Matthew Ruiz Létrehozva: Január 28, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 28, 2022 Hali. Szerintem meg lehetne azt csinálni hogy az LSAMV-sek Calculatorját IG hozza elő egy parancsal, vagy egy inventory-ban megnyitható tárgyal. Szerintem jobb lenne és gyengébb gépeken sem kéne sokszor ALT + TAB-olni, vagy mint nekem aki 3 ALT + TAB után kifagy és nem tudom miért. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 28, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 28, 2022 Szia, maradni fog a webes. Alt+tab kifagyásra megoldás, ha átállítod az MTA-t ablak keret nélküli módba, ahogy a lenti képen is látszik, így sokkal gyorsabban tálcázol le, és nem fagysz ki. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Január 28, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 28, 2022 Valóban, viszont ez valamelyst laggoltatja a gépem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 28, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 28, 2022 Majd írj rám Dc-n, kuldok egy MTA konfigot ami talán segit. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések