Jump to content

Kadaris Wade---Linda Mariano .

Antonio D Giuseppe

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

-Kadaris Wade.-

Panaszra tett játékos IC neve

-Linda Mariano.-

Panasz oka:

-Szóval. FK tagom volt, épp túszot ejtettünk tegnap,és nem volt fegyvere. Adtam neki az akcióra egy PPS AK47 Haloowent. Lezajlott az akció,nem adta vissza amikor kértem. Indoka a következő volt: "Pingem miatt nem engedi." Mire jó lett a pingje, kijelentette hogy nem adja vissza, leírta IC és OOC is. Tudom IC ügy a kölcsönadás, de ez akkor se sima ITEM. Szeretném vissza kapni ! Bizonyíték képpen 10 ember aki látta amikor írt, és tud mindent, screen-ek is vannak, Discord szerverről amikor írta. Ha nem hisz a bíráló admin beküldöm. Kösz a segítséget ! :)-

Bizonyíték (videó, kép, log):

-válasz helye-

• Köszi 1

Szia! A Pk-t én fogom bírálni! Várom az érintettek válaszát 24 órán belül.
(Amenyiben ez nem történik meg, a meglévő bizonyitékok alapján fogom bírálni!)

Kadaristól szeretnék kérni egy logot, mint az Ic, mint az OOC rész miatt. 

Edited by Engi
  • Like 1
  • Köszi 1

1.DM-èrt megkaptam a jutalmam. Nem mondtam hogy neked adom, csak az akcióra adtam. 

2. Tanulj meg helyesen írni. 

3. Nem 11 èves vagyok:) Ès nem te hagytál ott, hanem èn dobtalak a frakiból. :D

Edited by Kadaris Wade
  • Like 2

de 11 eves vagy ott sirsz jaj igy meg ugy mondtam bgame jon szero es adok neki fegyot erre meg te elkezded hivjalak teged is mert ha nem kidoblak stb

ott sirtal voice 

meg ram hivja admint pgzek mikor 1v1 nincs pg es jaro motor volt ekezetett meg nincs szandekomba hasznalni csak akkor ha fontos dolgot irok meg olyan helyre

en lezartam nem veszekszek tovabb varom admint nincs ertelme veled veszekedni

• Haha 1

Csak 10+ tag tud mindenről+tanukènt...., nem az èn műfajom a sírás, pláne nem voicba. BGAME-t pont leszarom.  PG igen is van 1v1-be, ha már a fegyver rád van tartva. Szerintem ezt ne is erőltesd. 

De nem fogok le alacsonyodni a te szintedre, majd pk birálása után jelentkezek. Szeva..;)

Btw:Nem hazudsz valami jól. 

Edited by Kadaris Wade
  • Like 2

Sziasztok! Elég bizonyiték érkezett el hozzám, mint privátba, mint admin társalgóba. 
A kapott bizonyitékok alapján a bírálatom a következő: 
Linda Mariano PP-s itemmel való átverést követett el, ez miatt szerveren keress majd fel, és add  át nekem a fegyvert. Valamint Admin hülyének nézése, Adminnak való hazudás, OOC stílus, OOC Minősítés, PP-s itemmel való átverés indokkal a szerverről való végleges kitiltással szankcionálom!

A további szankciókat majd a fegyver átvétele után osztom ki.
A Panaszkönyvet jogosnak itélem!
Zárom, helyezem.

Edited by Engi
  • Like 1
  • Köszi 2

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.