Deli Pegro Létrehozva: Augusztus 13, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 13, 2019 (módosított) Dile Pegro frakciópályázat A Frakció Története Még a 70-es években volt egy Ukrán(Szovjet) Frakció.Mindig gondjuk volt a pénzel, soha sem volt elég,mindig többet akartak de soha nem jött össze.Próbaltak lopni,rabolni,fegyvert árusitani,de nem akart sikerülni nekik.1975-ben annyit költötek a Frakcióra,hogy majdem csődbe mentek semmi pénzük nem marat.Volt egy kisebbik testvére a főnöknek, ő volt Volodimir.Akit soha nem akartak beveni a Frakcióba, Volodimir mindig azt mondta,hogy-ha beveszik akkor ő a Frakciót magasba lendíti.Amikor már teljesen elfogyott a pénz,beveték Volodimirt a Frakcióba. Volodimirnek a legjobb barátja börtönbe volt és a börtönből kihozatot a Frakcióba egy kis drogot. A főnök mindig kérdezte,hogy mi lesz mikor lesz a Frakció a magasba?.Addig Volodimir elűltete a drogot. 1977-ben Volodimirnek lett 1 kg drogja.Elment a főnökhöz majd azt mondta,"ha ezt eladod a fele pénzt ide adod nekem" a főnök eladta majd a fele pénzt Volodimirnek adta.Ő a pénzt befektete a drogba és többet csinált.1979-be annyi drogot termesztete,hogy az országban sehol se volt annyi.A frakció egyre fejeb lépet.A Frakció mosta a pénzt.De 1981-ben a főnök meghalt igy 3 embere szorult a Frakció.Volodimir lett a főnök,de ő nem nagyon birta a Frakciót,egyre több embert vettek be de már túl sokan lettek,nem volt elég pénz.1985-ben a rendőrség rátalált a Frakcióra de csak Volodimirt vittek be.A Frakció ment tovább de Volodimirt csak 1 évig tartoták bent.1986-ban vissza jött Volodimir a frakcióba és kezdet újra jó irányba menni.De volt egy balaset.Ami végett vetett mindenek.Az egyik munkás a száraz drogba nyomta el a cigit és az egész gyár és mindeki felgyulat igy végett vetettet mindnek,ami marat drogok azt a rendőrség lefoglalta. Elképzelés a frakcióról Egy olyan frakciót szeretnék ami egy kicsit a drogok felé hajt de játékos vonzó is legyen.De a fegyverekel is elszeretnék majd később játszogatni. Elég szines frakciót szeretnék,és egy olyan frakciót ami élvezhető legyen és a szerver szinvonalát emeli.:) Tudnivalók rólam 2015-óta RP-zek voltam Frakció tag Maffia tag,más szervereken elég sok mindent megjártam.Sokat tanultam az RP-ről amikor még kezdő voltam mert sokszor voltam bebörtönözve.Igy vannak tapasztalataim. Tagfelvétel menete. A tagfelvétel ugy müködik,hogy kihirdegyük,Pl.(Dile Pegro klubja tagokat vesz fel.) Vagy Öszebarátkozol egy tagunkal és ha azt mondja,hogy elég jó ember vagy beveszünk a csapatba. Rangok és feladatok Rang 1:учень(Tanuló) Feladata:Amit mond a feletese azt kell csinálnia. Rang 2:дилер(Kereskedő) Feladata:Neki kell tanitani az újoncokat vagy segiteni a feletsének.Kereskedi a fegyverekel. Rang 3:Capo Feladata:Már családtag,és egyre több a feladata.Nagy a felelőség. Rang 4:Jakubinyi Feladata:A szervezet feje, amit mond azt kell csinálni. Edited Augusztus 14, 2019 by Deli Pegro 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Azért a helyesírásra figyelhettél volna, vannak olyan mondatok, amiket nem teljesen értek. (Volt egy kisebbik testvére a főnöknek(Akit nem tudunk hogy hivtak)a kisebbik testvér neve:Volodimir volt. ) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 A rangok nem túl kreatívak, a helyesírásra jobban is figyelhettél volna. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Deli Pegro Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Rendben,ezeket átjavitom. A rangok ukránul vanak irva. Telóról irtam,mert nem volt időm gépről. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Nem azzal van a baj, hogy ukránul van írva. A rangok tartalmával van inkább gond. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Deli Pegro Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Értem.Most javítottam remélem igy jó lesz. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 A helyesírási hibákat még mindig nem javítottad ki. Nekem még mindig ez a dolog szúrja a szemem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Deli Pegro Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Most már kijavítottam a hibákat remélem most már jó lesz. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Deli Pegro Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 :D Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Hiányoznak kötelezően szerepelendő pontok a pályázatból. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések