Jump to content

Brain Soprano jelentkezése

Brian Soprano

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Ádám -
Hány éves vagy?
- 16 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 2-3 órát vagy amennyit kell -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Nem még >

Miért ezt a frakciót választanád?

< Mert szeretném magam kipróbálni magam benne és első frakciónak tökéletesnek gondoltam >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Persze >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Szeretek a szabadban lenni a barátaimmal,motorozni biciklizni. Jászberény közelében lakom. Most leszek 10.es egy erősáramú szakközépiskolában. Azért a számítógépezés sem maradhat el valamikor túl sok is :D. 1 éve játszom rp szervereken. RP tudásomat 10-es skálán olyan hetesre sorolnám be   >

IC Rész

Jelentkező neve:
- Brian Soprano -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- 1989.06.15. Los Santos -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Evellyn Campagino -
 Jelentkező apjának neve:
- Scott Soprano -
 Előző munkahelye(i):
- -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Szerintem egy közösségbe nagyon fontos a csapatmunka. Én nagyon szertek csapatban dolgozni. Nagyon jól kiszoktam jönni a munkatársakkal. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Brian Soprano vagyok Los Santosban születtem 1989.06.15.-én.Édesanyám Evellyn Campagino aki egy irodában dolgozott a Los Santosi kormányban, Édesapám Scott Soprano akinek egy saját cége van ami autószereléssel foglalkozik. Általános iskolát Los Santosban végeztem el jó tanulmányi eredménnyel. Ezután bekerültem egy középiskolába amit nem jó azonban erős közepes tanulmányi eredménnyel zártam és egy közép szintű angol illetve alapszintű német nyelvvizsgát is letettem a középiskolás évek alatt. Kb 16 éves lehettem mikor Édesapám megtanított autót szerelni.18 évesen letettem a jogsit.Rengeteget köszönhetek apukámnak aki mindvégig támogatott és akitől meg is kaptam az első saját autómat. Iskola mellett amikor volt szabad időm gyakoroltam vezetni és szerelgetni az autómat, és nagyon gyorsan belejöttem, ráéreztem a teknikájára.Mivel volt már a szerelésben tapasztalatom ezért volt amikor édesapám rámbízott autókat hogy csináljam meg amit általában jól megtudtam csinálni. Első állásom édesapám magán cégénél volt ahol nagyon jól érezetem magam, megbecsülte apa a munkámat,és a mai napig becsüli,de mondtam neki hogy megírom ide a jelentkezésem és ha elfogadják akkor felmondok nála és elmegyek vontatósnak és szerelőnek.Ő erre azt mondta hogy az én döntésem csak gondoljam át. Az apunál összegyűjtött pénzből Los Santos külvárosában vásároltam egy kis garázzsal rendelkező kertes házat illetve egy autót, amit már saját pénzből vettem meg ezért azt nagyon megbecsültem. Mivel apunál ennyire sikeres voltam úgy döntöttem folytatni szeretném tovább a szerelést és nagyon bízom benne, hogy ezt Önöknél tehetem meg!  -

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.