Vang Lee Létrehozva: Január 29, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 29, 2022 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Széles Dániel > Mikor születtél? < 2007/04/16 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < hibom-hoz sorolnám a foci,edzés 14 éves vagyok 1.5 éve rp-zek játszom a HL szerveren is este 17:00-tól 20:00-ig tudnék itt lenni utánna mennem kell Hl-re.Jelenleg Borsod Megyében élek.Biztonsági Őr-nek szeretnék tanúlni. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < next: Triad maffia HL:organizmi és LSTS> Miért ezt a frakciót választottad? < barátaim ebben a fracioban jatszanak és szeretnék velük rp-zni > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < igen > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/HhQ5JAl > IC Rész Jelentkező neve: < Ganton Konor > Jelentkező születési helye, ideje: < 2002/04/16 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Dady Julia > Jelentkező apjának neve: < Ganton Kriss > Előző munkahelye(i): < Olaj szálitó és fel dolgozó> Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < A jó vezetőnek vészhelyzetben az első sorban a helye. De amikor ünneplés van soron, akkor a jó vezető a terem hátsó részében marad. Ha szeretnél együttműködni a körülötted lévő embertársaiddal, akkor éreztesd velük, hogy fontosak. Azáltal, hogy te magad alázatos vagy! > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Ganton Konor 20 éves fitt fiatal ember.Gyerek koromban fél szegénycsaládban nőttem fel.Apukám korán el hagyott minket.Sajnos Rákban meg halt.Ez miatt nincs mit vesztenem.Szeretném Los Santos-t és környékét meg védeni.Barátaim ajánlották hogy jelentkezzem ide.Mert Itt Üldözhetem a bűn.Nagyon Pozítív embernek tartom magam és alázatosnak > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 30, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2022 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Rövid lap. [Ha 10-15 egybefüggő kerek mondat az elvárás ne csak pár mondatot írj] Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések