balintkalc Létrehozva: Február 20, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 20, 2022 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: -Clive Poe- Panaszra tett játékos IC neve -Ludwig Fainberg- Panasz oka: -PG, (db kisérlet)- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://streamable.com/2lnwk5- Edited Február 20, 2022 by Connor Harry 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Február 20, 2022 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Február 20, 2022 Üdv, ez nem a megfelelő helyre lett nyitva, hiszen GameAdmin2 vagyok. Szóval akkor sorjában haladjunk a történésekkel... A videót elemezve látszik, hogy AFK vagyok jó ideig. - Ha jól tudom, akkor AFK játékossal nem lehet RP-zni, azaz nem lehet bezárni a kocsiját, nem lehet körbe pakolni spikeokkal, nem lehet olyan tevékenységeket folytatni, amit az adott játékos egy egyszerű lereagálással el tudna kerülni. - azaz itt a kettő rendőr igazából kihasználta azt, hogy én AFK vagyok. Másodjára a PG: A kocsim előtt álló kadét aki az MP5-őt fogja. Ha ezt a szituációt tekintjük, akkor teljesen rendben van amit csináltam, hiszen láttam, hogy a motorháztetőnél áll szorosan és ezért egy "gázpedálba taposással" megmenekültem. - Ez azért nem PG hiszen a rendőr nem azt RP-zte, hogy az ablakomnál fogva a fejemhez tartja az MP5-őt hanem a kocsi elé állt. A kocsi elejénél szinte esélye nincs lereagálni azt, hogy én most beletaposok-e a gázba vagy nem. Ezért úgymond az életem nem volt kitéve halálos szituációnak, így ezért ez nem is PG. A DB pedig sok ember számára nem tiszta, hogy mégis mi a DB. Ez nem minősül DB-nek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Február 20, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Február 20, 2022 (módosított) 1. Az AFK nem mentesít fel az IC alól 2. Üldözés után 50m-re (egy kanyarral )egy rendőrtől állsz le afkolni így végig fix infót kaptam hogy hol lehetsz kb szóval nem hinném hogy ez a megfelelő módja hogy kiszállj egy RPből. 3. Régebben amikor OMSZ előtt álltam le afkolni körözött autóval megvárták ameddig visszajövök afkból majd bevittek. 4. Egész nap gond volt veletek folytonos üldöztetés stb rengetegen alátámasztják ezt szóval szerintem ez volt az utolsó csepp a pohárban hogy aztán meg te mész oda egy PDs trasamhoz számon kérni őt vicc. 5. Legalább 2 személynek kell valakire sokkolót tartani ahhoz, hogy a célszemély ne mozdulhasson el. ↳(Ha kettő vagy több személy sokkolót fog rád, és te elmenekülsz, ugyanúgy PG-nek minősül. Ha viszont egy személy fog rád sokkolót, abban az esetben menekülhetsz.) ketten voltunk.. nincsen olyan hogy reakció meg ez meg az levan írva és te mint admin ezt biztosan tudtad . Edited Február 20, 2022 by Connor Harry 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Február 20, 2022 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Február 20, 2022 2. pontra reagálva. Én nem voltam üldözve, George Cartwright volt egyedül üldözve. Egy egység üldözte őt majd felszállt a hajómra és elmenekültünk. George miközben felszállt a hajómra, addig az az egy egység tűzet nyitott rá igazából jogtalanul, hiszen nem volt olyan körözés a kocsin plussz ő fegyvert sem fogott előtte a kezében. Később visszamentünk a hajóval a kocsihoz és ott állt még a rendőr ezért lelőttük, hiszen ő előzetesen lőtt ránk. Majd utána én csak visszamentem a városba és leafkoltam mivel dolgom volt. Nem volt kötelességem ott maradni a gépnél, hiszen az RP ott számomra véget ért. 5. pontra reagálva: Ez egy érdekes szabályzat, ahogy látom eléggé új is. Viszont ezen felül még mindig, visszatérnék az AFK-s érvemhez, hiszen az jogos. Plusz elgondolkodtató, hogy a szabályzati pontot felülírja-e az adott körülmény, hogy igazából a sokkoló számomra itt nem jelentett veszélyt, mivel még a kocsiban sem tudnál kárt tenni sokkolóval. Az mp5-tel viszont már elmondtam, hogy a kocsi előtt álltál ezért ez egy RP-s manőver volt szerintem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Luke Alvez. Hozzászólva: Február 20, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 20, 2022 Sziasztok! Csak annyit fűznék hozzá, hogy a kocsi amivel voltál az többször akadályozta az üldözést és mikor megláttak, hogy ott állsz, akkor mentek oda teljesen jogosan mivel korábban ők is látták, hogy folyamatosan követed az üldözést és többször is látványosan akadályoztad a PD-t. