Matteo De Castello Létrehozva: Augusztus 14, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 14, 2019 -| Tartalom |-I. Bemutatkozás II. Miért szeretnék adminisztátor lenni III. Miért engem válasszatok IV. Negatív,és pozítiv tulajdonságaim V. Miben segítenék egy kezdő játékosnak VI. Adminisztrátor feladata. VII. Személyes megjegyzés.- | I. Bemutatkozás | -Gergőnek hívnak,jelenleg 13 éves vagyok.Igen eléggé kevés az életév,de viszont van tapasztalatom az adminkodás terén.Szeretek focizni,és ping-pongozni.Szabálcs-Szatmár-Bereg megyében lakok,egy kis faluban.4 éve MTA-zok,és 2 éve rpzek.Nyáron akár naponta 6-7 órát is aktív tudok lenni.- | II. Miért szeretnék adminisztátor lenni | -Szeretnék segíteni a kezdő/haladó játékosokon.Szeretném a szervert felügyelni,és a szabályellenes játékosokat kiszűrni,majd szankcionálni.- | III. Miért engem válasszatok | -Aktív vagyok.Az ügyeket megfelelően tudom kezelni.Komoly vagyok,és nem hagyok senkit se szabadjára engedni,csak akkor ha az ügy nem nagy.- | IV. Negatív,és pozitív tulajdonságaim | -Pozitív : - Elegendő humorral rendelkezek. - Szeretek segíteni az embereknek. - Nem vagyok hiszékeny.Negatív: - Türelmetlen vagyok. - Sokszor felkapom a vizet. - MIndig be nem áll a szám.- | V. Miben segítenék előszőr a kezdő játékosoknak. | -1. - A munkák. Elmagyaráznám neki,hogy melyik munka mit tud,és nagyjából mennyit keres.Elmondom neki melyik munkából tud sok pénzt szerezni.A kiválasztott munkát bemutatom neki,hogyan tudja dolgozni. 2. -A fontosabb helyek. Elmondom neki,hogy hol találhatóak a legfontosabb helyek a szerveren. pl: Északi és Déli- benzinkút: A hely,ahol a járművét megtudja tankolni,illettve egyéb szükséges dolgokat vásárolni. Városháza: Ott tudja felvenni a munkáját,és az egyéb engedélyeket kitudja váltani. Hobbibolt: Ott tud Horgászbotot venni,és egyéb hasznos kütyüket.- | VI. Adminisztrátor feladata: | -Én szerintem az Admin,ne a hatalom miatt legyen admin.Segítenije kell minden olyan dologban amiben csak tud.-| VII. Személyes megjegyzés | -Köszönöm hogy végignézted a lapomat. Elfogadok hideget-meleget. Szépen kérlek ha esetleg a TÁMOGATOM,és a NEM TÁMOGATOM szavat szeretnéd használni,előtte kérlek fejtsd ki miért. További szép napot! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Szia, nagyon keveset írtál, emellett zárva az admin jelentkezés, ezért zárom. Adminsegédnek tudsz jelentkezni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések