Jump to content

Ganton Konor jelentkezése a PD-be.

Vang Lee

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Széles Dániel >
Mikor születtél?
< 2007/04/16 >
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
< Hobbim közé sorolnám a focit,edzést.Szabad Időm-ben vagy ic-zek vagy haverokal lógok.Szeretem a ki hívásokat és az új célokat elérni/meg csinálni.Az akrivitásomra át térve jelenleg 2 szerveren játszom az eggyik a Hungary Life RolePlay a Másik pedig  a Next gaming RolePlay. A next gaming szerveren kb 2-3 órát tudok fent  lenni/duty-ni. Réggebben sikeres TGF-et tettem a Triád maffiá-ban.Ott fél évet játszottam és aktív tagja voltam a csapatnak.Szeretem a színes rp-ket.Vezetés nem annyira megy de lőni nagyon tudok.De nem szeretem ha fojton darába megy át az ic. >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Next-en Triád maffia Hungary Life-on pedig a Orosz maffia tagja voltam.Most pedig az LSTS frakció tagja vagyok.
>

Miért ezt a frakciót választottad?

< army és máté barátom is ebben a frakció-ban rp-zik.És szeretnék velü eggyütt rp-ni >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< igen mind a 2-vel. >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

https://imgur.com/6brlqKh

https://imgur.com/undefined  >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Zahar Bikov >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Volgográd Medical Center 2002/04/16 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Dejavu Linda >
 Jelentkező apjának neve:
< Zahar Juliv >
 Előző munkahelye(i):

< Hal fel dolgozó és olaj szállitó >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< igen >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Az ilyen frakcionál elengedhetetlen mert ha nincs meg az együtt működés akkor nem lehet egy sikeres akciót végre hajtani. Ha nincs meg a jó rádiózás akkor nem lehet tudni hogy az adott erősités hova menjen. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Jó napot/estét kedves vezetőségbe szeretnék mutatkozni Zahar Bikov-nak hívnak 19 éves koromban költöztem Los Santos-ba ahol be fejeztem a tanulmányaimat. Apukám miatt költöztem ide. Mert anno  ő is dolgozott. Szeretnék a nyomdokaiba lépni és végig csinálni amit el kezdett. Mikor ide költöztem akkor minden hol őt láttam és azt mondta hogy végig kell csinálnom. Nagyon motivált vagyok. Sok lövész versenyen részt vettem ahol ki váló eredményt értem el. Soha sem nélkülöztem semmit. Tudom mi a nyomor és a boldogság. Sajnos engem 3  évesen el hagyott az anyukám. Meg csalta apukám és mar 17 éve nem láttam. De nem is akarom. Orosz országban sok mindent meg tanultam. Hogy semmit nem kapunk meg ingyen. Nekem már nincs veszteni valóm. Hallottam pár dolgot Los Santos-ról és nem a legjobbakat. Szeretném a városukat védeni és szolgálni. További szép  napot. >

Edited by Vang Lee

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.