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Február 20, 2022 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Február 20, 2022 Igaz, viszont ez a helyzeten nem módosít... Nem voltam üldözés alatt 1 pillanatig sem, akadályoztam az tény. Viszont felszolítást sem kaptam. Az üldözést egy idő után ott is hagytam, szóval az, hogy üldözés alatt álltam, az nem igaz. Mivel IC valószínű nektek arról nem volt infótok, hogy megöltük az egyik egységben lévő tagot. Ezért szerintem a legnormálisabb esett, figyelve azt is, hogy afkoltam, hogy kocsiban várva elkezdtek engem felszólítani azzal a céllal, hogy majd igazoltassatok, hiszen láttatok engem, hogy zavarom az egyik üldözést. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Február 20, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Február 20, 2022 Másrészt a "gázpedálba taposással" semmi RP nem volt egy RP szerveren annyi elvárható lenne egy admintol hogy lehajtja a fejét majd a gázpedálba tapos vagy bármi ilyesmi Rádión ha jól emlékszem annyit hallottam hogy kergették teged rá egy fél percre meg már meg is találtunk de ezt majd holnap egy loggal alátámasztom ha igaz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Február 20, 2022 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Február 20, 2022 Na arra a logot várom mert engem senki sem kergetett, még üldözve se voltam ezzel a kocsival. 15 perce, Connor Harry said: Másrészt a "gázpedálba taposással" semmi RP nem volt egy RP szerveren annyi elvárható lenne egy admintol hogy lehajtja a fejét majd a gázpedálba tapos vagy bármi ilyesmi -Szerintem ez már kezd hajszál hasogatás felé elmenni. Ezt szerintem nem kötelesség RP-zni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 20, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 20, 2022 Sziasztok! A vezetőség közös álláspontját képviselve Én fogom bírálni a PK-t. Tekintve hogy az AFK egy OOC esemény, amihez a játékosnak semmi köze, ezért nem vonható a másik fél felelősségre. Amennyiben el kell hagynod a gépedet valamilyen ügy miatt, és tudod hogy van valami "piszkos IC múlt a hátadon", inkább gondoskodj a megfelelő pozícióról, hogy ne találjon meg az ellenséges fél. -> jogos az álítás, miszerint az AFK nem mentesít az IC alól. A szabályzat kimondja, hogy legalább 2 embernek szükséges sokkolót tartania a célszemélyre, viszont jelen esetben éles lőfegyver is elővételre került, ami nem volt indokolt, és ez akkor sem lehet indokolt, ha fokozott ellenőrzés van érvényben a rendvédelem által. -> A fegyverhasználat nem volt megfelelő a rendvédelem oldaláról, viszont az erre adott reakció nem volt megfelelő a célos részéről. A szabályzat szerint DB-nek számít a többszöri, szándékos elgázolása egy adott játékosnak. Sajnos itt nincs beszúrva "és";"vagy";"és/vagy" szócska, tehát jelenlegi helyzetében ha nem érvényesül mindkettő, akkor nem minősíthető DB-nek. -> Az adott helyzetben szükség lett volna egy apró RP-re arról, hogy a célos mire készül. Összefoglalva: A rendvédelem nem megfelelően használta a szolgálati eszközeit A célos OOC elfoglaltságának elrejtésére nem választott megfelelő pozíciót, valamint nem megfelelően reagált a rá - egyébként helytelenül tartott - fegyverekre, másrészről pedig nem gondoskodott megfelelően az RP-ről az elhajtás idején. A rendvédelem akkor jelenlevő tagjai figyelmeztetésben részesülnek, KR3MX hibapontot kap (esetében a további, esetleges következmény(ek)ről a következő adminmeeting időpontjáig a vezetőség dönthet). (az esetlegesen felmerülő kérdésekre a PK kapcsán nem fogok válaszolni semelyik félnek/feleknek) Z/H 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések