Jump to content

Willson Oliver Ethan - Rendőrség Jelentkezési lap

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
< Német Vendel >
Hány éves vagy?
< 15  éves vagyok >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< Hétköznap 2-3 órát , hétvégén 6-7 órát >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Igen! Ezen a szerveren rendőrségben :D >

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

< Mert úgy gondolom hogy ebben a frakcióban lehet építeni egy normális szerepjátékot,

És ebben van talán a legtöbb akció. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?

< Igen rendelkezek vele. >
<Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< 2006.03.24-én születtem Nyíregyházán. Jelenleg ott is tanulok egy középiskolában. Imádom a sportot és az akciót. A focit nagyon szeretem és sportolok is benne. 3-4 éve rpzek , kisebb kihagyásokkal. Mióta és rpzek nagyon sok dolog meg megújult de igyekszem bepótolni :D  >

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
< Előző fiókomon meg lehet nézni.

De ha őszinte akarok lenni akkor elég sok :(  >

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
< úgy emlékszem 1 vagy 2 >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Willson Oliver Ethan >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< 1995.11.09 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
<Willson Aria>
 Jelentkező apjának neve:
< WIllson James  >
 Előző munkahelye(i):

<olajszállító >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen >
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
< Imádok csapatban dolgozni , szerintem sokkal jobb csapatban dolgozni , mint egymagamba. Mindig is csapatban dolgoztam , gyorsabb is illetve könnyebb is. Ilyenkor jobb megismerni jobban egymást , nem érzed magad egyedül.  >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< 1995-ben születtem Los Santosban. Amerikai állampolgár vagyok. 190 cm magas és 80 kg súlyú vagyok. Barna szemű és fekete hajú fiatalember vagyok. Imádom az autómat . Sok idő után sikerült megvennem az álom autóma ami nem más , mint az Audi RS6 c7 nagyon imádom. Nagyon jól vezetek szabályokat betartva. Be kell valjam volt mikor rendőrt játszottam , de akkor kisebb voltam . WIllson James (apa) tanított  rendőrködni , mivel ő is rendőrőknél szolgált. Sajnos ő meghalt , anyukám nevelt hosszú ideig. >

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.