William Macualay Létrehozva: Február 11, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 11, 2022 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Németh Balázs > Mikor születtél? < 2007 . julius . 26 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Balázsnak hivnak Erdélyben élek és 14 éves vagyok. Tudni kell rollam hogy az egyik hobbim a biciklizés és a másik tevékenységem pedig zeneszövegeket irok és zenéket csinálok közösségi oldalakra. Szeretek felfedezni új dolgokat, helyket. Szeretem ha az emberek őszintén tudnak beszélni velem és én is velük mert szerintem ez nagyon fontos. Nem szeretem akik hazudnak vagy ha én kell hazudnom mert az nem visz előrébb. Szeretek és probálok embereken segiteni de sajnos ez nem mindig sikerűl nekem. Ami nekem fontos arra mindig probálok koncentrálni és komoly tudok lenni. Szeretek hülyéskedni de persze a határt nem szeretem ezeknél átlépni és probálom nem átlépni. Ha valami rosszat csinálok és megkérdeznek hogy én voltam-e, akkor be szoktam vallani mert őszinte vagyok. Kicsit érzelmes, visszahúzodott srác vagyok de mint elöbb irtam, komoly tudok lenni. Szeretek csapatban dolgozni és tudok is, persze néha ejtek hibákat mint mindenki de ezzel nincs probléma szerintem ha nem olyan súlyos és ki lehet javitani Napi 2-3 MAX 4 orát tudok eltölteni a szerveren> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen, voltam ezen a szerveren: OMSZ, Taxitársaság, Bears Of Finland. Más szervereken voltam ORFK, TEK, NAV, HV, OMSZ, NNI > Miért ezt a frakciót választottad? < Mert megszeretném próbáltatni magam és szeretnék egy RP dús csapatban dolgozni valamint egy új csapatban dolgozni ami komoly és valamennyire értek is az ilyen fajta frakciókhoz. Már egyszer probáltam ORFK-s lenni itt viszont akkor a meghalgatáson rontottam el és most ujra szeretném probálni > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen, rendelkezem > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) <https://imgur.com/a/aAq6JMg > IC Rész Jelentkező neve: < William Macualay > Jelentkező születési helye, ideje: < Las Venturas 1995. 06. 15> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Maddison Scarlet > Jelentkező apjának neve: < William Charlie> Előző munkahelye(i): < OMSZ, taxitársaság > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen, rendelkezem > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együttműködésről azt gondolom hogy talán ez játsza a legnagyobb szerepet egy közösségbe, ha nincs együttműködés akkor nincs csapatmunka mert folyamatosan viták keletkezhetnek és igy nem lehet összetartó a csapat, a csapatmunkával lehet a legjobb eredményeket elérni ha összefog a csapat. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < William Macualay Las Venturasban született 1995-ben. A két szülőjével valamint egy idősebb fiu testvérével élt 2005-ig amikor leégett a házuk és a kettő szülője meghalt a tüzben. Ezután 10 évesen nevelőszülőkhöz került és eléggé nehéz körülmények között élt mivel verték őt. 2011-ben elszökött és elkezdett olcsón dolgozni össze vissza hogy tudjon bérelni egy apartmant a környéken. Ezután 2017-ben elment Los Santosban és a taxitársaságnál kezdett dolgozni majd vett egy apartmant. Majd 2018-ban az OMSZ-nél dolgozott 2 évet és onnan eljött. Az apja rendőr volt és nagyon sok dolgot tanitott neki a rendőrségről és ő ezt nagyon szerette. Elhatározta William Macualay hogy elkezd tanulni rendőrnek és jelentkezik az állományba mivel ugy gondolja hogy megálja a helyét ott és tudna rendesen dolgozni valamint attól hogy kissebb korában rossz körülmények között élt, tisztelettudü és szótfogadó ember lett belőle igy eltudja magát képzelni az állományba. reménykedve hogy felveszik 2 évet tanult minden nap amit tudott és leadta a jelentkezését > Edited Február 14, 2022 by William Macualay 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 15, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 15, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések