igor was Létrehozva: Február 8, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 8, 2022 (módosított) https://forum.nextgamingrp.com/uploads/monthly_2020_09/846788347_nglogonagy.png.aac976cb1ac1a948d1ef4f0da13b7e35.png Tisztelt Olvasó/ Vezetőség ! Magamról: Sziasztok! Greveletye Krisztofernek hívnak, de általában Krisznek becéznek. 17 éves vagyok, Komárom-Esztergom Megyében járok rendészeti szakközépiskolába és itt is élek. Az osztáy legjobb tanulója vagyok és emellett számtalan oklevéllel büszkélkedhetek különböző sportágakból és tanulmányokból. Van két kutyám és két macskám,akiket szeretettel gondozok.A hobbim általában a gépezés illetve sokat szoktam utazkatni az országban. Komolyabban 2 éve kezdtem el foglalkozni az MTA-val. A NextGaming volt a legelső szerver, amire fel léptem. ITT sajátítottam el az RP fortélyait,amit nem bántam meg, habár van mit fejleszteni, de azt vettem észre, hogy hajlandó tenni vezetőség, hogy jobb legyen mind a szervernek mind a playereknek. Magmról IC: Igor Was az IC nevem és jelenleg OMSZ-es tag vagyok, amibe több mint egy éve aktívan tevékenykedem.Voltam már taxis is, de nekem inkább a mentős frakció vált igazán népszerűvé.Sok közös élményünk van a kollegáimmal, többé-kevésbé jól sikerült Rp-szituációkró van szó. Nem csak ezzen a szerveren tevékenykedtem, mert volt egy pár hónap, amikor a FastLife RolePlayen voltam tag, sőt: Szervereken elért eredményeim: FastLife: Admin 1, 2,3,4 Admin 5 FőAdmin SuperAdmin PD leader ( Főigazgató ) OMSZ leader (Főigazgató) NextGaming: O.M.SZ-----------------------------------------------Próbaidős Ápoló O.M.SZ-----------------------------------------------Ápló O.M.SZ-----------------------------------------------Szakápló O.M.SZ-----------------------------------------------Főápló O.M.SZ-----------------------------------------------Mentőtiszt O.M.SZ-----------------------------------------------Mentőorvos O.M.SZ-----------------------------------------------Mentőszakorvos O.M.SZ-----------------------------------------------Főorvos O.M.SZ-----------------------------------------------Alosztály-vezető Főorvos Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! https://i.imgur.com/UPNh83s.png Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! https://i.imgur.com/hzDHZzR.png Szerinted mi egy adminisztrátor feladata? Szerintem az Adminisztrátor feladata az, hogy segítsenek a játékosoknak és a játék közben adódott gondok/bugok megoldása. Adminügyek bírálása és ha arról van szó a szankciók kiosztása. Rp-ket figyelje és a szabálytalanságokat kiszűrni és lecsökkenteni. Aktivitási időm: Naponta 2-3 óra . De sokkal többetis fent vagyok a szerveren, ha itthon vagyok, a suli végett. Mi a véleményed a csapatmunkáról? Szeretek csapatba dolgozni . Többet érünk el csapatba, mint egyedül, ha baj van egymást kisegíthetjük és van kire támaszkodni. Ha valamit nem tudunk pontosan, van kitől megkérdezni, nem pedig egyedül kínlódni a feladattal. Szerintem akkor jó a csapat, ha megvan az összhang és nincsenek olyan bizonyos tényezők, akik széthúzzák a csapatot.A csapat munka a leglényegesebb, mert én nem tudom elképzelni a dolgokat csapat munka nélkül, ez szükséges ahhoz, hogy kitudjanak bontakozni a baráti kötelékek. Ami a legfontosabb eleme az az egymás iránti kölcsönös tisztelet. Remélem, hogy egy olyan admin csapatnak lehetek része, amiben a tisztelet, a megbecsülés, az eggyüttérzés, a segítőkészség játszik szerepet bármilyen szituációban. Miért pont téged válasszunk? Azért, mert sokkal többre vagyok hivatott illetve van pár tapasztalatom is az Adminkodás területén. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Már régóta itt vagyok a szerveren . Tisztában vagyok a szerver és RP szabályzattal (persze néha én is hibázni.) Segíteni szeretnék a játékosoknak a szerveren. És még nagyobb szintre emelném a tudásomat. Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) Viszonylag gyors írás Nyugodt Barátságos Jó konfliktuskezelés Kitartó Lojális Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) Türelmetlenség Néha makacs Néha túlságosan idegesítő Olykor önfejű Köszönöm szépen, hogy elolvastad ! U.i: Ha tetszett a lapon, nyomj egy like-ot ! Discord elérhetőségem van, ezt részesítem előnybe, de ha szükséges a TS3-at is betudom szerezni! Edited Február 9, 2022 by igor was 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 9, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 9, 2022 Szia, manapság nem nagyon látlak a szerveren, ha netán elfogadják a lapod remélem aktívabb leszel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
igor was Hozzászólva: Február 9, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Február 9, 2022 (módosított) Szia! Az Utóbbi időben napi 5-6 órát fennt szoktam lenni, de megfogadom a tanácsodat! Edited Február 9, 2022 by igor was Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 16, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 16, 2022 Kedves Jelentkező! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, azaz elfogadásra került! Várjuk Discord vagy TeamSpeak 3 szerverünkön meghallgatásra az alábbi időpontok egyikén: 2022. 02. 22., 18.00 (Kérünk, hogy megerősítés vagy további egyeztetés céljából keress meg Engem privát üzenetben.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések