Jump to content

Brian Dallas Taxi pályázata

Brian Dallas

Ajánlott bejegyzések

Mi a neved?
-  Kovács Csaba -
Hány éves vagy?
- 16 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- napi 3-4 óra a szerveren és taxizni 2-3 óra ha van hívás -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< igen voltam másik szerveren Tek-ben itt pedig PD-ben >

Miért ezt a frakciót választanád?

< mert ki szeretném próbálni ezt is, és nagyon szeretek vezetni >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< igen rendelkezem >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Csabának hívnak 16 éves vagyok. Rendszeresen járok kondiba, sokat sportolok. Viszont ezek mellett nagyon szeretek MTA-zni,

>cs go-zni, gmod-ozni. Szeretek biciklizni,szeretem az állatokat. Kb 1 éve kezdtem rp-zni.

IC Rész

Jelentkező neve:
- Brian Dallas -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- 1882_március_5

Los Santos-
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Silvia Sanchez -
 Jelentkező apjának neve:
- Simon Dallas  -
 Előző munkahelye(i):

- buszsofőr,olajfinomító,rákász,favágó-

Rendelkezel jogosítvánnyal?
- igen rendelkezem -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Szerintem minden csapatban fontos hogy legyen meg az összhang. Az is fontos hogy mindenki jól kijöjjön mindenkivel, így nem lesznek viták. Hogyha egy csapatban megvan az összhang akkor együtt sokra tudják vinni. Szerintem ezért fontos a csapat munka.-
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Brian Dallasnak hívnak 40 éves vagyok 1882_március_5.-én születtem Los Santos egy kis utcájában. Általános,Közép,Főiskolai végzettségem van. Eddig rengeteg helyen dolgoztam viszont egyiketsem szerettem. Mert nem fizettek túl jól, és fárasztó nehéz fizikai munkával jártak amit hosszú távon már nem bírtam. Amióta leraktam a  jogosítványt, és megvettem az első kocsimat imádok vezetni. Ezért döntöttem úgy hogy taxis leszek. Van egy feleségem és 2-gyerekem őket nagyon szeretem és próbálok megtenni minden tőlem telhetőt hogy jól felneveljem őket jó körülmények között.De ehez szügségem van egy munkára. Nem szeretném őket cserben hagyni. A szüleim sajnos már elhunytak ezért nem tudnak semmiben segíteni ugyhogy magamnak kell megteremtenek a pénzt.   -

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.