Silens Létrehozva: Január 29, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 29, 2022 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Németh Dávid > Mikor születtél? < 2008.03.24 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Igazából most napont 2orát hétvégenkén 3-4 et> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < igen szerelő,rendőr,maffia,banda > Miért ezt a frakciót választottad? < Mivel tetszik a szakma irl-is iletve szeretek akciodus játékokat játszani. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen, rendelkezem > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Dávidnak hivnak Magyarországon élek pontosabban Veszprémegyében. Szeretek biciklizni .Szeretem az autokat. 13éves vagyok lassan 14. Egy barátommal szoktam motorozni. Van kutyám is és kicsit szeretem a kigyokat is. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) https://ucp.nextgamingrp.com/settings IC Rész Jelentkező neve: < David Carusso > Jelentkező születési helye, ideje: < Las Venturas 2000.03.24. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Eva Macualay > Jelentkező apjának neve: < Michael Macualay > Előző munkahelye(i): < fémfeldolgoz> Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < szerintem én nagyon jol tudok eggyümükődni. nagyon jó vagyok csapatmunkábban és szeretek is csapatban dolgozni. nyugodt vagyok nemhuzzom fel magam ha valaki kicsit értetlen. ÉS szivesen segitek ujoncnak > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < David Carussunak hivnak. Las venturasban születtem 2000.03.24.én. 2015ben elkeztem dolgozni és abbahagytam a tanulást. Szüleim elég hamar eldobtak gyakorlatilag 3évesen. 15évesen már dolgoztam tőbbféle munkát hogy tudjak venni magamna kegy albérletet és egyedül élni. majd 18évesen megismertem Elizát ő 4 évig velem volt majd elhagyott. utána pár honapig nagyon magam allat voltam . De rájőttem hogy felkell áljak az élet nem erről szol. 1évre rá vettm egy golfot. Majd egy kutyát . ez idő allat sok barátom lett.> <David Carussor egy higadt joltanult gyerek aki nagyon tisztelettudo és nem idegeskedő tipus> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Január 29, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2022 Ucp ről képet küldj be ne maga az ucp linket Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Silens Hozzászólva: Január 29, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2022 azt nemtudok csak linket sajna igy most jelentkezni sem tudok? 21 perce, Connor Harry said: Ucp ről képet küldj be ne maga az ucp linket de azt nemtudok 22 perce, Connor Harry said: Ucp ről képet küldj be ne maga az ucp linket de azt nemtudok betudsz jelőlni dc-n ésott eltudom küldni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 29, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2022 (módosított) Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Túl rövid IC és OOC bemutatkozás, teli helyesírási hibákkal. Fórumon kötelező az IG név használata. Edited Január 29, 2022 by Engi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések