Thomas Létrehozva: Február 20, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 20, 2022 (módosított) Sziasztok, Kaszala Norbert vagyok, 17 éves, Nagykőrös élek és itt is tanulok jelenleg gimnáziumban rendészeti szakon. MTA-val 4 éve ismerkedtem meg, és azóta kisebb-nagyobb kihagyásokkal játszok a barátaimmal együtt. Jelenleg a szerveren Thomas néven vagyok megtalálható 2-es szintű adminisztrátori pozícióban. A szerveren jelenleg 71120 játszott percem van. Az orosz maffia története az oroszországi császári időszakra vezethető vissza, amely az 1720-as években kezdődött banditizmus és tolvajlás formájában. Idővel kialakult a tolvajok világa, amikor ezek a bűnözők csoportosultak és elkészítették saját magatartási kódexüket, amely szigorú lojalitásra és a kormány elleni ellenállásra épült.A Szovjetunió 1991-es felbomlása után kezdett el az orosz maffiaszervezet növekedni és nemzetközivé válni. Tagjai 1992 és 2000 között megjelentek Európa több országában, majd más kontinenseken is, például Amerikában. 1992-ben megjelent a Solntsevskaya Bratva, röviden Solntsevo nevű orosz maffia Los Santosban. Ennek alapító tagjai én, Arseny Bogdanov és társam Ludwig Fainberg vagyunk. Itt álcázva „alvilági” munkálkodásunkat, nyitottunk egy horgászboltot. Első számú célunk amiért Los Santosba jöttünk, az az hogy beleássuk magunkat a feketepiaci kereskedelembe és hogy bővítsük a maffia létszámát. El kezdtünk foglalkozni fegyverkereskedelemmel, drogkereskedelemmel, prostitúcióval, pénzmosással, emberrablással, ATM-rablásokkal és még sok más illegális dologgal. Társaimnak és nekem is szemet szúrt, hogy egy rivális maffia szervezet bukkant fel a városban és elcsábították tőlünk a feketepiaci vevőket, ezért közös célunk Los Santosból való kiiktatásuk. Alapvetően az egész frakció hierarchikus rendszerrel működne. Ez úgy nézne ki, hogy a ranglétra tetején a két alapító tag lenne: én Arseny Bogdanov és társam Ludwig Fainberg. Mivel mi az előző generáció nemzedéke vagyunk több tapasztalattal rendelkezünk bölcsebbek vagyunk, úgymond mi vagyunk a maffia esze. Aztán a ranglétrán lefelé haladva még lenne több rang is, ezt a következőkben részletezni is fogom. A rangrendszert részben a valódi orosz maffia alapján állítottuk össze. Viszont részben szükség volt a különféle változtatásokra, átírásokra, sőt még új rangokat is kitaláltunk, hogy megfelelően illeszkedjen az IC történet struktúrájába. Ezek a rangok a következők: Pakhan (Leader) Magyarul „keresztapát” jelent. Ő a maffia feje, tapasztalt, bölcs, nagy tekintélynek örvendő idősebb ember. Általában csak az alatta lévő legmegbízhatóbb emberekkel beszél. A frakció esetében ez a személy én lennék, Arseny Bogdanov. Sovietnik (Al-leader) Magyarul „tanácsadót” jelent. Ő a Pakhan „jobb keze”, összegyűjti a pénzt, illetve biztosítja, hogy a szervezetnek ne legyenek gondjai a rendvédelemmel. Boyevik Magyarul „akciósokat” vagy „harcosokat” jelent. Ő a ranglétrán felette állóknak dolgozik, de már több mindenben benne van a keze az alvilági kereskedelemben. Viszont még így sincs akkora befolyása a maffián belül, mint a nagyobb ranggal rendelkezőknek. Molokosos Magyarul „zöldfülűt” jelent. Ő az a tag, aki még éppen most csöppent bele a szervezet illegális részébe. Nem tud sok mindent a maffia valódi működéséről, még csak a felszínét kapargatja a sötét, vérrel teli „kereskedelemnek”. Rybak Magyarul „halászt” jelent. Ő a maffiának a legális részében foglal helyet. Semmit nem tud a szervezet illegális részéről, általában azért kerül felvételre, mert jó a kiállása és esetleg a vezetőségnek később terve van vele. A frakción belül ő/ők a horgászboltban dolgoznának, pecáznának. Szerintem azért lennék jó vezetője a frakciónak, mivel több éves tapasztalattal rendelkezem RP terén. A szerveren már vezettem illegális és legális frakciókat is, leader társammal Ludwig Fainberggel. Eddigi frakció vezetéseink során legyen szó a Rendőrségről, vagy a volt Orosz maffiánkról, mindig törekedtünk arra, hogy a szabálysértéseket elkerüljük. Ennek hozadékául a frakcióinkra mindig kevés panasz volt, és ha volt akkor is hamar orvosoltuk a problémákat/félreértéseket. Az általunk vezetett szervezetek mindig hamar és sok embert gyűjtött köreibe, illetve mindig egy jó közösség alakult ki. Autók: 2 db Mercedes-Benz G 65 AMG 3 db BMW E60 M5 Széf: Lehetőség szerint szeretnénk egy vagy kettőt kérni. Mappolás/skinek: https://www.upload.ee/files/13904434/Orosz_cuccok.rar.html A frakció legális része egy bejelentett horgászbolt lenne, ahova embereket vennénk fel, akik horgásznak nekünk. Fizetésük abból állna hogy a kihorgászott halakat megtarthatják, de viszont az illegális tárgyakat, az alkatrészeket le kell adniuk nekünk. Ha ez a leadás nem történik meg, abban az esetben a legális vállalkozásban se dolgozhatnának többé. - IC rész: Aki már hosszabb ideje folyamatosan adott le nekünk fegyveralkatrészeket, attól megkérdeznénk hogy érdekelt-e illegális tevékenységekben. Abban az esetben hogy ha érdekelt, elvinnénk a maffia bázisára, majd az eskü elmondása után a maffia nevét és emblémáját tetoválnánk a karjára. A beavatás után a maffia hierarchikus rendszerének legalsó fokára kerülne. - OOC rész: Egy TS3 meghallgatás lenne ahol megbizonyosodunk arról hogy az adott személy alkalmas-e arra, hogy a frakció tagja legyen. Edited Február 20, 2022 by Thomas 1 4 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 20, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 20, 2022 Kedves Pályázó! Lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, így az elutasításra került! (Tartalmilag a lap megfeleő, viszont túlságosan is hasonlít egy másik frakciópályázat lapjára.) 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések