Antonio D Giuseppe Létrehozva: Február 18, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 18, 2022 Panasztevő játékos IC neve: -Kadaris Wade- Panaszra tett játékos IC neve -Earl Jhonny- Panasz oka: -PG,DB- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/0En06wQ https://imgur.com/Tx8Xqad https://imgur.com/W3rACKq- 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Február 18, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 18, 2022 (módosított) Sziasztok ! A PK-t én fogom bírálni! Először is töltsd fel újra a képeket, mivel a link rossz. Addig is várom az érintett válaszát 24 órán belül! Edited Február 18, 2022 by Ryder 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Antonio D Giuseppe Hozzászólva: Február 18, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Február 18, 2022 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Február 18, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 18, 2022 Ahogy a képen látom, nem feltétlen lehet PG. Viszont de felsorolom miként tekintek így.: A képen kb hét méter távolság van. Igaz nagy kaliberrel célzol rá de ő kocsiba ül. Így van esélye a menekülésre, hiába van kocsiban. Ha már kicsit is rá lép a gázra, akkor már nagyobb esélye van, hogy gond nélkül meg el tud menekülni. Drive-by pedig nem történt, mivel ahogy a képen is látszik, még élsz mikor elment. Annyi viszont látszik, hogy szándékosan ütött el. Illetve valószínűleg IRL is ha valaki azt az utat tenné meg, hogy nem száll ki a kocsiból hanem menekülő utat választana nagyobb eséllyel csak egyenesen padló gázzal ütne el. Mivel konkrétan farkas szemet néztél a kocsival. Egyenlőre még teljes álláspontomat nem mondom el amíg az érintett nem válaszol. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Február 19, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 19, 2022 Elvileg nem írhatók ide de azt hozzátenném hogy én nagyobb sebességgel mentem rámfogták és mivel nem álltam meg tercitol kaptam is érte a szankciót szóval ha én kaptam azért akkor ez simán jail kell hogy legyen. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Február 19, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 19, 2022 Ha kifejted bővebben, hogy mi is történt, akkor valószínűleg én is át látom a te helyzeted, és akár magyarázni is megtudom mivel kétlem, hogy pont ugyan ilyen lenne a szituáció. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 19, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 19, 2022 @Connor Harryez már nagyon nagyon rég történt, 1 órán át ezt beszéltük, illetve ezt nem a PK-ba kéne. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Február 19, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 19, 2022 Mivel nem érkezett válasz az érintettől. Kénytelen vagyok így bírálni. Mivel nem történt eget rengető szabálysértés, illetve a PG-nek sem vehető, miként felsoroltam a fentiekben nem osztok szankciót. Viszont nem volt helyes Earl-tól sem, hogy DB kísérletet hajtott végre. Bármikor hasonló lép fel ellene súlyosabb szankciót fog kapni, azért mert most elnéztem. Ezzel egy esélyt adva neki. Zárom/helyezem. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések