Brown Zorn Létrehozva: Február 4, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 4, 2022 Sziasztok! Tisztelt adminok, játékostársaim! Elég sokat használok hifi-t, és ilyenkor sok idő megkeresnem mondjuk a lista végén lévő pl. Mulatós rádiót. Jó lenne ha a hifi-n a csatornát valami olyasmi módszerrel lehetne állítgatni, mint a kocsiban. Ha a keresett adó a lista végén van, akkor sok idő oda elléptetni, valamint ha véletlenül továbbléptetsz, akkor lehet elölről kezdeni. Köszönöm, Brown Zorn 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Február 4, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 4, 2022 Cső, èn mèg azt hozzá tennèm az ötlethez, hogy az egèr görgővel lehessen váltani hi-fin a csatornákat. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brown Zorn Hozzászólva: Február 5, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2022 (módosított) Nem feltétlen kell egérgörgővel, csak gyorsabban lehessen állítani. Én a "mint kocsiban" alatt arra gondoltam amikor megnyomod az R betűt, és előhozza a rádiót. Nem amikor a kocsiban ülve görgőzöl. Ugyan az a menü teljesen jó lenne hifihez Edited Február 5, 2022 by Brown Zorn Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 5, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2022 Szia, én ezt támogatom, én is írtam egy ilyen ötletet még 2021 márciusába, csak nem reagáltak rá. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 25, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 25, 2022 Summer updateben meg lett oldva. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések