JulioJhonson Létrehozva: Január 27, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 27, 2022 IC név: <Julio Jhonson> OOC név: <Domán> Mikor születtél, hány éves vagy? <2005-12-10:16 éves vagyok jelenleg> UCP-ről kép [jailek, bannok, játszott percek]: <https://ibb.co/mDSzfC8> Mesélj magadról pár mondatban [érdeklődési kör, tanulmányok, stb.]: <Üdv! Doma vagyok 16 éves gimnazista! Jelenleg sokat tanulok és sportolok,Sportok között a kondizást és a futást értem! Jelenleg informatikusnak tanulok,De megfontolásban van a Grafikus szak is. Szeretek a barátokkal játszani ezek alatt értve az MTA-t és a GTA V RP-t is!> Miért döntöttél az OMSZ mellett? <Mivel szeretem azt a munkahelyet ahol szociális légkör is található.Mivel sok ember található akinek az életétt megkell menteni így szerintem emiatt választottam ezt a munka helyet!> Aktivitásodról írj pár szót! [mennyi időt leszel elérhető, stb.] <Mivel jelenleg gimnáziumba járok így napi 1-3 óra közti aktivítást tudok lenni.> Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel és mikrofonnal? <Mikrofonnal jelentkezzek de TeamSpeak 3-al nem jelentkezzek de ha nagyon szükséges akkor letöltöm!> Egyéb, amit szeretnél közölni: <válasz helye> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ran Jhonson Hozzászólva: Január 30, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2022 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Kérlek keress fel privát üzenet formájában, és egyeztetünk a továbbiakról! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések