Jump to content

Samuel Wattson jelentkezése

Drae Firez

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Alex, Samuel (IRL 2 nevem van) >
Mikor születtél?
< 2007.09.29, illetve hozzáfűzöm azoknak, akik nem értik: Előző lapjaimban, hülyeséget irtam, hogy pl ekkor és ekkor születtem, de nem. Most adtam meg először az igazi születési dátumot. >
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
< szeretem a kosárlabdát, 1-2 éve kosarazok illetve hát, sokat ülök a gép előtt, napi 4 órákat, biztos fent tudnék lenni, legtöbbször csak otthon ülök, vagy kosárlabda tréningen vagyok.  >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< igen, voltam, ezen a szerveren ORFK, OMSZ, LK, BOF, Taxi. >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Mivel volt egy frakció, amiben nemrég voltam kb 3-4 napja, az megszűnt és szeretnék eggyik haverommal ide jelentkezni, a haverom már fel lett véve, most én próbálkozom. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< TS3-al igen, mikrofonnal nem, de jobban szeretem a discordot. >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

< Editben befogok illeszteni egy linket, de most nem tudok. >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Samuel Wattson >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Születési ideje: 1997.09.29 Születési Helye: Los Santos Medical Center. >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Denisa Wattson >
 Jelentkező apjának neve:
< Alexander Wattson >
 Előző munkahelye(i):

< Los Santos Taxitársaság, Országos Mentőszolgálat, Országos Rendőri Főkapitányság. >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen, rendelkezem egy érvényes jogositvánnyal >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< az eggyüttműködés szükséges sok helyzetben, az eggyüttműködéssel eltudjuk érni azt, amit szeretnénk, vagy, máshogy mondva könnyebben mennek a dolgok. fontos dolog, viszont nem minden esetben jó a csapatmunka/eggyüttműködés.  >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Samuel Wattson, egy fiatal régebbi rendőr, Amerikai származású. Apja, napiszinte drogozott, ivott... Samuel különböző testrészein, egy folt található ahogy apja verte a szíjjal, Samuel mindig is eltakarta ezeket, mivel nem szerette volna hogy valaki lássa. Mivel Samuel apja mindig verte őt, ezért eldöntötte hogy ha felnő, rendőr lesz. Eljött az idő, amikor Samuel felnőtt, naponta megfigyelte legalább 3 óráig a rendőrök rádiózásukat, hogy majd a jövőben tudja őket. Mivel még Samuel nem volt elég érett, ezért egy párszor előfordult, hogy valami agresszivitás volt rajta látható. Mikor már Samuel, végre eldöntötte hogy mit szeretne, elment a rendőrségre, viszont visszafordult egy úton mivel, még nem volt felkészülve. Samuel mindig gondolkodott, mikor legyen az az idő mikor beadja a jelentkezését, de ez nem választotta őt el a rendőrségi szeretetje elől, mivel minden álma az volt, hogy egyszer bekerüljön a rendvédelembe. Testvérét sosem látta, mivel születéskor elválaszották őket, és hát egy napon Samuel rátalált a nagyobbik testvérére, Edward-ra, elbeszélget vele hogy mi van az életével, aztán Edward elmondja Samuel-nek, hogy már rendőrségen dolgozik, ezért Samuel eldöntötte hogy végre beadja jelentkezését, azóta nem tudni, hogy fel-e vették vagy sem.  >

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.