Jump to content

Kadaris Wade---Earl Jhonny

Antonio D Giuseppe

Ajánlott bejegyzések

Ahogy a képen látom, nem feltétlen lehet PG. Viszont de felsorolom miként tekintek így.:

• A képen kb hét méter távolság van. Igaz nagy kaliberrel célzol rá de ő kocsiba ül. Így van esélye a menekülésre, hiába van kocsiban. Ha már kicsit is rá lép a gázra, akkor már nagyobb esélye van, hogy gond nélkül meg el tud menekülni.
  • Drive-by pedig nem történt, mivel ahogy a képen is látszik, még élsz mikor elment. Annyi viszont látszik, hogy szándékosan ütött el. 
  • Illetve valószínűleg IRL is ha valaki azt az utat tenné meg, hogy nem száll ki a kocsiból hanem menekülő utat választana nagyobb eséllyel csak egyenesen padló gázzal ütne el. Mivel konkrétan farkas szemet néztél a kocsival.

Egyenlőre még teljes álláspontomat nem mondom el amíg az érintett nem válaszol.

• Like 1

Mivel nem érkezett válasz az érintettől. Kénytelen vagyok így bírálni.

Mivel nem történt eget rengető szabálysértés, illetve a PG-nek sem vehető, miként felsoroltam a fentiekben nem osztok szankciót.

Viszont nem volt helyes Earl-tól sem, hogy DB kísérletet hajtott végre. Bármikor hasonló lép fel ellene súlyosabb szankciót fog kapni, azért mert most elnéztem. Ezzel egy esélyt adva neki.

Zárom/helyezem.

• Like 1

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.