Haven Anderson Létrehozva: Február 5, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 5, 2022 (módosított) Panaszra tevő játékos IC neve: Ronan Tom Panaszra tett játékos IC neve: Steven D Allen Panasz oka: Sziasztok! Egyszer be leütötte a rendőr- be kiraktam az ooc jelet mert az véletlen volt. Másodszor is be leütötte de akkor nem raktam ki. Adott 3500$ bírságot majd lesokkolt. Utána bevitt volt egy kevés rp utána kiadott bírsággal 40000$ dollárt majd berakot 70 percre ezt követően én le is léptem. Tulajdonképpen ennyi volt. Bizonyíték: https://imgur.com/a/7quZa3s Edited Február 5, 2022 by Ronan Tom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frederico Di Stefano Hozzászólva: Február 5, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2022 Tudom, hogy semmi közöm a pk-hoz, de a fogalmazásnak fuss neki újra. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Haven Anderson Hozzászólva: Február 5, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2022 (módosított) Változtattam Edited Február 5, 2022 by Ronan Tom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Február 5, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2022 Sziasztok ! A PK-t én fogom bírálni! Várom az érintettek válaszát 24 órán belül! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kicsii Hozzászólva: Február 5, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2022 (módosított) Szia,le írtad,hogy másodjára nem oocztad le. Edited Február 5, 2022 by StevenHUN Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Február 5, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 5, 2022 Tehát. Mivel nem történt olyan, amivel szabályt sértett volna a sértett, így IG-n megfelelően járt el. Mivel, hogy: Te magad is leírtad, hogy második ütést nem "OOC"-ztad, le, hogy véletlen volt csak az elsőt. IG egy ütésért be vihet, ami a BTK-n belül IG törvénybe van hozva. A Panaszkönyvet Jogtalannak ítélem. Zárom/helyezem 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések