Haven Anderson Létrehozva: Február 1, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 1, 2022 IC név: Engelbert Martinez OOC név: Bíró Milán Mikor születtél? 2007.02.02 Csatolj képet az UCP-ről! ( bannjaid, admin jailjaid, játszott percek) https://imgur.com/a/seTVUpn Mesélj magadról pár mondatban! Bíró Milánnak, hívnak 13 éves vagyok. Magyarországon élek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Nyíregyházától nem messze egy szép városban Vásárosnaményan. Általános iskolás vagyok de már vannak terveim hogy minek szeretnék majd tanulni. Építész mérnöknek szeretnék majd tanulni, ugyanis a matek és fizikai eredményeim megvannak hozzá. Mennyi időt tudnál egy nap szolgálatban lenni? minimum 2-3 óra Miért szeretnél az OMSZ-hez csatlakozni? Már egyszer voltam itt az OMSZ-ben, viszont most taxis vagyok (nem értem miért hagytam itt). Az én családom az életmentésből épül fel, nálunk a családban mindenki mentős. Nagyon sok időt szánnák erre a frakcióra ugyanis engem is vonz az életmentés, úgy mint a szüleimet, nagy szüleimet. (Egyenlőre ennyit a többit majd szóban.) Rendelkezel TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? Működő mikrofonom van, viszont TeamSpeak3 nincsen, viszont discordom van. (Holnap szerdán meglesz az új gépem és letöltöm) Egyéb tudnivaló rólam: Nem nagyon tudok erről beszélni majd szóban :). Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ran Jhonson Hozzászólva: Február 5, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2022 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Indoklás, megjegyzés: (kicsit az ooc stilusodon néhol változtass és fejlesztgesd magad rp terén is.) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések