GeorgeNelson Létrehozva: Augusztus 15, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 15, 2019 (módosított) Magamról: (10-15 mondat minimum) Itt pár mondatban taglald azt, hogy mit kell rólad tudnunk. Honnan jöttél, ki vagy, milyenek a tanulmányaid stb Győri Barnabás 13 éves vagyok.Sportolok (kézilabdázok)Egy családi házban élek Heves megyében.Szüleim elváltak és az apukámmal élek.3 testvérem van akik már jóval idősebbek nálam.Jelenleg a tesóim külön élnek.Van egy kutyám 1 Macskám.Szeretek csapatban dolgozni a barátokkal vagy akárkivel.Kitartó,jószívű ember vagyok,megbízható,határozott, Masszív Türelmes Ember vagyok.A kutyámat én tanítom ellátom magamat Még 13 évesen is.Önnálló vagyok egyedül megyek boltba,suliba...Mikor hazaérek az iskólából a Haverokkal szoktam együtt játszani,Nem szeretek egyedül lenni,gépezéssel edzéssel töltöm el az időmet,vagy a kutyámat tanítom.Nem szeretek egyedül játszani.Szeretek RP-zni.Megjelentem más szervereken is.3 éve játszok Mta szervereken. > Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) Itt a játékban elért eredményeidre vagyunk kíváncsiak. Milyen posztokat töltöttél be idáig frakciók életében. Milyen IC dolgokkal büszkélkedhetsz a szerveren. Akár ezen, vagy másik szerveren. George Nelson vagyok.Los Santosban élek.Több mint 4000 játszott percem van. Egy BMW X5-el járom az utcákat.Volt egy ladám de eladtam 20 ezer dollár-ért. Jelenleg az OMSZ-ben dolgozom Gépjárművezetőként Pár napja. Az OMSZ-ben már sokat segítettem és tanultam a társaimtól. IC Nagyon sokat segítettem embereknek és segítettem nekik. Nagyon sok emberrel megbarátkoztam így Nagyra nőtt a barátságom az emberekkel IC. Jártam az utcákat és ha valami olyat láttam amit nem kellet volna akkor egyből szóltam egy adminnak. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! https://imgur.com/a/3pFhpsB (Ezek mind meg lettek beszélve.) Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! https://imgur.com/a/3pFhpsB Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Alaposan fejtsd ki. Szerintem egy adminsegéd feladata az,hogy segítse az adminokat,Ne jöjjenek felesleges pm-ek és ne kelljen az adminoknak olyan kérdésre hogy pl:Hogy kell leggugolni.Hanem ezt az adminsegédek megválaszolják. ők erre vannak hogy alap kérdéseket megválaszoljanak. Aktivitási idő. 7-9 óra.//iskolai idő:3-5 óra. Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. Nagyon jó dolog hiszen együtt/közösen mindet el lehet érni.Erősíti a kapcsolatot a barátok között.Összetartó lesz a "csapat"/"társaság" Miért pont téged válasszunk? Úgy érzem elegendő tisztelettel,és tudással rendelkezem. A több mint 4000 perc alatt sok mindent kitapasztaltam. szerintem az adminok sok pm-et kapnak így szeretnék nekik segíteni. Türelmes vagyok,és szívesen segítek kezdőknek vagy aki nem ért valamit pl.ha be kell tanítani egy kezdőt szívesen segítek. Miért jelentkeztél adminsegédnek? Úgy érzem az adminoknak sok a pm.én ezen változtatni szeretnék.Főleg sok az olyan pm amiket az adminsegédek is megbírnak válaszolni ilyen alap kérdéseket. Én szeretek válaszolni embereknek és betanítani őket. Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) -Kitartó -Türelmes -Segítőkész -Jószívű -Határozott -Bátor Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) -Ragazkodok a véleményemhez -Kicsit lusta vagyok -nem szeretek tanulni de ahoz képest nem vagyok rossz tanuló -Kicsi nagyképű Edited Augusztus 16, 2019 by GeorgeNelson 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Hello !Kicsit a helyedben kibővíteném az IC részleget, mivel elég egyszerű és rövid mondatokkal válaszoltál.Alapvetően nem rossz a lapod. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GeorgeNelson Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 (módosított) Köszi Megpróbálom javítani. Edited Augusztus 15, 2019 by GeorgeNelson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Micheal S Wood Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Szép Napot,jó kis lap lett én TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GeorgeNelson Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Köszi. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jimmy Handerson Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Szia. Nem lett rossz a lapod de még formázd szerintem. Színek, stb. NEM TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo De Castello Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Szia!Már az elején kiszúrta a szememet az,hogy a bemutatkozásnál csomó helyen felesleges nagy betű,pont van.Sok mondatot összetudsz szedni egyé.Elég csak egy vesszőt használnod,mert gondolom azért raktál rá mindig pontot,hiszen nem volt ötleted mit írj magadról 10-15 mondatban. A formázást alakíthatnád kicsit,mert csak a kötelező pontokból kiszedted,majd a középre mutató kis segédletet benyomtad,majd aláírkáltad.A bal oldalon lévő pontokat se törölted ki.Több színt,és betűtipust rakhatnál be a lapodba. Egyelőre a döntésem : NEM TÁMOGATOM Matteo De Castello @ tarajos. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Micheal S Wood Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Szia,ahogy láttam sok embert tanítottál be! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GeorgeNelson Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Igen Igen. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 16, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 16, 2019 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2019.08.17.-én 19:00-kor vagy 2019.08.18.-án 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések