Malinovszkij Andrej Létrehozva: Február 5, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 5, 2022 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Martin > Mikor születtél? < 2008.09.13 > Mondj pár szót az aktivitásodról! (mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?) < Napi 2-3 óra > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen,ORFK,Szerelő,Német Maffia,Taxi > Miért ezt a frakciót választottad? < Mivel már sokszor voltam a rendőr más szervereken is és a valóságban is rendőr szeretnék lenni. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen > Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb. (minimum 5 teljes mondatban!!) < Martinnak hívnak 13 éves vagyok.Hobbim a horgászat viszont később szeretnem sportként űzni.Szeretek az emberekkel,állatokkal foglalkozni.Jelenleg vagy 2 Németjuhász kutyám.Tovább tanulási céljaim:Rendészeti főiskola,Készenléti Rendőrség. 2 éve rpzek,ha van szabadidőm akkor horgászok vagy a családommal foglalkozok vagy pedig MTA-zok. > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/JV8n1O9 > IC Rész Jelentkező neve: < Paul Max > Jelentkező születési helye, ideje: < Las Venturasban 1992.08.13> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Emma With > Jelentkező apjának neve: < Peter Max > Előző munkahelye(i): < Taxi > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együttműködés nagyon fontos,ha csapatban szeretnél dolgozni.Az együttműködés szerepe: olyan folyamat, amelyben két vagy több személy vagy szervezet dolgozik együtt a közös célok elérésének érdekében.Elosztják egymás között a felelőséget,erőforrásaikat a cél sikeréért.Akár új barátokra is lelhetünk.Aki sajnos nem tud együttműködni az sajnos magányos lesz ,mivel minden munkához kell tudni együttműködni. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Paul Max Allennek hívnak 30 éves vagyok.Las Venturasban születtem 1992.08.13.-án.Amit jó,ha tudnak rólam tisztelettudó,komoly egyben vicces személy vagyok,ha valamit elkezdek és érdekel is akkor azon ezerrel dolgozok,hogy jó legyen.Világjáró vagyok viszont,hogy ha megtetszik egy város akkor ott maradok egy jó ideig ilyen Los Santos is.Az előző városokban voltam Rendőr,Mentős,Orvos az ottani rendőrségnél ezredes,nni alosztályvezető,tek alosztályvezető.Apukám Olasz,anyukám pedig Német.Van egy testvérem Gerlad Max ,nagyon sokat lógtunk együtt szinte mindenhol együtt voltunk,munkahelyen,iskolában.A Rendészeti főiskolát a bátyámmal csináltuk végig,ameddig nem volt meg a főiskola addig polgárőrök voltunk.A horgászat a hobbim, a rekordom egy 23 kilós ponty, amit Los Santosban fogtam a Santa Maria Beach közelében.Szeretek az emberekkel,állatokkal foglalkozni jelenleg van egy lovam amit a barátom lovardájában tartok. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 5, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2022 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Friss jailek. Ha továbbra is ilyen gyakorisággal szerzed a jaileket ne is jelentkezz, amennyiben változol várjuk a jelentkezésed. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések