Jump to content

Zahar Bikov jelentkezése az LSPD állományba.

Vang Lee

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Széles Dániel >
Mikor születtél?
< 2007.04.16 >
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
< Sziasztok! Széles Dániel-nek hívnak.14 éves vagyok és jelenleg Borsod megyében élek.Hobbim a foci amit 2020-ban sajnos a sok sérülés miatt abba kellett hagynom.Mára csak a suliban/udvaron focizom. Most egy éve kezdtem el Komolyabban RP-ni.Meg fordultam már Hungary life illetve Next Gaming RolePlay szerverén.HL-en illegálkodtam illetve Next-en is. Ic-ni kb  4-5 órát szoktam. Azért választottam most a PD-t mert már unalmas számomra az illegális éllet. Eddig szinte csak nagyobb korosztállyal játszottam. Nagyon jól ki jöttem velük. Egy értelmes Srác-nak tartom magam. Soha nem volt olyan dolog amit nem lehetett volna meg beszélni egymás közt. Szeretem magam új dolgokban ki próbálni. Felnőtt gondolkozásom van.Szeretek viccelődni de nyilván tudok komoly is lenni.
>
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Next:Triád HL: LSTS Orosz Maffia >

Miért ezt a frakciót választottad?

< 2 barátom is itt játszik és szeretném ki probálni a PD-t is. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< igen >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

https://imgur.com/6fJuhgj&nbsp; >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Zahar Bikov >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< 2000.04.16. Regional Clinical Hospital >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Ostrow Gerda >
 Jelentkező apjának neve:
< Zahar Kriss >
 Előző munkahelye(i):

< hal fel dolgozó >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< igen >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)

< Egy csapat segíti egymás munkáját ez által könnyen elérni a célt. Kevesebb munkával többet érünk el együtt. Ha minden olajozottan megy akkor több akció lesz sikeres.     >

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat.

<  Szép napot! Zahar Bikov-nak hívnak. 19 éves koromban költöztem el Orosz országból azon belül pedig Moszkvából. A szüleimmel jó kapcsolatot ápolok nagyjából. 22 éves vagyok és erős test alkatú. Egy jobb élet reményében költöztem Los Santosba. Eddig sikerült a jobb élet. Most  szeretném védeni Los Santos Állampolgárjait. Amit Az LSPD-ben tudok végre hajtani. Moszkvában Halász voltam az Érettségim után gyorsan akartam pénzt keresni mert Moszkvában nagy a szegénység. Ha fel vesznek akkor meg ígértem az anyukámnak hogy a fizetésem felét el utalom  neki mindig.  Nagyon hiperaktív vagyok. Gyermek koromban sokat jártam az utcára focizni meg stb... Ezért a futással nincsen gond. >

Edited by Vang Lee
  • Like 1

• Szuperadmin

Kedves jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson.

A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában.

Ahogy látom nagyon beakarsz kerülni ebbe a frakcióba, így kapsz egy esélyt, nagyon készülj fel a meghallgatásra.
UI: Itt ORFK van, nem LSPD...

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.