Lacii Létrehozva: Február 23, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 23, 2022 Magamról: Susányi László vagyok, és Kecskeméten élek. 16 éves leszek nemsokára. Úgy gondolom eléggé jó beszélőképességgel rendelkezem. Karosszéria szakon vagyok jelenleg, és közepes tanuló vagyok. Gyors, és jó döntőképességem van, illetve van már tapasztalatom régebbről ha az adminkodásról van szó. Magamról a játékban: John Tallman nevű karatert testesítek meg, aki 20 éves. Története alapján a szülei régebben meghaltak, amiben közrejátszott az alkoholizmus is. Sok frakciót megjárt már. Rendőr, Mentő, TEK, Bloods, Crips, és La Cosa Nostra ahol leader is voltam. Hányszor voltál admin jailben?Még soha nem voltam AJ-ben, az UCP képet lent csatolom majd. Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Segítenie kell a játékosokat, admin társait, és a vezetőség tagjait is egyaránt. Csapatmunkával vagy anélkül a szabályoknak megfelelően igazságot kell tenni egyes ügyeknél, avagy kissebb problémákban kell helyt állnia. Aktivitási idő: Napi 4 órát lennék fent kb. Mi a véleményed a csapatmunkáról? A csapatmunka mindennek az alapja. Úgy gondolom, hogy ha a csapatmunka nem lenne, minden "társaság" szétszórt, és rendezetlen lenne. Miért pont téged válasszunk? Úgy gondolom több okból kifolyólag is alkalmas lennék. Jó beszélő képességem van, érettnek tartom magam,van már elég nagy tapasztalatom ebben, jó a döntőképességem, illetve helyesen és gyorsan írok. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Mivel nagyon tetszik a szerver, illetve szeretem az admin szerep betöltését is, és így legalább tudom segíteni játékosokat, a remélhetőleg jövőbeli társaimat, illetve a vezetőséget is miközben olyat csinálhatok amit szeretek is. Pozitív tulajdonságok.: Gyorsan és helyesen írok, szofisztikált és jó a beszélőképességem, van tapasztalatom, illetve gyors és jó döntőképességem van. Negatív tulajdonságok.: Lassú kicsit a gépem, ha discord kell akkor talán néha háttérzaj lehet tesóimból kifolyólag, néha kicsúszik egy két csúnya szó, de természetesen vissza tudom fogni, és olyankor sosem fordul elő. Ha kellene a discord nevem: NotLaszlo#2424 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Február 23, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2022 Cső ! Nem lett rossz igazából a lap csak szerintem egy picit hiányos, illetve formázd meg. Addig is Tartózkodom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Február 23, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2022 Szia! Én is szeretném megosztani a véleményem a lapról. A formázása szörnyű, félkövér betűk, csak felsorolás az egész, semmi szín, semmi szépítés az egészben. Az egész lap rövid, mint az IC, mint az OOC részhez ajánlott a bővítés. Hiányzik a kép az UCP-ről. Szerintem nézz meg pár elfogadott adminisztrátori jelentkezést, és próbáld újra, bővebb, szebb, kidolgozotabb lappal! Minden esetre sok sikert! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
igor was Hozzászólva: Február 24, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 24, 2022 (módosított) Szia! Véleményem szerint nincs kellő tapasztalatod ezen a szerveren. A másik meglátásom az, hogy nem formáztad meg a lapot kellően, illetve hiányos néhol. Ha kijavítod ezeket a hibákat, amit már néhányan észrevételeztünk, akkor még lehet esélyed .TARTÓZKODOM. Sok sikert! Edited Február 24, 2022 by igor was Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 25, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 25, 2022 Kedves jelentkező! A vezetőségnek nem nyerte el az ön lapja tetszését, így elutasításra került! (formázatlan és hiányos lap) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések