balintkalc Létrehozva: Január 27, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 27, 2022 Lenne egy ötletem miszerint ha pl letálcázol és akkor jön a fizetés akkor ne az legyen mint most hogy sajnáljuk AFK vagy stb.. hanem ha pl csak 5 perce afkolsz még akkor is megkapod a PP-t, adót meg mindent ez csak egy kis hülyeség a részemről de talán nem is annyira nagy dolog megcsinálni. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 27, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 27, 2022 Az valóban idegesítő, hogy ha abban a pillanatban tálcázol akkor nem kapsz kamatot, meg nem kell adózz, de azért 5 perc után ne lehessen megkapni, hanem pl 1 perc afk utan ne lehessen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Január 27, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 27, 2022 Azt az 5 pecet is csak azért irtam hogy ne kamat afkolás legyen szerintem egy 2-3 közé lenne érdemes belőni de ezt majd a fentiek eldöntik Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Január 28, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 28, 2022 Jó lenne tényleg ez ellen csinálni valamit, támogatom ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 25, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 25, 2022 Meg lett csinálva, ha 20 percet afkolsz nem kapsz fizetést. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések