Jump to content

Matteo De Castello @Tarajos - Adminisztátornak való jelentkezése.

Ajánlott bejegyzések

TiExmx3.png

-| Tartalom |-

I. Bemutatkozás
II. Miért szeretnék adminisztátor lenni 
III. Miért engem válasszatok
IV. Negatív,és pozítiv tulajdonságaim
V. Miben segítenék egy kezdő játékosnak
VI. Adminisztrátor feladata.
VII. Személyes megjegyzés.

- | I. Bemutatkozás | -

Gergőnek hívnak,jelenleg 13 éves vagyok.Igen eléggé kevés az életév,de viszont van tapasztalatom az adminkodás terén.Szeretek focizni,és ping-pongozni.Szabálcs-Szatmár-Bereg megyében lakok,egy kis faluban.4 éve MTA-zok,és 2 éve rpzek.Nyáron akár naponta 6-7 órát is aktív tudok lenni.

- | II. Miért szeretnék adminisztátor lenni | -

Szeretnék segíteni a kezdő/haladó játékosokon.Szeretném a szervert felügyelni,és a szabályellenes játékosokat kiszűrni,majd szankcionálni.

- | III. Miért engem válasszatok | -

Aktív vagyok.Az ügyeket megfelelően tudom kezelni.Komoly vagyok,és nem hagyok senkit se szabadjára engedni,csak akkor ha az ügy nem nagy.

- | IV. Negatív,és pozitív tulajdonságaim | -

Pozitív :
- Elegendő humorral rendelkezek.
- Szeretek segíteni az embereknek.
- Nem vagyok hiszékeny.

Negatív:
- Türelmetlen vagyok.
- Sokszor felkapom a vizet.
- MIndig be nem áll a szám.

- | V. Miben segítenék előszőr a kezdő játékosoknak. | -

1. - A munkák.
Elmagyaráznám neki,hogy melyik munka mit tud,és nagyjából mennyit keres.Elmondom neki melyik munkából tud sok pénzt szerezni.A kiválasztott munkát bemutatom neki,hogyan tudja dolgozni.
2. -A fontosabb helyek.
Elmondom neki,hogy hol találhatóak a legfontosabb helyek a szerveren. pl:
Északi és Déli- benzinkút: A hely,ahol a járművét megtudja tankolni,illettve egyéb szükséges dolgokat vásárolni.
Városháza: Ott tudja felvenni a munkáját,és az egyéb engedélyeket kitudja váltani.
Hobbibolt: Ott tud  Horgászbotot venni,és egyéb hasznos kütyüket.

- | VI. Adminisztrátor feladata: | -

Én szerintem az Admin,ne a hatalom miatt legyen admin.Segítenije kell minden olyan dologban amiben csak tud.

-| VII. Személyes megjegyzés | -

Köszönöm hogy végignézted a lapomat.
Elfogadok hideget-meleget.
Szépen kérlek ha esetleg a TÁMOGATOM,és a NEM TÁMOGATOM szavat szeretnéd használni,előtte kérlek fejtsd ki miért.
További szép napot! :)

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.