Annyi a lényeg hogy AFK-oltam IC a srác elütött 2x majd szól,tam neki OOC miért kell elütni az embert majd ic oda jön amikor IC nem szóltam neki odajön majd mondogatja most pofázzak.Megütött 1szer majd Animba vertem ORFK-s ként.Majd Terciusz oda ön és ki rug a frakjcióbol indoktalanul.Amikor OOC megfigyelő ként volt ott és egy IC eseményt felhozott.Kirúg a Frakcióbol amikor IC eseményt kellett volna hogfy csináljon deviszont mivel nem látta vagy a sértett nem tett bejelentést mert nem ismert sőtt azt sem tudta hogy rendőr vagyok így IC nem is tudna az ügyről.De MG-zett egy IC eseményt OOC-ra vitt fel.Ebben az volt a vicces hogy aki engem elütött majd NON-RP-s fegyver elővétellel a baseball ütőt rám kapta és bántalmaztt vele boldogan játszhat amíg éna  300 perces FK JUMP-ot ülöm le.Más helyett én bűnhődöm.A Logokat a bíráló Szuper Adminnak tudom küldeni Team Speak szerveren.Esetleg Discordon PM-ben.

-

• Zavaros 1

• Szuperadmin

Szia. Elmondom, hogy mi is történt. Az volt, hogy sokszor láttam, (mióta bent vagy az fk-ban) hogy animbaversz valakit. Ma is jelzett a killog, hogy valakit animbavertél, rád reconoltam. Annyit láttam, hogy ilyen “fun rp-ket” tolsz, hogy előveszi a f@szát, majd nyakonhugyozza, ennek társai. Itt nekem betelt a pohár, és odamentem, hogy add le a kulcsokat, mert kirúglak. 

Megjegyzés: Azt hozzá tenném, hogy úgy vettünk fel, hogy nagyon szigoru körülmények közt, mivel nem ismerünk. (Sőt, a fun rp-t is kiemeltük, hogy megne lássuk)

Azok amiket műveltél nem PD-shez méltó viselkedés.

Edited by Terciusz
  • Like 4
  • Haha 1

• GameAdmin 5

Sziasztok ! A PK-t én fogom bírálni.

A szerveren már a panaszt tevő játékossal átbeszéltük valamennyire a dolgot PM-be, viszont így utólag, Terciusz válaszából kiderült, hogy Én ennél sokkal kevesebb információt kaptam az esetről. 

Egyrészt, te benned az keltett felháborodást, mint ahogy írtad is, hogy Terciusz téged ki MG-zett egy ilyen szituációnál. Viszont ez nem tekinthető magában MG-nek, mert ez nem ilyen alapon működik. A szereptévesztés és a nem megfelelő viselkedés, hiába IC, de nem egyből az RP-n és az InGamen alapul. Egyértelműen ha egy adott szerepben nem úgy viselkedik az illető, mint ahogy kéne neki, akkor ahhoz nem kell rájönnie a leadernek RP-ben, hanem közbeszólhat OOC is, súlyosságtól független. 
Tegyük fel, te önvédelemből megverted az illetőt, ez teljesen elfogadható lenne, szerintem ezzel magával nincs is baj, csak ahogy Terciusz is írta, ez nem az első eset, és gondolom nem mindegyik önvédelem volt. Ha igen, akkor talán rendben van. Viszont az, hogy te ilyeneket RP-zel, sokszor, amiket említett Terci, az már hiába IC, de nem megfelelő viselkedés, főleg a te szerepedben ( PD-s ként) úgy, hogy még külön fel is lett rá hívva a figyelmed, hogy az ilyeneket hanyagold. Ilyenkor JOGÁBAN áll és szinte kötelező cselekedni a leadernek vagy akár adminnak, most jelen esetben mind kettő megtörtént. 
Így már nem értem a felháborodásod és a PK-dat sem. A 300 perc jogos, mivel fix ennyi perc jár az ilyenért.

Ezek mellett a PK-t jogtalannak ítélem és Terciusz megfelelően cselekedett az adott helyzetben. Z / H

• Köszi 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.