Silens Létrehozva: Január 29, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 29, 2022 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Németh Dávid > Mikor születtél? < 2008.03.24 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Igazából most napont 2orát hétvégenkén 3-4 et> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < igen szerelő,rendőr,maffia,banda > Miért ezt a frakciót választottad? < Mivel tetszik a szakma irl-is iletve szeretek akciodus játékokat játszani. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen, rendelkezem > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Dávidnak hivnak Magyarországon élek pontosabban Veszprémegyében. Szeretek biciklizni .Szeretem az autokat. 13éves vagyok lassan 14. Egy barátommal szoktam motorozni. Van kutyám is és kicsit szeretem a kigyokat is. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Németh Dávid > Mikor születtél? < 2008.03.24 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Igazából most napont 2orát hétvégenkén 3-4 et> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < igen szerelő,rendőr,maffia,banda > Miért ezt a frakciót választottad? < Mivel tetszik a szakma irl-is iletve szeretek akciodus játékokat játszani. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen, rendelkezem > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Dávidnak hivnak Magyarországon élek pontosabban Veszprémegyében. Szeretek biciklizni .Szeretem az autokat. 13éves vagyok lassan 14. Egy barátommal szoktam motorozni. Van kutyám is és kicsit szeretem a kigyokat is. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Németh Dávid > Mikor születtél? < 2008.03.24 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Igazából most napont 2orát hétvégenkén 3-4 et> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < igen szerelő,rendőr,maffia,banda > Miért ezt a frakciót választottad? < Mivel tetszik a szakma irl-is iletve szeretek akciodus játékokat játszani. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen, rendelkezem > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Dávidnak hivnak Magyarországon élek pontosabban Veszprémegyében. Szeretek biciklizni .Szeretem az autokat. 13éves vagyok lassan 14. Egy barátommal szoktam motorozni. Van kutyám is és kicsit szeretem a kigyokat is. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) IC Rész Jelentkező neve: < David Carusso > Jelentkező születési helye, ideje: < Las Venturas 2000.03.24. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Eva Macualay > Jelentkező apjának neve: < Michael Macualay > Előző munkahelye(i): < fémfeldolgoz> Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < szerintem én nagyon jol tudok eggyümükődni. nagyon jó vagyok csapatmunkábban és szeretek is csapatban dolgozni. nyugodt vagyok nemhuzzom fel magam ha valaki kicsit értetlen. ÉS szivesen segitek ujoncnak > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < David Carussunak hivnak. Las venturasban születtem 2000.03.24.én. 2015ben elkeztem dolgozni és abbahagytam a tanulást. Szüleim elég hamar eldobtak gyakorlatilag 3évesen. 15évesen már dolgoztam tőbbféle munkát hogy tudjak venni magamna kegy albérletet és egyedül élni. majd 18évesen megismertem Elizát ő 4 évig velem volt majd elhagyott. utána pár honapig nagyon magam allat voltam . De rájőttem hogy felkell áljak az élet nem erről szol. 1évre rá vettm egy golfot. Majd egy kutyát . ez idő allat sok barátom lett.> <David Carussor egy higadt joltanult gyerek aki nagyon tisztelettudo és nem idegeskedő tipus> IC Rész Jelentkező neve: < David Carusso > Jelentkező születési helye, ideje: < Las Venturas 2000.03.24. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Eva Macualay > Jelentkező apjának neve: < Michael Macualay > Előző munkahelye(i): < fémfeldolgoz> Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < szerintem én nagyon jol tudok eggyümükődni. nagyon jó vagyok csapatmunkábban és szeretek is csapatban dolgozni. nyugodt vagyok nemhuzzom fel magam ha valaki kicsit értetlen. ÉS szivesen segitek ujoncnak > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < David Carussunak hivnak. Las venturasban születtem 2000.03.24.én. 2015ben elkeztem dolgozni és abbahagytam a tanulást. Szüleim elég hamar eldobtak gyakorlatilag 3évesen. 15évesen már dolgoztam tőbbféle munkát hogy tudjak venni magamna kegy albérletet és egyedül élni. majd 18évesen megismertem Elizát ő 4 évig velem volt majd elhagyott. utána pár honapig nagyon magam allat voltam . De rájőttem hogy felkell áljak az élet nem erről szol. 1évre rá vettm egy golfot. Majd egy kutyát . ez idő allat sok barátom lett.> <David Carussor egy higadt joltanult gyerek aki nagyon tisztelettudo és nem idegeskedő tipus> IC Rész Jelentkező neve: < David Carusso > Jelentkező születési helye, ideje: < Las Venturas 2000.03.24. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Eva Macualay > Jelentkező apjának neve: < Michael Macualay > Előző munkahelye(i): < fémfeldolgoz> Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < szerintem én nagyon jol tudok eggyümükődni. nagyon jó vagyok csapatmunkábban és szeretek is csapatban dolgozni. nyugodt vagyok nemhuzzom fel magam ha valaki kicsit értetlen. ÉS szivesen segitek ujoncnak > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < David Carussunak hivnak. Las venturasban születtem 2000.03.24.én. 2015ben elkeztem dolgozni és abbahagytam a tanulást. Szüleim elég hamar eldobtak gyakorlatilag 3évesen. 15évesen már dolgoztam tőbbféle munkát hogy tudjak venni magamna kegy albérletet és egyedül élni. majd 18évesen megismertem Elizát ő 4 évig velem volt majd elhagyott. utána pár honapig nagyon magam allat voltam . De rájőttem hogy felkell áljak az élet nem erről szol. 1évre rá vettm egy golfot. Majd egy kutyát . ez idő allat sok barátom lett.> <David Carussor egy higadt joltanult gyerek aki nagyon tisztelettudo és nem idegeskedő tipus> halo, kicsit buggos és 3x irta az ooc-t Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 29, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2022 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Túl rövid IC és OOC bemutatkozás, teli helyesírási hibával, Fórumon kötelező az IG név használata. 3x-szor másoltad be az előző lapod. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések