keantay Létrehozva: Február 12, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 12, 2022 (módosított) OOC ÖNÉLETRAJZ - Keantay a nevem, így hívnak az MTA közösségében. 17 Éves vagyok, hamarosan töltöm a 18. életévemet. Az MTA világában vagyok nagyjából 5 éve, sok helyen voltam már frakciókban, mint tag és leaderként egyaránt. Elég sok élményt szereztem már, és tapasztalatot egyaránt az RP minden ágából, de legfőképpen a bandarp-vel töltöttem a legtöbb időmet, ebben van talán a legnagyobb tudásom is. UCP - Játszott perceim- Játszott perc: 995. IC Karaktertörténet: Jirani Nelson egy 19 éves afró-amerikai tinédzser, aki 83HCG bandatag. Gyerekkora normálisnak mondható, a bandába való bekerülés számára nem volt kérdés, hiszen szülei is bangelték a HCG-t, ezáltal beleszületett ebbe a fajta környezetbe, így nyerte el affiláltságát a bandával kapcsolatban. A szomszédságban együtt lógott a haverjaival, akik szintén bandatagok voltak, együtt is járta ki velük az iskolát a Crenshaw High School-ban. Apja drogdíler volt, anyja pedig szimplán egy neighborhood hoe. Jirani, legfőbb pénzszerzési tevékenysége a hamis/lopott ruházatok árulása online, a ruházatokat egy helyi boltból szokta lopni, leginkább méregdrága jordaneket. Célom a frakcióval - Bemutatni reálisan egy South Central-ban működő bandát, hitelesen bemutatni egy reális bandatag élettörténéseit. A tagoktól elvárjuk hogy írjanak egy karaktertörténetet, és azt vezessék is fórumon. Továbbá célunk az is hogy a rivalizálásokat normálisan mutassuk be. Kívánt járművek - Nincs szükségünk járműkre. Milyen tapasztalataim vannak leaderség terén? - Voltam több helyen is leader, nehéz lenne felsorolni most mindegyiket. Alapvetően az a legnagyobb konklúzióm, hogy a tagokon múlik az egész frakció sorsa, mindenkinek a maxot kell beleraknia, nem csak a leadereknek. Frakció felépítése: OG - Original Gangster. OYG - Original Young Gangster. YG - Young Gangster. SKINEINK - https://imgur.com/a/CZxv2Z6 MAPPOLÁS - https://imgur.com/a/UtChs0i Edited Február 14, 2022 by keantay 12 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
damien Hozzászólva: Február 12, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 12, 2022 Sok sikert Hoover Bűnözők, sokáig menjen 6 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Február 12, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 12, 2022 Szia! Igazából a frakció történet a bandáról megfelelő. A lap nem lett egy regény. De szerintem jelenleg megragadtad teljesmértékben a lényeget. Volt szerencsém veled RP-zni, nem egyszer, és nem csalódtam a tudásodban. Minőségi RP-t tudsz nyújtani, hogyha RP-znek körülöted is RP-znek. Véleményem szerint képeslennél egy FK vezetésre. Én így Támogatom! Hajrá snoova. 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Február 12, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 12, 2022 Az-az srácok, pörgessük meg ! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
axerusenpai Hozzászólva: Február 12, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 12, 2022 hali, szeretnék jelentkezni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
geryy_011 Hozzászólva: Február 12, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 12, 2022 Hali , Jelentkezni szeretnék Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
keantay Hozzászólva: Február 14, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Február 14, 2022 -Időközben elkészítettem a mappolást is. -Csináltam egy új skint, ami által kikerül a jelenlegi packból egy skin. 6 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 18, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 18, 2022 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került. Az alábbi időpontban várjuk TeamSpeak 3 vagy Discord szerverünkön meghallgatásra: 2022.02.22. 18:00 (Időpont megerősítésének, vagy más időpont egyeztetés céljából kérlek írj privát üzenetet.) 5 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések