Matthew Ruiz Létrehozva: Január 27, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 27, 2022 Mi a neved? - Tóth Bence - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Hétköznap - 3-4óra Hétvége - 5-6óra Mindkettő esetre igaz hogy 2-3órát minimum tudnák a frakcióra forditani.- Jelenlegi játszott perceid száma: - Játszott perc: 76461 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! -Ban: Jail: - Hát igenn. Nem vagyok rájuk büszke, nagyon régi jailek. Sokat változtam, és nem csinálok már butaságokat.- Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Voltam: Országos Rendőr Fő Kapitányságban. Országos Mentő Szolgálatban. Taxi-ban. Mara Salvatura 13-ban. Bears OF Finland-ban.[alleader] És még pár frakcióban, amik nem jutnak eszembe. - Miért ezt a frakciót választanád? - Szeretnék most egy huzamosabb ideig kiszállni az illegálból és egy olyan frakciót választanák, amit szeretek csinálni és nem unnám halálra sem magam. Sokat gondolkodtam, és rájöttem hogy nagyon tetszik nekem ez a munka. - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen. - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Hali. Mint ahogy fent említettem Bencének hívnak. 14 éves vagyok. Jelenleg egy Miskolctól nem messze lévő faluban élek, és egy másik faluba járok át iskolába. Az iskolára térve, a jegyeim 4-5ösök, és kedvenc tantárgyam a matek. Sokat játszom a gép előtt, többek között MTA-zok, Minecraft-ozok, és pár random játékot is szoktam tolni ha unatkozom. Van 1 macskám és 2 kutyám. - IC Rész Jelentkező neve: - Mia Barlow - Jelentkező születési helye, ideje: - 1999.07.11 Los Santos National Ambulance Service. - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Ella Dambar - Jelentkező apjának neve: - Luke Barlow - Előző munkahelye(i): - Vas szállító. - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - A csapatmunka szerintem egy létfontosságú dolog az életben, egy ilyen pozícióban is nagy segítséget nyújt egy csapattárs. Könnyebben elvégezhetők a feladatok ha csapatmunkában dolgozol. Ha többen vagytok, jobb és igényesebb munkát tudtok végezni. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Név: Mia Barlow Születési év: 1999.07.11 Önéletrajz: Mia Barlow normális körülmények között született, és kezdett el felcseperedni, óvodában is már nagyon szeretett autókkal játszani, a többi lánnyal ellentétben. Az apja autó szerelő az anyja tanár. Mindig is a rendre és a fegyelemre, szorgalomra volt tanítva. Az iskola alsó tagozatában rengeteg bántást kapott, mivel nem volt egy átlagos lány. Mikor felsőbe került, egy másik iskolába kellett hogy átmenjenek, mivel elköltöztek lakhelyükről. A 8osztály után, egy autószerelő szakot választott, ahol volt lehetőség érettségit is tenni. Miután elvégezte az iskolát, kilátástalan volt. Egy autó bérlő cégnél kezdett el dolgozni, Matthew Ruiz irányítása alatt. Nagyon jó barátok lettek, extrákkal. Egy nap arra a hírre értesült hogy Ruiz elhalálozott. Motorozás közben halálra gázolta egy busz. A végrendeletében az állt hogy az egész vagyonát Mia-ra írassák. Több autója és háza, garázsa lett Matthew jóvoltából. - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Igen!- 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 28, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 28, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privátban. UI: Sok a jail, bannod is volt, emellett eltekintek, mert látom rajtad, hogy változtál. VISZONT, “rövid pórázon leszel fogva” tehát ha panasz érkezik kiraklak a frakcióból. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések