Tom Cravis Létrehozva: Augusztus 15, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 15, 2019 Panasztevő játékos IC neve: Tom Cravis Panaszra tett adminisztrátor neve: Patrik Panasz oka: Jogtalan Jail, A szituáció az volt ,hogy motorral mentem ütköztem leestem róla RP-ztem utána meg ezt kaptam.. Bizonyíték (videó, kép, log): https://imgur.com/a/eN9Kzjj Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Micheal S Wood Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Szép Napot, Mivel a motorral neki csapódtál a falnak, annyi volt az RP hogy /do beveri a fejét, vagy valami ilyesmi,viszont ha neki mész motorral a falnak,vagy betörik az orrod,vagy elkezdi vérezni, de ha csak ha surolad a falat,akkor elég,de te neki csapótál,és le is estél. [PATRIK] Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tom Cravis Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Szép napot.. A Falat csak súroltam közel nem csapódtam neki az én szemszögemből ,de még igy is leestem.. Ezen kívül én már hallottam olyan esetet nem is egyszer ,hogy megúszták motorosok egy karcolás nélkül. Ilyen eseteben nem feltétlenül törik be az orrom főleg ha egy robogóval súrolom a falat.. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Micheal S Wood Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Nekem le estél,és neki is csapóttál a falnak. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Sziasztok, Valamelyik félnek van bővebb bizonyítéka(kép, videó) az ütközés mértékéről? Az ütközés mértéke nagyban befolyásolja a hanyag RP fogalmát, nyilván minél nagyobbat ütközik valaki, annál több RP kell. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tom Cravis Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 (módosított) Nekem sajnos nincs erről képem se semmim maximum a log amit küldtem. Annyi még feltünt hogy Patrik RP elhanyagolásért tett be nem pedig hanyag RP-miatt amit szintén furcsálltam bár egyiket se követtem el szerintem.. Edited Augusztus 15, 2019 by Tom Cravis Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 16, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 16, 2019 Tommal átbeszéltük az ügyet TS-en, ő félre értelmezte a jail indokot, mivel helyesen "Hanyag RP" lett volna. A panaszt zárom következmények nélkül, illetve @Micheal S Wood a jail indokokra figyelj, hogy helyesen add meg! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések