Jump to content

Jirani Nelson - 83 HOOVER CRIMINALS.

keantay

Ajánlott bejegyzések

00bEXfn.png

2pvw2E9.png

OOC ÖNÉLETRAJZ - Keantay a nevem, így hívnak az MTA közösségében. 17 Éves vagyok, hamarosan töltöm a 18. életévemet. Az MTA világában vagyok nagyjából 5 éve, sok helyen voltam már frakciókban, mint tag és leaderként egyaránt. Elég sok élményt szereztem már, és tapasztalatot egyaránt az RP minden ágából, de legfőképpen a bandarp-vel töltöttem a legtöbb időmet, ebben van talán a legnagyobb tudásom is. 

UCPxsD4fGG.png

Játszott perceim- Játszott perc: 995.

IC Karaktertörténet: Jirani Nelson egy 19 éves afró-amerikai tinédzser, aki 83HCG bandatag. Gyerekkora normálisnak mondható, a bandába való bekerülés számára nem volt kérdés, hiszen szülei is bangelték a HCG-t, ezáltal beleszületett ebbe a fajta környezetbe, így nyerte el affiláltságát a bandával kapcsolatban. A szomszédságban együtt lógott a haverjaival, akik szintén bandatagok voltak, együtt is járta ki velük az iskolát a Crenshaw High School-ban. Apja drogdíler volt, anyja pedig szimplán egy neighborhood hoe. Jirani, legfőbb pénzszerzési tevékenysége a hamis/lopott ruházatok árulása online, a ruházatokat egy helyi boltból szokta lopni, leginkább méregdrága jordaneket.

Célom a frakcióval - Bemutatni reálisan egy South Central-ban működő bandát, hitelesen bemutatni egy reális bandatag élettörténéseit. A tagoktól elvárjuk hogy írjanak egy karaktertörténetet, és azt vezessék is fórumon. Továbbá célunk az is hogy a rivalizálásokat normálisan mutassuk be.

Kívánt járművek - Nincs szükségünk járműkre.

Milyen tapasztalataim vannak leaderség terén? - Voltam több helyen is leader, nehéz lenne felsorolni most mindegyiket. Alapvetően az a legnagyobb konklúzióm, hogy a tagokon múlik az egész frakció sorsa, mindenkinek a maxot kell beleraknia, nem csak a leadereknek.

Frakció felépítése:

OG - Original Gangster.

OYG - Original Young Gangster.

YG - Young Gangster.

SKINEINKhttps://imgur.com/a/CZxv2Z6

MAPPOLÁS - https://imgur.com/a/UtChs0i

Edited by keantay
  • Like 12

Szia! 

Igazából a frakció történet a bandáról megfelelő.

A lap nem lett egy regény. De szerintem jelenleg megragadtad teljesmértékben a lényeget.

Volt szerencsém veled RP-zni, nem egyszer, és nem csalódtam a tudásodban. Minőségi RP-t tudsz nyújtani, hogyha RP-znek körülöted is RP-znek.

Véleményem szerint képeslennél egy FK vezetésre. Én így Támogatom!

Hajrá snoova.🍊

• Like 4

• keantay changed the title to Jirani Nelson - 83 HOOVER CRIMINALS.

Kedves pályázó!

Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került.

Az alábbi időpontban várjuk TeamSpeak 3 vagy Discord szerverünkön meghallgatásra:

2022.02.22. 18:00

(Időpont megerősítésének, vagy más időpont egyeztetés céljából kérlek írj privát üzenetet.)

• Like 5

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.