Zechariah_Kegan Létrehozva: Február 7, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 7, 2022 OOC RÉSZ Mi a neved? - Szabolcs - Hány éves vagy? - 17 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Napi 2-4 órát tudod fent lenni a szerveren és ebből szinte mind a frakcióra szánnám. - Jelenlegi játszott perceid száma: - 74432 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://kepkuldes.com/image/JVoArA https://kepkuldes.com/image/JVoSMF - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Igen,OMSZ-be is. - Miért ezt a frakciót választanád? - Régebb voltam már szerelő csak onnan ki kerültem és ismét vissza szeretném azt az időt hozni mikor szerelő voltam mert már hiányzik. - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Szabolcs vagyok. Erdélyben élek egy kis faluban. 17 eves vagyok,nemsoká 18. Elég rég óta játszok ezen a szerveren.Erdész suliban tanulok és ha el végzem is ezt szeretném tovább folytatni. - IC Rész Jelentkező neve: - Zechariah Kegan - Jelentkező születési helye, ideje: - 1998.05.04 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Whistlewood Emma - Jelentkező apjának neve: - Zechariah Adrian - Előző munkahelye(i): - Olajszállitó - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Szerintem nagyon fontos a csapat munka, mert könyebb úgy dolgozni. Egy csapatba illik meghallgatni a másik véleményét is. Csapatban jobban lehet fejlődni és jobban meg lehet oldani a problémákat is. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Zechariah Kegan vagyok, Los Santosba születtem 1998-ban. 2en voltunk testvérek a családba ,de a testvérem elköltözött tőlünk elég hamar és elég rég óra nem is láttam és azóta nem tudok róla semmit. Az iskolákat is itt jártam ki ebbe a városba,azaz Los Santosba. Nem bánom, hogy ide születtem, mert nagyon szép város. Apukám meg tanitott autókat szerelni és gondoltam jelentkezek autószerelőnek, hogy ez által segitsek másokon is. - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Igen- UI: Oda figyelek az OOC stilusomra. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 7, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 7, 2022 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Ez nem így megy, majd ha látom a változást. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések