Aiden.Patel Létrehozva: Február 1, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 1, 2022 IC/InGame neved: < Aiden Patel > A ban időpontja: < 2021-07-27 > A ban oka: < Adminügy közbeni verekedés, Adminügy elÅ‘li lelépés, Jailok sokasága[Utolsó esély eljátszva, Nincs UB] > A ban időtartama: < Perma > Admin neve, aki bannolt: < Terciusz > Miért szeretnéd az unbant? < Nos, a múltkori UB kérelmem óta eltelt 1 hét, így újra megprobálkozom vele, Szeretnék bocsánatot kérni tőled, Terciusz, illetve mindenki mástól akit valamilyen mertekben valaha is meg sértettem. Szeretnék újra egy aktív játékos lenni a szerveren, aki akár naponta órákat tölt el. Szeretném megmutatni, hogy tudok változtatni, és tudom magamat kontrollálni már minden helyzetben. Nagyon szeretnek újra jatszani a szerveren a régi spanjaimmal. bocsáss meg nekem Terciusz, egy utolsó utolsó és UTOLSÓ esélyt adj nekem, > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 1, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 1, 2022 (módosított) Nem lesz UB Edited Február 1, 2022 by Terciusz 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések