Jump to content

Silvia Carmen - Adminisztátori lapja!


Pjotr Motka

Ajánlott bejegyzések

                                                                       OOC Infók:

 

Hello! A nevem Szilveszter! 17 éves vagyok lassan töltöm a 18.-ik életévem, meghatározó élmény lesz az életemben, minden felelőség rámhárúl stb. Párkapcsolatban vagyok lassan fél éve, e miatt is nincs annyi időm játszani akármivel is mint "annak idején"! E mellett este, esetlegesen reggel vagy délután is tudok aktivkodni. Jelenleg a sofőrsulit csinálom B-kategóriára, a kis Erdélyi falvam melletti városban! E mellett dolgozok is egy héten 3 alkalommal 4ig, és Sulit is járom heti 2 alkalommal (Itt így van), mostanában ismét aktívkodtam a szerveren, bekerültem OMSZ-be, ott RPzünk a csapattal! :) KB 3-3és fél éve magyar állampolgárnak is számítok a "rendszerben". Amint már sok lapomban leirtam, ezen a szerveren kezdem el RP-zni 0 tapasztalattal, az akkori csapat ahova bekerültünk kb 3as szintesen, ők segítettek megtanulni az alapokat 2019.10.ik hónapjában, ma már 2022.02.ik hónapjában járunk, eléggé sok tapasztalatott összeszedtem az évek alatt, mikor az anyagi helyzetem engedi, önmagam fejlesztem, kis lua-scripteket irogatok, metákat EXG szerveremhez (Nincs tervemben megnyitani, ezzel csak önmagam fejlesztem, soha se lehet tudni hová jut az ember felnőtt korában, lehet még hasznát veszem egyszer).

 

 

                                                                                                                        IC Rész!

 

Silvia Carmenként ismertek meg az emberek Los Santos - San Fierro városában annó'! Azóta sok minden történt velem, elveszítettem a családom, talán leléptek, talán meghaltak, két emberrel tartom a kapcsolatot a messzi családfából, egyik a testvérem.. Jack... van még valahol egy testvérem Jessica.. Őis lelépet a szüleim után pár évvel, e mellett van egy Unokabátyám, vele szoktam lógni a városban. Jelenleg BlueBerry-ben lakok, senki sem gondolta volna, hogy ez a szakadt lány feltör a sötétből, és lám-lám sikerült. Jelenleg az OMSZ-nek dolgozok, szeretek embereken segíteni, legfőképp aki megérdemli, viszont itt nem a hízelgés a célpont, ez egy munkahely, mindenkinek egyaránt kell segíteni, akármi is van. Voltam autószerelő, voltam taxis, voltam rendőrségnél is, viszont úgy vagyok vele, hogy egyszer él az ember, ha nem próbálunk ki minél több dolgot, fölösleges élni. Szóval most az OMSZ-nél vagyok Próbaidős Ápoló rangon, túlvagyok több újraélesztésen, varráson, viszont fel kell dolgozni, mivel ilyen az élet. Napjainkban egy Helikopterrel, egy Ferrarival, és pár olcsóbb autóval büszkélkedhetek BlueBerryben. Szeretem az énem, viszont nem vagyok egoista... Najó egy picit.

 

 

 

                                      Admin, illetve Adminsegéd szerepe!

 

 

Nos, egy Adminisztrátornak rengeteg felelőség zúdúl a nyakába, a rengeteg munkával, aktivitással együtt...

Elsősorban is: Egy Adminisztrátornak kötelessége segíteni az embereken ha elakadtak valamin, valamint korrekt kezelhetőség kell legyen a keze alatt, nem árt ha gyorsan és helyesen tud gépelni, annak érdekében, hogy minél jobban megértsék az emberek. Rengeteg szabály van amit be kell tartson egy Admin. Ezek megszegése, szankcióban nyilvánul meg, esetlegesen az Admini rang lefokozása, illetve elvétele. Nagyobb Admin kinevezhet Ideiglenes Adminsegédet, aki válaszol a kissebb/nagyobb kérdésekre, ezt csak akkor teheti meg ha ismeri az illető személyt, és úgy érzi, hogy nem fog rosz munkát kiadni a keze alól. Itt jön képbe az Adminsegéd rang. Egy Adminsegéd is komoly munkát kell végezzen, mivel a playerek meg kell bizzanak benne, akár segítségkérés szempontjából, akár valami más legyen a feladata, Admin magához vehet egy Adminsegédet, ha egy player nem megfelőlen tudja az RP szabályokat, az Adminsegéd segít az adott playernek, legalább az alapok megismertetésében!

 

 

 

                                                 Aktivitás:

 

 

Sokszor találtam abban a helyzetben magam, hogy olyan korán vagy akkor léptem fel a szerverre, amikor nincs elérhető Admin, de még Adminsegéd sem! Sokszor voltam úgy hogy találkoztam valami nonrp-sel, amit legszivesebben PK-ra raknék, viszont annyira felmérgesít, hogy inkább hagyom. A többi player igényét is szempont alá vetve, DC-n is csevegő szobába eléggé gyakran látható, hogy Admint hívnak fel a szerverre! De hogy a lényegre térjek, amint leirtam fentebb is B illetve Tr kategóriáról vizsgázok a közeljövőben, illetve a suli is ott van, meg a magán életi dolgok, Lényeg lényegében lényegesen Napi 2-3órát vagyok fent a szerveren, ez attól is nagyban függ, hogy hányan vagyunk fent, és van-e valami dolgom amit el kell intézni IC. Szóval a 2-3 órából 2-t, 2és felet tudnék rászánni a dolgomra. Ha szükséges, akár többet is.

 

 

 

                                                     Csapatmunka:

 

 

Hmm.. Csapatmunka... Elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki jól tudjon dolgozni, voltam a szerveren frakció leader, szerettem látni, ahogy az emberek közös megegyezés alapján dolgoznak eggyüt! Jelenleg az OMSZ-ben is fontos az öszetartás, ha valaki nem ér rá, megkéri a másikat hogy intézze el, vagy válaszoljon. Jelenleg is olyan helyen dolgozok, ahol elengedhetetlen a csapatmunka! Ha egy könnyebb helyzetet veszünk a sulit, akár ott is a jó osztálytársak összedolgoznak, akár egy dolgozat gyanánt, olyan nincs, hogy valaki egyszer sem kérte el a házit a másiktól, azis egy féle csapatmunka! Szó ami szó, imádok csapatban dolgozni, ahol nem közösítik ki egymást az emberek, és mindenki ugyan annyi, mint a másik!

 

 

 

                                                      Miért én?!

 

 

Miért én? Ez egy nagyon jó kérdés, mások szerint nem én vagyok a legélesebb kés a fiókban, ez így is van, viszont amit más megtud csinálni, azt énis megtudom kellő komolysággal! Énis eltudok menni ügyet intézni, autót getelni, válaszolni a playereknek, persze tudom, hogy ez nem csak ennyiből áll, ennél sokkal több türelmet igénylő munka van egy Admin kezében! Voltam más szerveren Admin, ahol az eleétől megbiztak bennem, több ezer forint volt a kezem alatt úgy is, hogy való életben egyszer sem találkozunk az adott szerver tulajával, nem mondom, hogy az első perctől odaadták az SA-t vagy Rendszergazdát és a PayPal accountot, viszont... ha valakivel jóban tudok lenni, akkor az megbízhat bennem, vagy aki utál is, nem vagyok rosszakaró ember, szerintem eltelt pár év, ahhoz, hogy benőjjön a fejem lágya, és tudjam azt hogy mit szabad mit nem! :P 

 

 

 

                                                Tulajdonságok:

 

 

Pozitívan gondolkodva, értem a humort, nem vagyok sértődékeny típus, maximum 1-2óráig tudok haragudni egy emberre, azután újra pacsi pajtások vagyunk, és minden olyan mint régen! Megbízhatóságom.. ezt való életben tudnám bizonyítani, de gondolom senki sem él pár kilóméterre tőlem, így maximum referenciával tudnám bizonyítani, mindenkinek vannak titkai, mindenkinek van egy vagy több barátja, akinek tudják jópár titkát, amit őriz a végzetekig. Terhelhető vagyok, szeretek cseszekedni valamivel, pl.: Ha valami nem jön össze nem adom fel, vagy ha egy scriptet írok / editelek, akkor nem adom fel, addig csinálom míg jó lesz, és a végén büszke vagyok magamra, hogy nem adtam fel! És ez így van mindennel, ebbe benne van ez elhatározotság is! Korrekt a komunikációs készségem is, szeretem ha úgy tudok beszélni, hogy valaki megérti, de azt látja hogy ezt a szavat nem is hallotta, de úgy magyarázom hogy megérti.

 

Negatívan gondolkodva, van pár hibám, viszont kezelhetőek és visszafoghatóak! Szabad szájú vagyok, ami nem minden esetben előnyös, ezt jó néven értve, szóval simán ledagizok valakit, viszont nem azért, hogy megbántsam vagy kiröhögjék. E mellett beletartozik a "Szép beszéd" ha valami nem jön össze, vagy eldobom az agyam, csúnyán beszélek, viszont ezt nem úgy hogy mindenki halja, magamnak elmondom a szövegem s megy tovább minden. Néha feledékeny vagyok, ez a dolog fontosságától is függ.

 

 

 

Köszönöm, hogy végigolvastad a lapomat! Remélem elnyeri a tetszését a vezetőségnek! További szép napszakot kívánok minden kedves olvasónak! :)

Edited by Silvia Carmen
Betűméret javítva!
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • Szuperadmin

Hali, alapból azért kaptál UB-t, mert volt egy záró event, és nem akartuk, hogy akárki is lemaradjon róla(amúgy nem kaptál volna) azóta AJ-t is szereztél, nem is egyet, AS is voltál, amit elvettek tőled(nem hiába), ezek után inkább annak örülj, hogy még a szerveren játszhatsz, más ennyi banal/jaillal már nincs itt, és UB-t se kap. Nem támogatom.

Edited by Terciusz
Link to comment
Share on other sites

Értem én, viszont mostanában szerintem láttátok is, hogy megkomolyodtam, mostanában nem volt jailem sem, még panasz sem rám, viszont köszönöm a hozzászólásod :)

 

Máskülönben egy próbát megér, egy Admin 1 nem váltsa meg a világot, aztán ha úgy látja a vezetőség, hogy nem működik így velem, akkor majd meg lehet változtatni a helyzetem a szerveren.

Edited by Silvia Carmen
Link to comment
Share on other sites

Szia ! 

Szeretnék én is hozzá szólni ehhez a laphoz. 

 • Formázást nem vitted nagyon túlzásba. Illetve eléggé nagyok a betű méretek.
 • Eléggé rövid lett az egész lap. Max a betű méret nagysága miatt tűnik hosszúnak.
 • Nincs minden pont megemlítve. 

Ezek azok amik egyből szemet szúrnak még annak is, aki nem olvasta el.

Személyes véleményem szerint én még várnék vele jó sok időt, hogy megpróbáljam. Én nem bízná, rád ezt a pozíciót sajnálom.

Nem támogatom!

Link to comment
Share on other sites

Nekem sincs nagyon nagy bűnöm, itt tanultam meg RPzni, azért van ennyi banom és jailem, persze nem az összes arra vonatkozik ahol elkezdetem a játékot, nagyon súlyos bűneim nincsenek, nem öltem Admint, nem volt OOC Stilusom, nem Anyáztam, nem minősítettem alá semmit és senkit. Szóval nagyon sulyos multam nincs.

Link to comment
Share on other sites

Szia! Én most szeretnék eltekinteni a múltadtól, és csak a lapodat megvizsgálni.

 • Az első ami szemet szúr, az a hatalmas betűméret. Egyszerűen irritálja a szemem, és rossz érzés így olvasni, ezen mindenképpen ajánlom, hogy változtass.
 • A formázás nagyon gyenge, szépíts rajta. 
 • Hiányzik a lap egyik legfontosabb alapvető pontja, az UCP-ről készült kép. Hidd el nagyon fontos.

Összeségében, ha javítod a lapod nem lesz rossz, ameddig ez nem történik meg, addig nem tudom támogatni. Javítás után nagy eséllyel változna a véleményem. Minden esetre, sok sikert!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
×
×
 • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.