Jump to content

Matteo Cravis LASMV jeletkezése

Ajánlott bejegyzések

Mi a neved?
- Geri -
Hány éves vagy?
- 22 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- Hétköznap 2-3 órát hétvégente természetesen többet -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 45000+ -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

unknown.png
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Kormány,ORFK(PD),LAMV,Orosz maffia -

Miért ezt a frakciót választanád?

- nyugodt rendezett frakció illetve nagyon tetszik és szeretnék ismét a frakcióhoz csatlakozni -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- igen -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )

Gergő a becsületes nevem. 22 éves vagyok, 4 éve érettségiztem, majd érettségi után elvégeztem még a gépiforgácsoló szakmát is. Lassan 2 éve dolgozom pályakezdőként az ALSTOM-nál. Sajnos nem sikerült teljesen a szakmámban elhelyezkedni ezért NC élhajlítógépen dolgozom. Jelenleg még Heves megyében élek egy kis faluban a szüleimmel. Van egy nővérem, ő már Budapesten él a vőlegényével albérletben. Szabadidőmben szeretek kikapcsolódásból gépezni, illetve szeretek még sportolni. Régebben a helyi futball csapatban igazolt játékos voltam, de mivel a ifiből ki korosodtam így már csak a haverokkal szoktunk néha focizni. Hobbi szinten szeretek még méhészkedni, 15 évesen kaptam az első méh családomat. Azóta nagyon sokat tanultam kedves barátomtól, és elég szép eredményeket értünk el a méhészetben egymást segítve. 

IC Rész

Jelentkező neve:
-Matteo Cravis -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos 1994.05.01. -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Don Isabella -
 Jelentkező apjának neve:
- John Rich -
 Előző munkahelye(i):
- Kormány közterület felügyelő,ORFK,LSAMV,OMSZ  -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- A csapatmunka lényege a össze tartás és a megfelelő figyelem egymás felé és a megfelelő munkamegosztás és a együttes figyelem. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Los Santosban kezdődtek el ovodás éveim. Majd eztkövetően a Los Santosi Rendvédelmi suliban sikeres érettségit tettem.Majd ezutána altiszti egyetemet végeztem el Los Santosban.Ezután a Kormánynál dolgoztam majd a ORFK-nál.Ezután kitanultam az autószerelő szakmát és felmondtam a munka helyemen, így pályakezdőként jelentkeztem a LSAMV-hoz. Majd ezután sajnos el kellett hagynom a LSAMV-t családi okok miatt. Most ismét vissza költöztem a városba és szeretnék vissza térni a régi munkahelyemre -

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

-igen-

Edited by Borislaw Slawa

• Szuperadmin

Kedves jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. 

A meghallgatás időpontjáért keress fel fórumon privát üzenet formályában.
UI: Az utolsó jailjeid OOC stílus miatt vannak( nem is 1) remélem nem lesz panasz a stílusodra, ha netán lenne akkor nagyon nagy esély van arra, hogy kileszel rúgva.

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.