Aiden.Patel Létrehozva: Február 7, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 7, 2022 IC/InGame neved: < Aiden Patel > A ban időpontja: < 2021-07-27 > A ban oka: < Adminügy közbeni verekedés, Adminügy elÅ‘li lelépés, Jailok sokasága[Utolsó esély eljátszva, Nincs UB] > A ban időtartama: < Perma > Admin neve, aki bannolt: < Terciusz > Miért szeretnéd az unbant? < Nos, eltelt egy újabb hét, így reményekkel tele megint megpróbálkozok egy UB kérelemmel. Szeretnék újra játszani a szerveren, annyi mindent elértem már itt, hogy más szerveren nagyon el sem tudom magamat képzelni, hogy ennyit játszak, mint annak idején itt. Szeretnék újra rendszeres játékos lenni a szerveren, be szeretnem bizonyítani, hogy valtoztam, és újra a közösség tagja tudok lenni. Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akinek valahogy ártottam bármikor is. egy utolsó esélyt kérek, kérlek. Nem fogok csalódást okozni! > 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 8, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 8, 2022 (módosított) Még mindig nem lesz UB. Egy jóideig ne is írj még... Edited Február 8, 2022 by Terciusz 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések