Antonio D Giuseppe Létrehozva: Január 24, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 24, 2022 Panasztevő játékos IC neve: -Kadaris Wade.- Panaszra tett játékos IC neve -Linda Mariano.- Panasz oka: -Szóval. FK tagom volt, épp túszot ejtettünk tegnap,és nem volt fegyvere. Adtam neki az akcióra egy PPS AK47 Haloowent. Lezajlott az akció,nem adta vissza amikor kértem. Indoka a következő volt: "Pingem miatt nem engedi." Mire jó lett a pingje, kijelentette hogy nem adja vissza, leírta IC és OOC is. Tudom IC ügy a kölcsönadás, de ez akkor se sima ITEM. Szeretném vissza kapni ! Bizonyíték képpen 10 ember aki látta amikor írt, és tud mindent, screen-ek is vannak, Discord szerverről amikor írta. Ha nem hisz a bíráló admin beküldöm. Kösz a segítséget ! - Bizonyíték (videó, kép, log): -válasz helye- 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Január 24, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 24, 2022 (módosított) Szia! A Pk-t én fogom bírálni! Várom az érintettek válaszát 24 órán belül. (Amenyiben ez nem történik meg, a meglévő bizonyitékok alapján fogom bírálni!) Kadaristól szeretnék kérni egy logot, mint az Ic, mint az OOC rész miatt. Edited Január 24, 2022 by Engi 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Semir01 Hozzászólva: Január 26, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 26, 2022 at adtad nekem es azt mondtad nekem adod de mivel ott hagytalak ezert kezdtel hisztizni mint egy 11 eves mar bocsi meg mindenert sir a szad Meg ha mar at adol valakinek valamit akkor az nala marad ra is kerdeztem enyem azt monndtad igen Meg nem kene DMelni azert mert nem adom vissza szokj le a nonozasrol 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 26, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 26, 2022 A stílusra figyelj, amint a PK bírálva lesz kapod is érte a szankciót.. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Január 26, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 26, 2022 (módosított) 1.DM-èrt megkaptam a jutalmam. Nem mondtam hogy neked adom, csak az akcióra adtam. 2. Tanulj meg helyesen írni. 3. Nem 11 èves vagyok:) Ès nem te hagytál ott, hanem èn dobtalak a frakiból. Edited Január 26, 2022 by Kadaris Wade 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Semir01 Hozzászólva: Január 26, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 26, 2022 de 11 eves vagy ott sirsz jaj igy meg ugy mondtam bgame jon szero es adok neki fegyot erre meg te elkezded hivjalak teged is mert ha nem kidoblak stb ott sirtal voice meg ram hivja admint pgzek mikor 1v1 nincs pg es jaro motor volt ekezetett meg nincs szandekomba hasznalni csak akkor ha fontos dolgot irok meg olyan helyre en lezartam nem veszekszek tovabb varom admint nincs ertelme veled veszekedni 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Január 26, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 26, 2022 (módosított) Csak 10+ tag tud mindenről+tanukènt...., nem az èn műfajom a sírás, pláne nem voicba. BGAME-t pont leszarom. PG igen is van 1v1-be, ha már a fegyver rád van tartva. Szerintem ezt ne is erőltesd. De nem fogok le alacsonyodni a te szintedre, majd pk birálása után jelentkezek. Szeva..;) Btw:Nem hazudsz valami jól. Edited Január 26, 2022 by Kadaris Wade 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: Január 26, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 26, 2022 1. Voice soha nem tortent a 3 napos karrieredben. 2. Kolcson kaptal minden cuccot akciora, senki nem mondta, h orok, szerver logbol vissza lehet keresni. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Január 26, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 26, 2022 (módosított) Sziasztok! Elég bizonyiték érkezett el hozzám, mint privátba, mint admin társalgóba. A kapott bizonyitékok alapján a bírálatom a következő: Linda Mariano PP-s itemmel való átverést követett el, ez miatt szerveren keress majd fel, és add át nekem a fegyvert. Valamint Admin hülyének nézése, Adminnak való hazudás, OOC stílus, OOC Minősítés, PP-s itemmel való átverés indokkal a szerverről való végleges kitiltással szankcionálom! A további szankciókat majd a fegyver átvétele után osztom ki. A Panaszkönyvet jogosnak itélem! Zárom, helyezem. Edited Január 26, 2022 by Engi 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 26, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 26, 2022 Az érintett a fegyvert visszakapta. 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések