Jump to content

Zechariah Kegan jelentkezése az LS-AMV-be

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Szabolcs -
Hány éves vagy?
- 17 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- Napi 2-4 órát tudod fent lenni a szerveren és ebből szinte mind a frakcióra szánnám. -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 74432 -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

- https://kepkuldes.com/image/JVoArA

https://kepkuldes.com/image/JVoSMF -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Igen,OMSZ-be is. -

Miért ezt a frakciót választanád?

- Régebb voltam már szerelő csak onnan ki kerültem és ismét vissza szeretném azt az időt hozni mikor szerelő voltam mert már hiányzik. -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- Igen -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Szabolcs vagyok. Erdélyben élek egy kis faluban. 17 eves vagyok,nemsoká 18. Elég rég óta játszok ezen a szerveren.Erdész suliban tanulok és ha el végzem is ezt szeretném tovább folytatni. -

IC Rész

Jelentkező neve:
- Zechariah Kegan -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- 1998.05.04 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Whistlewood Emma  -
 Jelentkező apjának neve:
- Zechariah Adrian -
 Előző munkahelye(i):
- Olajszállitó -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Szerintem nagyon fontos a csapat munka, mert könyebb úgy dolgozni. Egy csapatba illik meghallgatni a másik véleményét is. Csapatban jobban lehet fejlődni és jobban meg lehet oldani a problémákat is. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Zechariah Kegan vagyok, Los Santosba születtem 1998-ban. 2en voltunk testvérek a családba ,de a testvérem elköltözött tőlünk elég hamar és elég rég óra nem is láttam és azóta nem tudok róla semmit. Az iskolákat is itt jártam ki ebbe a városba,azaz Los Santosba. Nem bánom, hogy ide születtem, mert nagyon szép város. Apukám meg tanitott autókat szerelni és gondoltam jelentkezek autószerelőnek, hogy ez által segitsek másokon is. -

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

-Igen-

UI: Oda figyelek az OOC stilusomra.

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.