Michael Jhons//BENI Létrehozva: Augusztus 14, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 14, 2019 Idézet BENI a Nevem pest megyébe élek 14 éves vagyok igazából,azért szeretnék adminnak jelentkezni,hogy segítsek a játékosokon egyebek... 3 vagy 2 éve rp-zek nagyon szeretek rpz-getni okos vagyok. ügyes segítőkész,miért engem választanának adminnak:mert segítenék a játékosoknak és adminisztrátor tásaimnak is segítek.csapat munka véleményem:háát szerintem jó a csapat munka. 1 szer sem voltam adminjailben.egy igazi adminisztrátor feladata:segíteni a játékosoknak és az adminisztrátori társakank.1-szer sem lettem banolva.életemben nagyon sok frakcióba voltam és örültem is neki.sokszor voltam már leader/aleader is.és nagyon szeretek admin lenni mert tudok segíteni másokon. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo De Castello Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Szia! Szerintem hanyagold. 1. Minimum életév legyen meg. 2. Ennyi nem elég a fórum laphoz. 3. Nincs is admin tagfelvétel.NEM TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Ezt igazából nem is értem, zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések